Ραν ταν πλαν έγραψε:Τώρα που είπες ρε Λαχούρ για κλανιές από χοντροκώλες έχω κάτι ψιλοεμπειρίες πάνω στο θέμα αλλά θα παραβιάσω τους κανόνες του φόρουμ αναφέροντας τες γιατί πρέπει να μπω σε ειδικού τύπου λεπτομέρειες που υπήρξαν το αίτιο το οποίο με έφερε τετ α τετ με ασφυκτικό θάνατο.
Και η σοβαρότητα του χώρου μας δε μου το επιτρέπει.
Έχω αναφέρει όμως στο παρελθόν την παρακάτω εμπειρία μου από κλανιά χοντροκώλας την οποία ευκαιρίας δοθήσεις επικαιροποιώ.Ραν ταν πλαν έγραψε:Είμαι στο κτίριο που στεγάζει τη νομική υπηρεσία της δεη.
Περιμένω στο ισόγειο το ασανσέρ, φτάνει και βγαίνει δικηγορίνα με ταγιέρ, γόβα και ύφος δέκα καρδιναλίων.
Μπαίνω πατάω πέμπτο και ξαφνικά με παίρνει βοθρίλα και μπόχα σαν να έχουν κλάσει 10 ιπποπόταμοι που έχουν φάει σκατά.
Δε γαμιέται λέω, θα αντέξω μέχρι τον πέμπτο. Ελα όμως που στον τρίτο το γαμημένο σταματάει και μπαίνουν τρεις τέσσερις δε θυμάμαι δικηγορίνες.
Σε δευτερόλεπτα με καρφώνουν με δολοφονικό βλέμμα και με έκφραση αηδίας σκύβει η μια στην άλλη και με δείχνουν με τα μάτια.
Κομπλάρω είναι η αλήθεια αλλά κάνω το κορόιδο, δυο όροφοι είναι θα την αντέξω την ξεφτίλα λέω μέσα μου.
Επιτέλους μετά από δυο αιώνες φτάνει το μπουρδέλο πέμπτο και βγαίνω σφαίρα αγνοώντας τα χαμηλόφωνα σχόλια, βρομιάρη, σιχαμένε κλπ που κάνουν πίσω μου.
Η απόλυτη ξεφτίλα μάγκες και άντε να εξηγήσεις ότι είσαι αθώος και να πάνε να ζητήσουν τα ρέστα από τον κώλο της σένιας αλλά βρομόκωλης συναδέλφου τους.
Ούτε στον εχθρό μου τέτοιο ξεφτιλίκι.
Δεν την θυμομουν αυτην την ιστορια.
Θυμαμαι μια φορα ημουν σε ενα μαγαζι με κοινες τουαλετες για αντρες και γυναικες. Μπαινω μεσα και ηταν 4-5 γκομενες το πολυ μεχρι 25 (καποιες απο αυτες καλες) και ο χωρος ειχε ποτισει απο μια ΑΦΟΡΗΤΗ μασχαλιλα. Ηταν σιγουρα αυτες γιατι δεν υπηρχε καποιος αλλος εκεινη την στιγμη και υποψιαζομαι οτι βρωμουσαν παραπανω απο μια απο αυτες γιατι τετοια μποχα ηταν συνδιασμος απο πολλες μασχαλες μαζι. Οι γκομενες εν τω μεταξυ ηταν βαμμενες, ντυμενες στην τριχα κλπ αλλα η μασχαλη μασχαλη. Δεν μου χει ξανατυχει τετοιο πραγμα.