Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Ναι ρε, π.χ. σιγά μην κάτσω να σκάσω επειδή με κεράτωσε ή με παράτησε η γκόμενα.
Ή θα κάνω το κορόιδο μέχρι να βρω την επόμενη ή αν βρεθώ σε φάση βαριάς αντρίλας να της ρίξω το πολύ πολύ κανα άγριο βλέμμα.
Βασικά χέστηκα και γι' αυτήν και για τις επιλογές της και για τα κίνητρα της και για τις αιτίες που μου τα φόρεσε.Μέχρι τώρα όμως έχω εφαρμόσει με μεγάλη επιτυχία την πρώτη επιλογή.

Αλλο να κατανοησεις κατι και αλλο να το δικαιολογησεις. Μπορει να μαθεις κατι απο αυτο που θα σε βοηθησει σε επομενη σου σχεση.
Έχω μάθει. Τον κώλο σου να χτυπάς κάτω το κέρατο θα το φας.
Ρε δε πα να διάγεις βίο αγίου, να είσαι τύπος και υπογραμμός μέχρι την τελειότητα, ομορφάντρας και χουβαρντάς, να την αγαπάς, να την έχεις θεά, να της κάνεις σεξ 13ων μποφώρ και να έχεις κορώνα στο κεφάλι τη μάνα της θα σου τα φορέσει.
Έχω ακούσει τόσα χρόνια, σε κάθε περίοδο που μου βάραγε το κέρατο στα σύρματα της δεη, κάτι απίθανες δικαιολογίες που δεν πάει το μυαλό ανθρώπου. Οι ιστορίες με αρκούδες, εξωγήινους και δράκους ωχριούν απέναντι τους.
Όχι λαϊκές και τέτοια, αυτά είναι ξεπερασμένα πια, γιατί εδώ και χρόνια το έχουν πάει σε άλλο επίπεδο το παραμύθιασμα οπότε το μόνο πλέον που κάνω όταν δικαιολογούνται είναι να ξύνω τα παπάρια μου αν έχω κέφι, αν δεν έχω κάνω τον κουφό και δεν καταγράφω τίποτα.
Βασικά ακόμα και την ώρα να ρωτήσω γυναίκα θεωρώ εκ των προτέρων ότι θα μου πει ψέμματα.
Και ειδικά όταν τίθεται το ολ τάιμ κλάσσικ ερώτημα ''μα καλά καλέ, γιατί δε μου έχεις εμπιστοσύνη;'' εγώ σκέφτομαι το πώς θα την αντικαταστήσω με την επόμενη που θα μου τα φορέσει.
Και όπως καταλαβαίνεις μετά από όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια δε θέλω πλέον να μάθω τίποτα άλλο.
Έγκωσα που λένε.
Εσύ κοίτα να μαθαίνεις φίλε μου Λαχούρ γιατί και τα πάντα να σου δώσει η γυναίκα (που τα δίνουν δε λέω όχι) θα έρθει η στιγμή που θα τα πάρει όλα πίσω.
Σκέψου μόνο ότι έχω βρεθεί καμιά δεκαριά φορές, μεταξύ πολλών άλλων, στη θέση που περιγράφει παραστατικότατα στον τρίτο στίχο το κάτωθι άσμα.