Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Μαρ 2018, 16:32

Nandros έγραψε:
Admin έγραψε:Κάποιος που δεν ήρθε εδώ με σκοπό να προκαλέσει ή να έχει πολλαπλά προφίλ ή να γράφει μηνύματα μίσους ή βρισιές, δεν αντιμετώπισε ποτέ πρόβλημα.

Τώρα με κάτι μυθομανείς δήθεν γιατρούς που 24/7 είναι ονλάιν και χαζεύουν στα φόρα και τις κλίκες τους με τα πολλαπλά προφίλ, προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

Ο καθένας έχει τις απόψεις του και βγάζει τα συμπεράσματα του.

Συμφωνώ.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
vipera lebetina
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vipera lebetina » 22 Μαρ 2018, 16:38

Πως είναι έτσι μερικοί άνρθωποι βρε παιδί μου... μη δουν ένα υπέροχο χαβαλετζίδικο θέμα, αμέσως να το σοβαρέψουν!
Αυτό θα πρέπει να γίνει ο ορισμός του αντίστροφου τρολινγκ...
Ξεσοβαρευτείτε επιτέλους ή πάντε να σοβαρευτείτε σε άλλο θέμα! Τι φταίμε εμείς οι χαβαλεδοχρήστες να διαβάζουμε όλα αυτά τα σοβαρά μέσα στο νηματάκι μας; Μπάχαλο μας το κάνατε! :smiley-018:

Ειρήνη ημήν :priest_z:
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Μαρ 2018, 16:39

Και για να έχουμε μια εικόνα για την ελευθερία έκφρασης ( όπως την εννοούν ορισμένοι ), που εμείς οι σοβιετικοί σταλίνες κιμγιονγκούνηδες τους έχουμε περιορίσει, παραθέτω κάποια μηνύματα που είχαν αναρτηθεί στο σάιτ που διαχειρίζονταν οι ""κύριοι"" που είναι υπέρ των ελευθεριών (και μετά απορούσαν που έπεσε το σάιτ τους) και τα οποία είχε αναρτήσει ως σκρήνσοτ ένα άλλο μέλος εδώ παλιότερα:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 22 Μαρ 2018, 16:42

Ανακαλώ τις όποιες ακραίες απόψεις εξέφρασα στο παρελθόν για ''χοντροκώλες'' και ''κωλάθρες''. Ας επιστρέψουν ενταύθα οι θιγόμενοι υπερασπιστές τους. :D :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ερμής
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ερμής » 22 Μαρ 2018, 16:58

Admin έγραψε:
Τώρα με κάτι μυθομανείς δήθεν γιατρούς που 24/7 είναι ονλάιν και χαζεύουν στα φόρα και τις κλίκες τους με τα πολλαπλά προφίλ, προφανώς δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε.

Ώπα stay, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν προσωπικά το συγκεκριμένο χρήστη, δεν ειναι έτσι όπως τα λες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Μαρ 2018, 17:01

Ερμής έγραψε:
Admin έγραψε:

Ώπα stay, υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν προσωπικά το συγκεκριμένο χρήστη, δεν ειναι έτσι όπως τα λες.

Ναι ντάξει.
Έχω συγγενείς γιατρούς και ξέρω πολύ καλά τί ζόρι έχει το επάγγελμα αυτό.

Κάποιος που είναι γιατρός, έχει οικογένεια και παιδιά και σπουδάζει παράλληλα και νομική (το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό :laugh1: :laugh1: ), δεν έχει χρόνο ούτε να κατουρήσει, όχι να χαζεύει όλη μέρα στα φόρα ή τα ειδησεογραφικά σάιτ και να παίζει το πουλι του.

Enough said.-
1 .

Άβαταρ μέλους
vipera lebetina
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vipera lebetina » 22 Μαρ 2018, 17:06

ρε παιδιά... αυτό το συσσίτιο στον καταυλισμό των προσφύγων δεν είναι λίγο κάπως;
από τη μέρα που ήρθα όλο μακαρόνια με ταΐζουν...
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 22 Μαρ 2018, 17:06

Admin, δε θα αναφερθώ προσωπικά στον γιατρό, διότι δεν τον ξέρω, αλλά αρκετοί από τους υπόλοιπους δε γνωριζόμαστε μόνο ιντερνετικά, οπότε δεν καταλαβαίνω, γιατί σου κάνει εντύπωση, όταν σου λένε, μπάστα, δεν έχεις δίκαιο.

Κράτα μια πισινή, διότι προσωπικά έχω συνεργαστεί με διευθυντή κλινικής στην Αγγλία στο μεταπτυχιακό μου και τα μάτωνε στο ξύσιμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nid de mare
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό nid de mare » 22 Μαρ 2018, 17:07

vipera lebetina έγραψε:ρε παιδιά... αυτό το συσσίτιο στον καταυλισμό των προσφύγων δεν είναι λίγο κάπως;
από τη μέρα που ήρθα όλο μακαρόνια με ταΐζουν...

Πάνε στην ψυχαγωγία - μαγειρική, μέχρι και αστακό μαγιονέζα σερβίρουν :)
0 .
In romine tirmeno, Ne romine to fa, Imaginas per meno per imentira

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Μαρ 2018, 17:10

Cecily Anne έγραψε:Admin, δε θα αναφερθώ προσωπικά στον γιατρό, διότι δεν τον ξέρω, αλλά αρκετοί από τους υπόλοιπους δε γνωριζόμαστε μόνο ιντερνετικά, οπότε δεν καταλαβαίνω, γιατί σου κάνει εντύπωση, όταν σου λένε, μπάστα, δεν έχεις δίκαιο.

Κράτα μια πισινή, διότι προσωπικά έχω συνεργαστεί με διευθυντή κλινικής στην Αγγλία στο μεταπτυχιακό μου και τα μάτωνε στο ξύσιμο.

Επίτρεψέ μου να ξέρω τί σημαίνει να είσαι γιατρός -που να ασκείς επάγγελμα εννοείται- (έστω και διευθυντής κλινικής), να μεγαλώνεις παιδιά ή να σπουδάζεις νομική.
Τα έχω βιώσει στην πραγματική ζωή αυτά.

Δεν έχει ξύσιμο @@ περισσότερο κι από ελ δημόσιο υπάλληλο με τίποτα σε όλα αυτά.

Τώρα αν κάποιοι θέλουν να καταπίνουν αμάσητο το σανο που σερβίρει το κάθε αποτυχημένο τρολλ στο ίντερνετ, δικαίωμά τους. Αλλά δικαίωμά μας και εμάς να μην μασάμε. :yesyes:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”