Στύγιος έγραψε:
Ποιο τριήμερο; πουθενά δεν πήγαμε ,1 πρόβλημα πας να λύσεις και ξαφνικά σκάνε άλλα 2-3 μαζεμένα και τρέχουμεεεε
That' s life.

Στύγιος έγραψε:
Ποιο τριήμερο; πουθενά δεν πήγαμε ,1 πρόβλημα πας να λύσεις και ξαφνικά σκάνε άλλα 2-3 μαζεμένα και τρέχουμεεεε

Στύγιος έγραψε:Ποιο τριήμερο; πουθενά δεν πήγαμε ,1 πρόβλημα πας να λύσεις και ξαφνικά σκάνε άλλα 2-3 μαζεμένα και τρέχουμεεεε
.gif)

bizeli έγραψε:
Γεννήθηκε σήμερα και το τέταρτο μπιζελοανίψι.
....
να σας ζήσουν

, παγωμάρα, βουβαμάρα ,μέχρι να προσγειωθούμε..
Στύγιος έγραψε:Σας έχω πει ότι -αν και πρώην έφεδρος υπ/σγος αντιαεροπορικών- φοβάμαι τα ταξίδια με τα αεροπλάνα; Η άσχημη εμπειρία μου ξεκίνησε το 1993 όταν με C -130 χάσαμε ξαφνικά ύψος ( 500 -1000 πόδια ,δεν έμαθα ποτέ) και θυμηθήκαμε όλοι αυτό που έγινε στο όρος Όθρυς το 91, παγωμάρα, βουβαμάρα ,μέχρι να προσγειωθούμε..
1 φορά ξαναμπήκα σε αεροπλάνο το 2004 στα πλαίσια σχολικής εκδρομής στην Κρήτη και ήμουν με τα Xanax, έκτοτε ευτυχώς ποτέ.

Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Σας έχω πει ότι -αν και πρώην έφεδρος υπ/σγος αντιαεροπορικών- φοβάμαι τα ταξίδια με τα αεροπλάνα; Η άσχημη εμπειρία μου ξεκίνησε το 1993 όταν με C -130 χάσαμε ξαφνικά ύψος ( 500 -1000 πόδια ,δεν έμαθα ποτέ) και θυμηθήκαμε όλοι αυτό που έγινε στο όρος Όθρυς το 91, παγωμάρα, βουβαμάρα ,μέχρι να προσγειωθούμε..
1 φορά ξαναμπήκα σε αεροπλάνο το 2004 στα πλαίσια σχολικής εκδρομής στην Κρήτη και ήμουν με τα Xanax, έκτοτε ευτυχώς ποτέ.
Εφεδρος του γλυκου νερου