δε λες καλά που σε φορτώθηκε αυτή η άγια γυναίκα και σου έκανε και τα παιδιά σου
και θες και γκρίνιαζες;
ουστ
τα κεφάλια μέσα κοπρίτη
να της δώσεις τα συγχαρητήριά μου για την επιλογή που έκανε για να φτιάξει οικογένεια
οκ;
.gif)

.gif)
vallon έγραψε:άσε μας ρε μπαγλαμά
δε λες καλά που σε φορτώθηκε αυτή η άγια γυναίκα και σου έκανε και τα παιδιά σου
και θες και γκρίνιαζες;
ουστ
τα κεφάλια μέσα κοπρίτη
να της δώσεις τα συγχαρητήριά μου για την επιλογή που έκανε για να φτιάξει οικογένεια
οκ;
![]()

Στύγιος έγραψε:vallon έγραψε:άσε μας ρε μπαγλαμά
και θες και γκρίνιαζες;
ουστ
τα κεφάλια μέσα κοπρίτη
οκ;
![]()
Σκάσε ρε γαμίκουλα με το ανεξέλεγκτο " κάτω" κεφάλι .

(ευτυχώς η Στύγαινα έμεινε σπίτι) 

Στύγιος έγραψε:Θεολόγος ξεθεολόγος είχα πολύ σουξέ με το καφετί το κοστουμάκι φέτος στην Ανάσταση. Από 15 μέχρι milf λέμε(ευτυχώς η Στύγαινα έμεινε σπίτι)

Στύγιος έγραψε:Θεολόγος ξεθεολόγος είχα πολύ σουξέ με το καφετί το κοστουμάκι φέτος στην Ανάσταση. Από 15 μέχρι milf λέμε(ευτυχώς η Στύγαινα έμεινε σπίτι)
Η γυναίκα όταν είναι έγκυος πρέπει να είναι ήρεμη, να διαβάζει το Ευαγγέλιο, να προσεύχεται, να λέει την ευχή. Έτσι αγιάζεται και το παιδί. Από τώρα αρχίζει η ανατροφή του παιδιού. Να προσέχεις να μην στεναχωρείς την έγκυο για κανένα λόγο.

.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Θεολόγος ξεθεολόγος είχα πολύ σουξέ με το καφετί το κοστουμάκι φέτος στην Ανάσταση. Από 15 μέχρι milf λέμε(ευτυχώς η Στύγαινα έμεινε σπίτι)
Η γυναίκα όταν είναι έγκυος πρέπει να είναι ήρεμη, να διαβάζει το Ευαγγέλιο, να προσεύχεται, να λέει την ευχή. Έτσι αγιάζεται και το παιδί. Από τώρα αρχίζει η ανατροφή του παιδιού. Να προσέχεις να μην στεναχωρείς την έγκυο για κανένα λόγο.
https://www.pemptousia.gr/2015/01/o-osi ... niaki-zoi/
Σατανιασμενο θα βγει το παιδι. Ο μπαμπας ξενοκοιταει, η μανα δεν παει εκκλησια.... Αν μας διαβαζε η Προνοια θα χες μπλεξιματα
,γω δε φταίω .Είχα όμως και πολύ ωραία γραβάτα. 

pluton έγραψε:
.gif)