Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 29 Μάιος 2020, 12:32

Alien_ex_forums έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Φωτογραφίζεις το ''ελεύθερο''.
Κι εδώ όταν κάποιος ανεβάσει ως επιχείρημα μια έγκυρη επιστημονική μελέτη (πιστοποιημένη από ειδικά στην πιστοποίηση εγκυρότητας σάιτ), απαραίτητα ο αντίλογος πρέπει να βασίζεται σε μια άλλη ανέγκυρη επιστημονική μελέτη (μη πιστοποιημένη από ειδικά στην πιστοποίηση εγκυρότητας σάιτ). :D
Και γίνεται του κουτρούλη ο γάμος. :fico:

Μα αυτό επιβάλλει η λογική προκειμένου να συνεννοούμαστε.

Μπορεί να ζούμε στην εποχή των fake news και της στρατευμένης επιστήμης, ωστόσο αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε κάποιες παραδοχές στο βωμό της κοινής συνεννόησης.

Οι παραδοχές αυτές είναι π.χ. ότι το CNN είναι πιο έγκυρο από το μπλογκ της κυρα-Κούλας. Εννοείται ότι το CNN μπορεί να λέει ψέμματα και το μπλογκ να λέει αλήθειες, αλλά εμείς οφείλουμε να έχουμε μια κοινή βάση συνεννόησης.

Επίσης πιο έγκυρο είναι ένα επιστημονικό περιοδικό από ένα ΜΜΕ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να δεχόμαστε κάτι ως πιο έγκυρο από κάτι άλλο. Το "δε γουστάρω αυτή την άποψη", δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό.

Συγκεκριμένα έχω ακούσει ότι λέω μπαρούφες, έχοντας επιστρατεύσει έγκυρες πηγές στα εξής ζητήματα.

- Επιστημονικά άρθρα που υποστηρίζουν ότι η παιδεραστία σχετίζεται άμεσα με διαταραχές στη σεξουαλική έλξη (που σημαίνει ότι είναι σύμφυτη με την σεξουαλική έλξη των παιδεραστών και επομένως αυτοί δεν επιδέχονται "σωφρονισμού"). Αυτό το πρόβαλα ως επιχείρημα υπέρ του χημικού ευνουχισμού των παιδόφιλων. Μου είπαν ότι είμαι φασίστας που τα πιστεύω εγώ και ότι οι παιδεραστές επιδέχονται σωφρονισμού "γιατί έτσι".

- Αρθρα έγκυρων μέσων ενημέρωσης και επιστημονικές δημοσιεύσεις με στατιστικά που δείχνουν ότι η Νορβηγία υποστηρίζει και εφαρμόζει εδώ και πολύ καιρό την οικειοθελή ευθανασία "ηλικιωμένων που έχουν κουραστεί από τη ζωή" και μάλιστα αποτελεί κέντρο "τουρισμού ευθανασίας" ηλικιωμένων. Το συγκεκριμένο κατηγορήθηκε ως fake news, παρά τη σωρεία άρθρων και επιστημονικών μελετών που είχα παραθέσει.

- Αρθρα σε περιοδικά βιο-ηθικής που υποστηρίζουν τη βρεφοκτονία αποκαλώντας την "έκτρωση μετά τη γέννα", τα οποία κατά έναν πολύ ύποπτο τρόπο συμπίπτουν με τις ακραίες πεποιθήσεις, περιθωριακών φεμινιστικών κύκλων, οι οποίοι επίσης μιλούν για "έκτρωση μετά τη γέννα". Τα συγκεκριμένα αποκαλέστηκαν "τρολάρισμα" (τρολάρισμα σε έγκυρο περιοδικό βιο-ηθικής;).

- Δορυφορική εικόνα από το google maps που δείχνει ότι το εργαστήριο που ταξινομεί τους κορονοιούς στην Ουχάν, απέχει 20 λεπτά δρόμο από την αγορά της Ουχάν όπου έγινε το πρώτο ξέσπασμα. Στο συγκεκριμένο με ειρωνεύτηκαν ότι ο ιός "πήρε ταξί και πήγε στην αγορά".

Δεν θυμάμαι το σκηνικό αλλά μου κάνει και εντύπωση ότι κατηγορήθηκε ή εγκλήθηκε κάτι τέτοιο.
Συνήθως απλώς έφτανε στην αντιπαραβολή μίας άποψης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 29 Μάιος 2020, 12:48

Αρχέλαος έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:
Μα αυτό επιβάλλει η λογική προκειμένου να συνεννοούμαστε.

Μπορεί να ζούμε στην εποχή των fake news και της στρατευμένης επιστήμης, ωστόσο αναγκαστικά πρέπει να κάνουμε κάποιες παραδοχές στο βωμό της κοινής συνεννόησης.

Οι παραδοχές αυτές είναι π.χ. ότι το CNN είναι πιο έγκυρο από το μπλογκ της κυρα-Κούλας. Εννοείται ότι το CNN μπορεί να λέει ψέμματα και το μπλογκ να λέει αλήθειες, αλλά εμείς οφείλουμε να έχουμε μια κοινή βάση συνεννόησης.

Επίσης πιο έγκυρο είναι ένα επιστημονικό περιοδικό από ένα ΜΜΕ.

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ πρέπει να δεχόμαστε κάτι ως πιο έγκυρο από κάτι άλλο. Το "δε γουστάρω αυτή την άποψη", δεν γίνεται εύκολα αποδεκτό.

Συγκεκριμένα έχω ακούσει ότι λέω μπαρούφες, έχοντας επιστρατεύσει έγκυρες πηγές στα εξής ζητήματα.

- Επιστημονικά άρθρα που υποστηρίζουν ότι η παιδεραστία σχετίζεται άμεσα με διαταραχές στη σεξουαλική έλξη (που σημαίνει ότι είναι σύμφυτη με την σεξουαλική έλξη των παιδεραστών και επομένως αυτοί δεν επιδέχονται "σωφρονισμού"). Αυτό το πρόβαλα ως επιχείρημα υπέρ του χημικού ευνουχισμού των παιδόφιλων. Μου είπαν ότι είμαι φασίστας που τα πιστεύω εγώ και ότι οι παιδεραστές επιδέχονται σωφρονισμού "γιατί έτσι".

- Αρθρα έγκυρων μέσων ενημέρωσης και επιστημονικές δημοσιεύσεις με στατιστικά που δείχνουν ότι η Νορβηγία υποστηρίζει και εφαρμόζει εδώ και πολύ καιρό την οικειοθελή ευθανασία "ηλικιωμένων που έχουν κουραστεί από τη ζωή" και μάλιστα αποτελεί κέντρο "τουρισμού ευθανασίας" ηλικιωμένων. Το συγκεκριμένο κατηγορήθηκε ως fake news, παρά τη σωρεία άρθρων και επιστημονικών μελετών που είχα παραθέσει.

- Αρθρα σε περιοδικά βιο-ηθικής που υποστηρίζουν τη βρεφοκτονία αποκαλώντας την "έκτρωση μετά τη γέννα", τα οποία κατά έναν πολύ ύποπτο τρόπο συμπίπτουν με τις ακραίες πεποιθήσεις, περιθωριακών φεμινιστικών κύκλων, οι οποίοι επίσης μιλούν για "έκτρωση μετά τη γέννα". Τα συγκεκριμένα αποκαλέστηκαν "τρολάρισμα" (τρολάρισμα σε έγκυρο περιοδικό βιο-ηθικής;).

- Δορυφορική εικόνα από το google maps που δείχνει ότι το εργαστήριο που ταξινομεί τους κορονοιούς στην Ουχάν, απέχει 20 λεπτά δρόμο από την αγορά της Ουχάν όπου έγινε το πρώτο ξέσπασμα. Στο συγκεκριμένο με ειρωνεύτηκαν ότι ο ιός "πήρε ταξί και πήγε στην αγορά".

Δεν θυμάμαι το σκηνικό αλλά μου κάνει και εντύπωση ότι κατηγορήθηκε ή εγκλήθηκε κάτι τέτοιο.

Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο άτομο και είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί αν έγραφαν σε φόρουμ με άλλου είδους προφίλ, δεν θα βιάζονταν να απαξιώσουν στοιχεία με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Αυτά είναι απλώς ενδεικτικά της ελευθεριότητας που κάποιοι προσέδωσαν στον συγκεκριμένο ιστότοπο αυτοβούλως και ανεξάρτητα από τη διαχείριση. Οπως μου είχε πει κάποιος χαρακτηριστικά: "Μη παίρνεις σοβαρά αυτό το μέρος όπου γράφουμε, δες το χαβαλετζίδικα και θα περάσεις καλά". Εδώ είναι το πρόβλημα: Που σταματά ο χαβαλές και που αρχίζει το τρολάρισμα; Που σταματα η υποστήριξη άποψης και που αρχίζει η οπαδική φανατίλα; Είναι δυνατόν να βλέπουμε συζητήσεις ποδοσφαιρικού τύπου σε ζητήματα πολιτικής; Απλά ερωτήματα θέτω.

Και κάτι άλλο: Οσοι ομιλείτε περί ρατσιστικών-φαστιστικών απόψεων, το βλέπετε από τη σκοπιά σας (λογικά είστε αριστεροί). Πιστέψτε με, ακόμη και η αριστερά στο ακατανόμαστο, με την ίδια τρολο-οπαδική ρητορική εκφραζόταν. Δεν γνωρίζω ποια είναι η πλευρά που παρέσυρε την άλλη, αλλά έτσι ήταν.

Τέλος, όλα αυτά έγιναν ανεξάρτητα από τις θέσεις της διαχείρισης (αυτό είναι δική μου πεποίθηση). Συγκεριμένες ομάδες αντίπαλων χρηστών, είχαν ξεμείνει από το παλιό και απλώς (σιωπηλά, απροσχεδίαστα, αυθόρμητα) ποδοσφαιροποίησαν τα πάντα.

Αίνιγμα αποτελεί το γιατί οι γυναίκες επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο από άλλους, με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να εκτοξευτεί στα ύψη και να αποτελεί "αναγκαίο κακό".
0 .

Αρχέλαος
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Αρχέλαος » 29 Μάιος 2020, 12:56

Συμφωνώ περί ποδοσφαιροποίησης.
Ο διαχειριστής ήταν πολύ καλός πάντως και δεν ανακατευόταν σε διαμάχες.

Τώρα για τις γυναίκες δεν νομίζω να έπαιξαν ρόλο στην επισκεψιμότητα του χώρου, δεν ήταν και τόσες πολλές ενεργές, προσωπικά ποτέ δεν επιχείρησα διάλογο με γυναίκα άλλωστε σε ισχυρότερο επίπεδο καλές επικοινωνίες με γυναίκες είχα και έχω περιστασιακά σε άλλους χώρους διαδικτυακώς πέρα από φόρουμς, φβ, ινσταγκραμ που δεν τα διαθέτω.
Ακόμα και για χαβαλέ θα μου ήταν κουραστικό.
Πάντως κάποιες συνομιλήτριες ήταν καλές.

Απλώς μιλάμε για έναν χώρο που παραδοσιακά ιδίως από το 2005 είχε αρκετά μέλη.
Προσωπικά από το 2018 έμπαινα πολύ σπάνια με ελάχιστες δημοσιεύσεις, το τελευταίο δίμηνο ασχολήθηκα, αντιπαρατέθηκα μερικές φορές κλπ.
Είδα τον φανατισμό κάποιων αλλά και τις ενδιαφέρουσες απόψεις κάποιων άλλων, είδα και χυδαιότητα αλλά και ευγένεια.
Δεν είχα σκοπό και δεν έχω να γράψω γιατί πιστεύω ότι ο χώρος θα ξαναυπάρξει σύντομα.
Ωστόσο ιδίως τα νήματα στην Ιστορία καλό θα ήταν να ανακτηθούν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 29 Μάιος 2020, 13:02

Αρχέλαος έγραψε:Συμφωνώ περί ποδοσφαιροποίησης.
Ο διαχειριστής ήταν πολύ καλός πάντως και δεν ανακατευόταν σε διαμάχες.

Τώρα για τις γυναίκες δεν νομίζω να έπαιξαν ρόλο στην επισκεψιμότητα του χώρου, δεν ήταν και τόσες πολλές ενεργές, προσωπικά ποτέ δεν επιχείρησα διάλογο με γυναίκα άλλωστε σε ισχυρότερο επίπεδο καλές επικοινωνίες με γυναίκες είχα και έχω περιστασιακά σε άλλους χώρους διαδικτυακώς πέρα από φόρουμς, φβ, ινσταγκραμ που δεν τα διαθέτω.
Ακόμα και για χαβαλέ θα μου ήταν κουραστικό.
Πάντως κάποιες συνομιλήτριες ήταν καλές.

Απλώς μιλάμε για έναν χώρο που παραδοσιακά ιδίως από το 2005 είχε αρκετά μέλη.
Προσωπικά από το 2018 έμπαινα πολύ σπάνια με ελάχιστες δημοσιεύσεις, το τελευταίο δίμηνο ασχολήθηκα, αντιπαρατέθηκα μερικές φορές κλπ.
Είδα τον φανατισμό κάποιων αλλά και τις ενδιαφέρουσες απόψεις κάποιων άλλων, είδα και χυδαιότητα αλλά και ευγένεια.
Δεν είχα σκοπό και δεν έχω να γράψω γιατί πιστεύω ότι ο χώρος θα ξαναυπάρξει σύντομα.
Ωστόσο ιδίως τα νήματα στην Ιστορία καλό θα ήταν να ανακτηθούν.

Εντάξει, σε χώρους με τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα βρίσκει κανείς και διαμάντια (ενδεικτικά αναφέρω: Ελληγενής, Φοσίλης, Εκπληκτικός κλπ), δεν γνωρίζω που υπάγονται πολιτικά οι συγκεκριμένοι, αλλά γνωρίζω ότι αυτό που έγραφαν το επεξεργάζονταν επαρκώς και έβγαζε νόημα, ακόμη κι αν διαφωνούσε κανείς με αυτό.

Αυτό με τις γυναίκες το ανέφερα διότι όταν αποτελούν το 30-40% του σάιτ, ο συνολικός αριθμός χρηστών αυξάνεται και από το δικό τους ποσοστό. Οχι απαραίτητα ότι προσελκύουν κόσμο.
0 .

Συριζαΐος
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Συριζαΐος » 29 Μάιος 2020, 13:07

4η ημέρα που το μπουρδέλο είναι κάτω
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 13:11

Alien_ex_forums έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:

Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένο άτομο και είμαι βέβαιος ότι όλοι αυτοί αν έγραφαν σε φόρουμ με άλλου είδους προφίλ, δεν θα βιάζονταν να απαξιώσουν στοιχεία με βάση το προσωπικό τους γούστο.

Αυτά είναι απλώς ενδεικτικά της ελευθεριότητας που κάποιοι προσέδωσαν στον συγκεκριμένο ιστότοπο αυτοβούλως και ανεξάρτητα από τη διαχείριση. Οπως μου είχε πει κάποιος χαρακτηριστικά: "Μη παίρνεις σοβαρά αυτό το μέρος όπου γράφουμε, δες το χαβαλετζίδικα και θα περάσεις καλά". Εδώ είναι το πρόβλημα: Που σταματά ο χαβαλές και που αρχίζει το τρολάρισμα; Που σταματα η υποστήριξη άποψης και που αρχίζει η οπαδική φανατίλα; Είναι δυνατόν να βλέπουμε συζητήσεις ποδοσφαιρικού τύπου σε ζητήματα πολιτικής; Απλά ερωτήματα θέτω.

Και κάτι άλλο: Οσοι ομιλείτε περί ρατσιστικών-φαστιστικών απόψεων, το βλέπετε από τη σκοπιά σας (λογικά είστε αριστεροί). Πιστέψτε με, ακόμη και η αριστερά στο ακατανόμαστο, με την ίδια τρολο-οπαδική ρητορική εκφραζόταν. Δεν γνωρίζω ποια είναι η πλευρά που παρέσυρε την άλλη, αλλά έτσι ήταν.

Τέλος, όλα αυτά έγιναν ανεξάρτητα από τις θέσεις της διαχείρισης (αυτό είναι δική μου πεποίθηση). Συγκεριμένες ομάδες αντίπαλων χρηστών, είχαν ξεμείνει από το παλιό και απλώς (σιωπηλά, απροσχεδίαστα, αυθόρμητα) ποδοσφαιροποίησαν τα πάντα.

Αίνιγμα αποτελεί το γιατί οι γυναίκες επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο από άλλους, με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να εκτοξευτεί στα ύψη και να αποτελεί "αναγκαίο κακό".

Πολυ σωστα σου ειπαν .
Αυτη ειναι η ''φυση του ''
Λαθος εισαι εσυ που το θελεις σαν κατι αλλο .
Ειναι σαν να ζητας απο την Τατιανα το Μακελειο η την Ελευθερη Ωρα :D να αλλαξουν θεματολογια - υφος - προσεγγιση

Τα αλλα που εγραψες ειναι σωστα γενικα εκτος απο τα της διαχειρισης - εχεις λαθος πεποιθηση οπως κ για το αινιγμα που απλα δεν υπαρχει - γουσταρουν οι γυναικες για διαφορους λογους κ για αυτο το επελεξαν .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 29 Μάιος 2020, 13:12

Alien_ex_forums έγραψε:Τέλος, όλα αυτά έγιναν ανεξάρτητα από τις θέσεις της διαχείρισης (αυτό είναι δική μου πεποίθηση). Συγκεριμένες ομάδες αντίπαλων χρηστών, είχαν ξεμείνει από το παλιό και απλώς (σιωπηλά, απροσχεδίαστα, αυθόρμητα) ποδοσφαιροποίησαν τα πάντα.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αν τολμούσες να πεις κάτι αντίθετο άρχιζαν να σε βρίζουν με τον πιο χυδαίο τρόπο (αυτό συνέβη σε εμένα προσωπικά). Σε κάποιον, που είχε την ατυχή σκέψη να πάει σε «μίτινγκ» που έκαναν, τον απειλούσαν ότι θα πάνε να τον δείρουν και ότι έχουν φωτογραφία του και ξέρουν ποιος είναι. Κι αυτό γιατί απλά δεν συμφωνούσε μαζί τους. Κι αυτός κατήγγειλε το απειλητικό πμ που έλαβε και η διαχείριση έκανε τον Κινέζο (διότι ο απειλών ήταν μέλος της «κλίκας»).

Alien_ex_forums έγραψε:Αίνιγμα αποτελεί το γιατί οι γυναίκες επέλεξαν τον συγκεκριμένο χώρο από άλλους, με αποτέλεσμα η επισκεψιμότητά του να εκτοξευτεί στα ύψη και να αποτελεί "αναγκαίο κακό".

Κανένα αίνιγμα.
Απλά εκεί οι γυναίκες (όχι όλες φυσικά, μόνο ορισμένες που είναι της κλίκας) έχουν τη δική τους κρυφή ενότητα, όπου κουτσομπολεύουν αβέρτα. Με τέτοια «σπέσιαλ» προνόμια είναι λογικό να μείνουν εκεί. ;)
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 13:13

Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ..., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το ... αναρωτιέται κανείς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λεγεώνης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Λεγεώνης » 29 Μάιος 2020, 13:19

atreu73 έγραψε:Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

Ναι, δεν ξέρεις. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 29 Μάιος 2020, 13:21

atreu73 έγραψε:Σπάει η καρδιά μου όταν διαβάζω τα σχόλια ένθεν δια το ...., ίσως το πιο ελεύθερο φόρουμ στην ελλάδα, που μπορούσε να γράψει οποιοσδήποτε την αποψή του χωρίς φόβο και πάθος. Που οι χρήστες δεν ήσαν έρμαια του συντονισμού και άνθρωποι όλων των χρωμάτων και πιστεύω έγραφαν ελεύθερα τη σκέψη τους. Κομουνιστές, καπιταλιστές, ναζιστές ήσαν όλοι μέρος μιας ωραίας και μεγάλης συζήτησης. Γιατι τόση εμπάθεια δια το .... αναρωτιέται κανείς.

:yesyes:

Εχω δηλωσει πως το λατρευω :D
Ειναι ο πλεον καταλληλος ιστοτοπος για να ασκηθει καποιος στην Επικουρεια Αταραξια - η υπερτατη δοκιμασια . :s_cool
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”