Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιαν 2023, 20:21

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:κυρίες κ κύριοι,
με συγχωρείτε αν ανεβάζω τόνους ορισμένες φορές αλλά
δεν δέχομαι ιδεολογικά να απορρίπτει κάποιος την τεκμηρίωση που προσφέρει η τεχνική εκπαίδευση στην χώρα μας
Ειδικά όταν ο άλλος είναι ένας τίποτας του ιντερνετ
για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους

Τόσο η κατώτερη τεχνική εκπαίδευση όσο και η δια βίου μάθηση στην Ελλάδα, είναι απο τις χειρότερες στον δυτικό και όχι μόνο κόσμο. Αυτή είναι βασικά μιά απο τις μεγαλύτερες πληγές της οικονομίας της χώρας.

Δεν έχεις το δικαίωμα ούτε σου ανέθεσε κανένας να εκφέρεις κρίσεις για τόσο σπουδαία θέματα
περιορίσου στο τρολλάρισμα που κανεις διαρκώς

είσαι πολύ λίγος για κάτι τέτοιο
και έχεις υπερβολική άγνοια για το τι συμβαίνει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Ιαν 2023, 21:34

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Τόσο η κατώτερη τεχνική εκπαίδευση όσο και η δια βίου μάθηση στην Ελλάδα, είναι απο τις χειρότερες στον δυτικό και όχι μόνο κόσμο. Αυτή είναι βασικά μιά απο τις μεγαλύτερες πληγές της οικονομίας της χώρας.

Δεν έχεις το δικαίωμα ούτε σου ανέθεσε κανένας να εκφέρεις κρίσεις για τόσο σπουδαία θέματα
περιορίσου στο τρολλάρισμα που κανεις διαρκώς

είσαι πολύ λίγος για κάτι τέτοιο
και έχεις υπερβολική άγνοια για το τι συμβαίνει

Tι λες ρε θρασύτατε μπάρμπα, δεν έχω το δικαίωμα να εκφέρω γνώμη σε ένα φόρουμ; :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Ιαν 2023, 21:36

Magdap35 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Ραν ψιλοτρολάρει αλλά έχει δίκιο. Οι νυχούδες κάνουν χρυσές δουλειές τα τελευταία χρόνια. Μην τις υποτιμάτε καθόλου. Είναι καλή διέξοδος για μια κοπέλα που δεν θέλει να ασχοληθεί με την ανώτατη εκπαίδευση. Στις μέρες μας ακόμα και οι καθαρίστριες από το Μενίδι έχουν νύχι στην πένα. Η γυναίκα πρώτα θα κόψει από το φαί και το ρεύμα και μετά από το νύχι.

Καθόλου δεν το υποτιμάω !!! Έχετε δίκιο σε όσα λέτε για τις νυχουδες, είναι η ξαδέρφη μου και βγάζει πάνω από 2000€ το μήνα και τα κάνει σπίτι της οπότε μαύρα φυσικά . Ούτε έξτρα νοίκι ούτε τίποτα . Ωστόσο εγώ. Δεν είμαι καλή στα νύχια . Θέλω να κάνω ιδανικά κάτι πάνω στα τουριστικά, στην Αθήνα ...

Η ξαδέλφη ή οι γονείς της, τι γνώμη έχουν για τα λαμόγια που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; :D
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Ιαν 2023, 21:43

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Καθόλου δεν το υποτιμάω !!! Έχετε δίκιο σε όσα λέτε για τις νυχουδες, είναι η ξαδέρφη μου και βγάζει πάνω από 2000€ το μήνα και τα κάνει σπίτι της οπότε μαύρα φυσικά . Ούτε έξτρα νοίκι ούτε τίποτα . Ωστόσο εγώ. Δεν είμαι καλή στα νύχια . Θέλω να κάνω ιδανικά κάτι πάνω στα τουριστικά, στην Αθήνα ...

Η ξαδέλφη ή οι γονείς της, τι γνώμη έχουν για τα λαμόγια που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; :D

Τι να σας πω , εγώ την ζηλευω με την καλή έννοια που και κανέναν πάνω από το κεφάλι της και βγάζει τόσα από μικρή ηλικία.
Όσο για αυτό που λέτε ... Αλίμονο στους ηθικούς που δεν μπόρεσαν να γίνουν ανήθικοι...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Ιαν 2023, 21:57

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η ξαδέλφη ή οι γονείς της, τι γνώμη έχουν για τα λαμόγια που χρεοκόπησαν την Ελλάδα; :D

Τι να σας πω , εγώ την ζηλευω με την καλή έννοια που και κανέναν πάνω από το κεφάλι της και βγάζει τόσα από μικρή ηλικία.
Όσο για αυτό που λέτε ... Αλίμονο στους ηθικούς που δεν μπόρεσαν να γίνουν ανήθικοι...

Σου έχουν μιλήσει ποτέ στο σχολείο ή στο σπίτι πως λειτουργεί ένα κράτος και μια κοινωνία; Πως χρηματοδοτούνται οι δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, το σύστημα υγείας, κλπ; Για το νομικό πλαίσιο που διέπει την δήλωση εργασίας και εσόδων, τις ποινές; Έχεις μια σαφή εικόνα; Δεν είναι μόνο ηθικό το θέμα (αλίμονο αν μια κοινωνία βασίζεται μόνο στην καλή θέληση).
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Ιαν 2023, 22:08

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Τι να σας πω , εγώ την ζηλευω με την καλή έννοια που και κανέναν πάνω από το κεφάλι της και βγάζει τόσα από μικρή ηλικία.

Σου έχουν μιλήσει ποτέ στο σχολείο ή στο σπίτι πως λειτουργεί ένα κράτος και μια κοινωνία; Πως χρηματοδοτούνται οι δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, το σύστημα υγείας, κλπ; Για το νομικό πλαίσιο που διέπει την δήλωση εργασίας και εσόδων, τις ποινές; Έχεις μια σαφή εικόνα; Δεν είναι μόνο ηθικό το θέμα (αλίμονο αν μια κοινωνία βασίζεται μόνο στην καλή θέληση).

Ναι , έχετε δίκιο, απλά εγώ που είμαι στον κύκλο της , σαν "εξωτερικός παρατηρητής" βλέπω την οικονομική της άνεση και ζηλεύω με την έννοια ότι ξέρω πως εγώ πρέπει να τελειοποιήσβ τα αγγλικά μου να μάθω τουλάχιστον άλλη μια γλώσσα κ θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για ούτε τα μισά απ' όσα βγάζει εκείνη . Το αρνητικό αυτής της δουλειάς είναι πως είναι παράνομη , αν την καρφώσει κάποιος πάει ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Ιαν 2023, 22:14

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Σου έχουν μιλήσει ποτέ στο σχολείο ή στο σπίτι πως λειτουργεί ένα κράτος και μια κοινωνία; Πως χρηματοδοτούνται οι δημόσιες υπηρεσίες, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα συνταξιοδοτικά ταμεία, το σύστημα υγείας, κλπ; Για το νομικό πλαίσιο που διέπει την δήλωση εργασίας και εσόδων, τις ποινές; Έχεις μια σαφή εικόνα; Δεν είναι μόνο ηθικό το θέμα (αλίμονο αν μια κοινωνία βασίζεται μόνο στην καλή θέληση).

Ναι , έχετε δίκιο, απλά εγώ που είμαι στον κύκλο της , σαν "εξωτερικός παρατηρητής" βλέπω την οικονομική της άνεση και ζηλεύω με την έννοια ότι ξέρω πως εγώ πρέπει να τελειοποιήσβ τα αγγλικά μου να μάθω τουλάχιστον άλλη μια γλώσσα κ θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για ούτε τα μισά απ' όσα βγάζει εκείνη . Το αρνητικό αυτής της δουλειάς είναι πως είναι παράνομη , αν την καρφώσει κάποιος πάει ...

Στην ζωή μας έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Η Γενική Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) δέχεται και ανώνυμες καταγγελίες:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οδηγίες προς τους πολίτες για τον τρόπο υποβολής καταγγελιών στην Γ.Δ. Σ.Δ.Ο.Ε.

Καταγγελίες μπορούν να γίνουν προφορικά ή γραπτά, επώνυμα ή ανώνυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
- Υποβολή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Σ.Δ.Ο.Ε. (Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, γρ. 401- 4ος όροφος)
- Αποστολή μέσω ταχυδρομείου (Ταχ. Δ/νση: Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, Τ.Κ. 118 53 ΑΘΗΝΑ)
- Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kataggelies@sdoe.gr)
- Τηλεφωνικά στο τηλ. 1517
- Αποστολή μέσω τηλεομοιοτυπίας (FAX) στο 2103426760

Όλες οι καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες αξιολογούνται (με τα ίδια κριτήρια) από Αρμόδια Επιτροπή, προκειμένου, να κριθεί η σπουδαιότητα τους και ο βαθμός προτεραιότητας για τη διερεύνηση τους.

https://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias ... -s.d.o.e.-
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιαν 2023, 22:17

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:Έχεις ξεπεράσει κάθε όριο γελοιοτητος

Θείτσα, είσαι τόσο κομπλεξικιά που έχεις φτάσει στο σημείο να στήνεις παραμυθάκια στο μυαλό σου για να αντέξεις :pardon:

Χαιρετίσματα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 12 Ιαν 2023, 22:23

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Ναι , έχετε δίκιο, απλά εγώ που είμαι στον κύκλο της , σαν "εξωτερικός παρατηρητής" βλέπω την οικονομική της άνεση και ζηλεύω με την έννοια ότι ξέρω πως εγώ πρέπει να τελειοποιήσβ τα αγγλικά μου να μάθω τουλάχιστον άλλη μια γλώσσα κ θα δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ για ούτε τα μισά απ' όσα βγάζει εκείνη . Το αρνητικό αυτής της δουλειάς είναι πως είναι παράνομη , αν την καρφώσει κάποιος πάει ...

Στην ζωή μας έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Η Γενική Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) δέχεται και ανώνυμες καταγγελίες:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Οδηγίες προς τους πολίτες για τον τρόπο υποβολής καταγγελιών στην Γ.Δ. Σ.Δ.Ο.Ε.

Καταγγελίες μπορούν να γίνουν προφορικά ή γραπτά, επώνυμα ή ανώνυμα.

ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
- Υποβολή με αυτοπρόσωπη παρουσία στα γραφεία του Σ.Δ.Ο.Ε. (Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, γρ. 401- 4ος όροφος)
- Αποστολή μέσω ταχυδρομείου (Ταχ. Δ/νση: Αλκίφρονος 92 & Πειραιώς 207, Τ.Κ. 118 53 ΑΘΗΝΑ)
- Αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (kataggelies@sdoe.gr)
- Τηλεφωνικά στο τηλ. 1517
- Αποστολή μέσω τηλεομοιοτυπίας (FAX) στο 2103426760

Όλες οι καταγγελίες επώνυμες και ανώνυμες αξιολογούνται (με τα ίδια κριτήρια) από Αρμόδια Επιτροπή, προκειμένου, να κριθεί η σπουδαιότητα τους και ο βαθμός προτεραιότητας για τη διερεύνηση τους.

https://www.minfin.gr/web/g.g.-demosias ... -s.d.o.e.-

Συγγνώμη τι υπονοείτε? Να την καρφώσω εγώ ? Δεν είμαι κακός άνθρωπος και ειδικά για τη συγκεκριμένη που είναι ξαδέρφη μου ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Ιαν 2023, 22:29

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Στην ζωή μας έρχονται στιγμές που πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Η Γενική Διεύθυνση Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (Σ.Δ.Ο.Ε.) δέχεται και ανώνυμες καταγγελίες:

Συγγνώμη τι υπονοείτε? Να την καρφώσω εγώ ? Δεν είμαι κακός άνθρωπος και ειδικά για τη συγκεκριμένη που είναι ξαδέρφη μου ...

Eσύ μπορεί να μην είσαι κακός άνθρωπος, αλλά σε κάθε περίπτωση πρέπει να μπαίνει με κάθε τρόπο τέλος στην εγκληματική δράση κάποιου που κλέβει από την κοινωνία, απο τους συνανθρώπους του, συγγενείς και μη.

Αν ένας συγγενής ή φίλος ή καλός σου συνεργάτης, ήταν πχ πολιτικός που έκλεψε από το δημόσιο ταμείο, θα τον κατήγγειλες στις αρχές; (επιχειρηματία απ ότι καταλαβαίνω δεν θα κατήγγειλες γιατί σου φαίνεται απαράδεκτη πρακτική)
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”