Στύγιος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Να σε δω οταν θα ανακοινωνουν ποτε ξεκινουν τα σχολεια.Οχι τα μαθηματα....τα σχολεια.You know what i mean.
Θου Κύριε φυλακήν τώ στόματί μου.
Εγώ το έχω δηλώσει , μοναχός …Στύγιος.
Στύγιος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Να σε δω οταν θα ανακοινωνουν ποτε ξεκινουν τα σχολεια.Οχι τα μαθηματα....τα σχολεια.You know what i mean.

Στύγιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Εγώ το έχω δηλώσει , μοναχός …Στύγιος.
.gif)
Εσθήρ έγραψε:Ρε ασε ησυχο τον ανθρωπο,λες και ουλοι μας πρεπει να εχουμε παιδια.Μα τι στερεοτυπα και κατεστημενα ειναι αυτα;

vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:Boήθεια !!! Σκιάχτηκα ο φουκαράς![]()
![]()
Μπρρρρρ...
αμα δεν κάτσεις καλά θα σε δώκω στο δράκουλα να σε φάει....
![]()
και να φανταστείς ότι είναι σαραντάρα και έχει και παιδιά;
ε αμα αυτό έχει παιδιά τι να πω εγώ πια...
έλεος

Στύγιος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Ρε ασε ησυχο τον ανθρωπο,λες και ουλοι μας πρεπει να εχουμε παιδια.Μα τι στερεοτυπα και κατεστημενα ειναι αυτα;
H πατρίς κινδυνεύει από υπογεννητικότητα !! Ως πότε ωρέ θα σας ξελασπώνει ο Στύγιος (4) κι ο Σπανούλης (5) , αμφότεροι Λαρσαίοι;

Στύγιος έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Ρε ασε ησυχο τον ανθρωπο,λες και ουλοι μας πρεπει να εχουμε παιδια.Μα τι στερεοτυπα και κατεστημενα ειναι αυτα;
H πατρίς κινδυνεύει από υπογεννητικότητα !! Ως πότε ωρέ θα σας ξελασπώνει ο Στύγιος (4) κι ο Σπανούλης (5) , αμφότεροι Λαρσαίοι;

vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:
https://www.kathimerini.gr/1045239/gall ... ia-th-xwra
Εσθήρ έγραψε:Στύγιος έγραψε:
![]()
Υγ Πλάκα σου κανω με τη φωτο ναι;

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:
αμα δεν κάτσεις καλά θα σε δώκω στο δράκουλα να σε φάει....
![]()
και να φανταστείς ότι είναι σαραντάρα και έχει και παιδιά;
ε αμα αυτό έχει παιδιά τι να πω εγώ πια...
έλεος
Μλκ Επαλίτη, θες να σου κάνω προξενιό με τη Σοφούλα τη Ζαχαράκη;
Ωραία κοπέλα είναι , της Αγγλικής Φιλολογίας, ετών 45 , ηθική, με πατέρα πρώην γυμνασιάρχη Θεολόγο. Σκέψου ότι θα αυξηθούν κατακόρυφα κι οι ώρες Πληροφορικής στα ΕΠΑΛ

Εσθήρ έγραψε:vallon έγραψε:
https://www.kathimerini.gr/1045239/gall ... ia-th-xwra
Μα ναι το ξερω υπαρχει τετοιο προβλημα,και;
Γιστι πρεπει να θεωρω σημαντικο κατι τετοιο;Ουτως η αλλως και σαν ειδος (ανθρωπος) ειμαστε παρα πολλοι και η γη δεν θα μπορει να μας θρεψει σε λιγο,μην σου πω ουτε τωρα.Οποτε;
.gif)