Η τέλεια σχέση.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

πότε μια σχέση θεωρείται τέλεια;

όταν κλάνει ο ένας από τους δύο χωρίς να διαμαρτύρεται ο άλλος.
7
16%
όταν χέζουν με ανοιχτή την πόρτα του wc.
6
14%
όταν σκυλοβρομάει σκορδίλα ο ένας αλλά το παραβλέπει ο άλλος.
6
14%
όταν δεν βγάζουν κάλτσες και μπλουζάκι στο σεξ.
4
9%
όταν δεν πλένει τον κώλο του το μωρό αλλά ο άλλος της τον σφυρίζει εξ αδιαιρέτου.
5
12%
όταν την πιάνει στα τέσσερα με τον υδραυλικό και το περνάει στο ντούκου.
1
2%
όταν τον πιάνει με τη γειτόνισσα και χώνεται κι αυτή στο κόλπο.
4
9%
όταν χτυπάει κάποιο κινητό και δε ρωτάει ο ένας τον άλλο ποιος σε πήρε.
3
7%
ή όταν δεν τρώνε τις κυριακές και γιορτές στις πεθερές;
7
16%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η τέλεια σχέση.

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Σεπ 2021, 19:30

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τώρα που είπες ρε Λαχούρ για κλανιές από χοντροκώλες έχω κάτι ψιλοεμπειρίες πάνω στο θέμα αλλά θα παραβιάσω τους κανόνες του φόρουμ αναφέροντας τες γιατί πρέπει να μπω σε ειδικού τύπου λεπτομέρειες που υπήρξαν το αίτιο το οποίο με έφερε τετ α τετ με ασφυκτικό θάνατο.
Και η σοβαρότητα του χώρου μας δε μου το επιτρέπει.
Έχω αναφέρει όμως στο παρελθόν την παρακάτω εμπειρία μου από κλανιά χοντροκώλας την οποία ευκαιρίας δοθήσεις επικαιροποιώ.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Είμαι στο κτίριο που στεγάζει τη νομική υπηρεσία της δεη.
Περιμένω στο ισόγειο το ασανσέρ, φτάνει και βγαίνει δικηγορίνα με ταγιέρ, γόβα και ύφος δέκα καρδιναλίων.
Μπαίνω πατάω πέμπτο και ξαφνικά με παίρνει βοθρίλα και μπόχα σαν να έχουν κλάσει 10 ιπποπόταμοι που έχουν φάει σκατά.
Δε γαμιέται λέω, θα αντέξω μέχρι τον πέμπτο. Ελα όμως που στον τρίτο το γαμημένο σταματάει και μπαίνουν τρεις τέσσερις δε θυμάμαι δικηγορίνες.
Σε δευτερόλεπτα με καρφώνουν με δολοφονικό βλέμμα και με έκφραση αηδίας σκύβει η μια στην άλλη και με δείχνουν με τα μάτια.
Κομπλάρω είναι η αλήθεια αλλά κάνω το κορόιδο, δυο όροφοι είναι θα την αντέξω την ξεφτίλα λέω μέσα μου.
Επιτέλους μετά από δυο αιώνες φτάνει το μπουρδέλο πέμπτο και βγαίνω σφαίρα αγνοώντας τα χαμηλόφωνα σχόλια, βρομιάρη, σιχαμένε κλπ που κάνουν πίσω μου.
Η απόλυτη ξεφτίλα μάγκες και άντε να εξηγήσεις ότι είσαι αθώος και να πάνε να ζητήσουν τα ρέστα από τον κώλο της σένιας αλλά βρομόκωλης συναδέλφου τους.
Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο ξεφτιλίκι.

:laugh1: :laugh1:

Δεν την θυμομουν αυτην την ιστορια.

Θυμαμαι μια φορα ημουν σε ενα μαγαζι με κοινες τουαλετες για αντρες και γυναικες. Μπαινω μεσα και ηταν 4-5 γκομενες το πολυ μεχρι 25 (καποιες απο αυτες καλες) και ο χωρος ειχε ποτισει απο μια ΑΦΟΡΗΤΗ μασχαλιλα. Ηταν σιγουρα αυτες γιατι δεν υπηρχε καποιος αλλος εκεινη την στιγμη και υποψιαζομαι οτι βρωμουσαν παραπανω απο μια απο αυτες γιατι τετοια μποχα ηταν συνδιασμος απο πολλες μασχαλες μαζι. Οι γκομενες εν τω μεταξυ ηταν βαμμενες, ντυμενες στην τριχα κλπ αλλα η μασχαλη μασχαλη. Δεν μου χει ξανατυχει τετοιο πραγμα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Σεπ 2021, 00:39

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Μοιρασες σοφια δασκαλε. Δεν ειναι ετοιμος ο κοσμος για αυτο. Οταν εγραφες στην αρχη για κοψιδια νομιζα θα το πηγαινες στις κλανιες που θα εριχναν ολες οι κυριες με τις κωλαρες τους :D

Υπερβάλλεις. :D
Μια μικρή προσπάθεια κάνω μπας και γλυτώσει κάποιος υποψήφιος μουνόδουλος που μας διαβάζει τον ευνουχισμό και ζήσει τη ζωή του με το κεφάλι ψηλά και όχι χωμένο στα ξινισμένα καπούλια κάποιας χοντροκώλας.
Με τις μικρές μου δυνάμεις ευελπιστώ να φέρω θετικά αποτελέσματα ακόμα και σε ανίατες περιπτώσεις μουνοδουλισμού.
Δεν ξέρω αν πρόσεξες ότι τελευταία το προς αποφυγή κορυφαίο παράδειγμα μουνόδουλου του φόρουμ (καλά κατάλαβες τον Βαλλον εννοώ) έχει αραιώσει αισθητά να αναφέρει ξεφτίλικα συμβάντα από τη σχέση του με τα αρπακτικά που ντροπιάζουν κάθε αρσενικό παγκοσμίως.
Αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι και θεωρώ ότι έχω συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στη μεταστροφή του από φλώρο, υποχείριο και υποζύγιο σε κάτι που αρχίζει να έχει συμπεριφορά αρσενικού. :fico:

Τελικά πρέπει να το κοιτάξω , έχεις αρχίσει να με επηρεάζεις..
σήμερα έριξα μια άνευ προηγουμένου χυλόπιτα σε ένα πιπίνι 42 ετών, την Ευη, τίγκα στον έρωτα , προφανώς για εμένα..

Σα να φαντάστηκα τι θα της έλεγες και μέσα μου κάτι σκίρτησε
λέω..ο ραν τανα πλαν τι θα της έλεγε; ε αυτά της είπα κι εγώ και την έστειλα

μετά όμως άρχισε να μου λέει ότι την εξαπάτησα και ότι την εκμεταλλεύτηκα και ένα τέτοιο στυλ ώσπου βαρέθηκα και έκλεισα το τηλέφωνο
μετά απο λίγο σήκωσα το τηλέφωνο και πήρα την Νατάσσα..
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Σεπ 2021, 13:14

Κρίμα ρε πστη μου να μη της βγουν οι τέλειες σχέσεις που είχε με δύο από τους πρώην της η κοπέλα.
Ας ελπίσουμε ότι με τον επόμενο θα δέσει το γλυκό, πριν γίνει κι αυτός πρώην, γιατί από τη φωτογραφία παρακάτω φαίνεται καλό κορίτσι και της αξίζει μια τέλεια σχέση.

(Τον κακοποιητικό τον γνώρισε ''πριν από μερικά χρόνια'' τον ξέχασε αλλά τον θυμήθηκε μόλις ξέχασαν την ίδια τα πρωινάδικα) :fico:

Ξεσπά η Βίκυ Μανώλη – «Ο πρώην μου με παρακολουθούσε και με κλείδωνε στο σπίτι»

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μιλώντας για μια κακοποιητική σχέση.

Η πρώην σύντροφος του Ανδρέα Φουστάνου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε η ίδια, όταν βρέθηκε θύμα μιας κακοποιητικής σχέσης.

Ειδικότερα μιλώντας στην εφημερίδα Secret η Βίκυ Μανώλη αποκάλυψε:

«Πριν από μερικά χρόνια, γνώρισα ένα αγόρι το οποίο φαινόταν πολύ καλό παιδί, χαμηλών τόνων και πολύ δοτικός. Στην αρχή ήταν όλα όμορφα και ωραία, μέχρι που ήρθε η στιγμή που είδα έναν άλλον άνθρωπο.

Αρχικά μου χάκαρε το κινητό, είχε όλους τους κωδικούς μου στα social media και παρακολουθούσε όλες τις συζητήσεις. Ακόμα και αν αυτό ήταν κάτι για δουλειά.

Ερχόταν ξαφνικά σε εξόδους που έκανα με φίλες μου για να διαπιστώσει αν όντως του λέω αλήθεια. Έφτασε στο σημείο κάποια βραδιά να είναι κάτω από το σπίτι μου για να δει αν θα βγω κρυφά, χωρίς να το ξέρει.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν του είπα “μαζεύω τα πράγματά μου και φεύγω”. Τότε δεν με άφησε να φύγω και κλείδωσε την πόρτα για να μείνω μέσα στο σπίτι.

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα, γιατί δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Ευτυχώς, έπειτα από λίγες ημέρες βρήκα την ευκαιρία να φύγω από το σπίτι και, όσο κι αν επέμενε, προχώρησα τη ζωή μου».

Εικόνα

Έχει πάντως γαμάτο βιογραφικό
Υπήρξε πρώην παίκτρια ριάλιτι με κορωνίδα της καριέρας της τον τίτλο της πρώην του Φουστάνου. :D

(Στο δεξιό κωλομέρι χαμηλά έχει κωλόσπυρο ή δε βλέπω καλά;)
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Σεπ 2021, 14:58

Ω ρε μαναμ' τι πατος ειναι αυτος!! Γεια σου ρε Φουστανε μερακλη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Σεπ 2021, 16:32

οτι και να λέτε.... τα νεοφίλια κάνουν το καλύτερο σεξ

αχχαχαχααχαχ

τα πάω γαμιώντας όλες αυτές τις μέρες

0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 01 Οκτ 2021, 19:03

vallon έγραψε:οτι και να λέτε.... τα νεοφίλια κάνουν το καλύτερο σεξ

αχχαχαχααχαχ

τα πάω γαμιώντας όλες αυτές τις μέρες

Με το μαλακό ρε πηδήκουλα, θα ρέψεις. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Η τέλεια σχέση του βλάχου.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Οκτ 2021, 12:45

Τον άφησε χωρίς λεφτά, του άδειασε το σπίτι και... έφυγε με τον εραστή της

Τα ήθελε και τα 'παθε.

Εκείνος, είχε αναθέσει στη σύζυγό του και τη διαχείριση του κοινού τραπεζικού λογαριασμού,

Ήθελε και λαρτζιλίκια ο μαλάκας. (Βαλλον ξύπνα).

Στις 26 Ιουνίου 2019 που η σύζυγος άδειασε το σπίτι, μαζί εκταμίευσε και το σύνολο των χρημάτων από την τράπεζα, παίρνοντας μαζί της 10.500 ευρώ «αφήνοντας στον λογαριασμό μόνο ένα ευρώ»,

Και πολλά του άφησε.

Η σχέση της συζύγου με τον εραστή της, σύμφωνα με έναν υπολογισμό, κόστισε στον απατημένο σύζυγο 75.141,18 ευρώ. «Ο ένας να ξεπατώνεται στη δουλειά και η άλλη…» μονολόγησε ο απατημένος

Εδώ άρχισα να τον λυπάμαι, όχι γιατί έφαγε κέρατο και του τα 'φαγε η χοντροκώλα αλλά γιατί είχε την ατυχία να μη διαβάσει ποτέ του ''ελεύθερο''. :fico:

https://newpost.gr/ellada/616318ca8e68f ... erasti-tis
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Οκτ 2021, 13:15

Με 75000 ο αλλος θα χε γαμησει 750 διαφορτικες 25χρονες ρωσιδες για τουλαχιστον μια ωρα ή θα χει κανει 375 παρτουζες. Αυτος τα εδωσε για να του πηδανε την γυναικα. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Οκτ 2021, 11:23

Μεταφέρω την είδηση όπως την άκουσα σε κάποιο δελτίο ειδήσεων.
Στην Ιταλία εμφανίστηκε στην καραμπινιερία τύπος καταδικασμένος σε κάποια χρόνια φυλακή που με δικαστική απόφαση έβγαζε τα τελευταία σε κατ' οίκον περιορισμό και ζήτησε να τον ξαναστείλουν μέσα.
Δε γίνεται αυτό ρε φίλε του είπαν τα όργανα, ο δικαστής σε αμόλυσε να βγάλεις τα υπόλοιπα στο σπίτι σου.
Επέμενε ο μυστήριος ότι θέλει οπωσδήποτε να μπει και πάλι στα κάγκελα και ρώτησε με ποιο τρόπο μπορεί να γίνει αυτό.
Αν παραβιάσεις τα περιοριστικά, του είπαν οι αρμόδιοι, ξαναπάς μέσα.
Λούης για μια βδομάδα ο τύπος και μετά εμφανίζεται και πάλι στο τμήμα λέγοντας τους ορίστε τα παραβίασα στείλτε με πάλι μέσα.
Τον μπουζούριασαν πάραυτα αλλά βλέποντας τον να πλέει σε πελάγη ευτυχίας τα όργανα τον ρώτησαν γιατί λύσσαξε να ξαναγυρίσει στο κάγκελο.
Δεν άντεχα άλλο τη γκρίνια της γυναίκας μου τους λέει και τους άφησε κόκαλο ο απελπισμένος.
Πληροφορίες που ελέγχονται λένε ότι το επόμενο δεκαπενθήμερο το μισό και παραπάνω αστυνομικό τμήμα διέπραξε αδικήματα που επισύρουν ποινή και φυλάκιση μη εξαγοράσιμη.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Οκτ 2021, 12:36

ρε σεις
έχω βαρεθεί τώρα τελευταία το σεξ με νεοφίλια
μα κυριολεκτικά το βαριέμαι
:s_no

αρχίζω να πιστεύω ότι περνάω απο μια κρίση ηλικίας
γερνάω μήπως;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”