Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Μαρ 2018, 15:39

Πάνας έγραψε:Εντάξει λοιπόν εγώ είμαι ο λάθος.

Παίρνω τα πατατάκια μου την κοκακόλα μου και διαβάζω μόν δεν ξαναγράφω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γελάσω.

Δεν υπάρχει λάθος ή σωστό. Κάνε τον χαβαλέ σου ρε μαν. Προσωπικά γουστάρισα που ήρθατε. Παίξε μπαλίτσα. :ciao5:
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 17 Μαρ 2018, 15:43

sys3x έγραψε:
paralo έγραψε:Μη ξερασω.

Εγώ μόνο εσένα αγαπάω.
(Disclaimer: μη ψαρωσει κανένας.. )

ξες τι λένε για την λανθάνουσα γλώσσα.

Μη τους βάζεις όλους μέσα ,θέλω να πω. Γτ θα παίξει παντόφλα.
0 .
#ccc

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Μαρ 2018, 15:44

Πάνας έγραψε:
vallon έγραψε:
ρε μήπως και τα παραπαίρνεις σοβαρά;

ο διάδοχος είναι τύπος που κάνει άπειρο χαβαλέ
οι εικόνες με τα ματ και το γκουαντάναμο είναι αστείο που κρατάει απο παλιά
μη παρεξηγιέσαι έτσι εύκολα

Εσύ καλά θα κάνεις να μπεις στην ψυχολογία ενός καινούργιου χρήστη και το τι λαμβάνει από την διαχείριση... αν το πάμε έτσι και στο άλλο φόρουμ πλάκα έκαναν, γιατί φύγατε;

Όταν κάποιος μπαίνει σε ένα φορουμ συνήθως κρατάει αποστάσεις και είναι επιφυλακτικός για να δει τι παίζει, τώρα όταν αρχίζει ο χαβαλές περιμένει να δει , είναι χαβαλές; ή το εννοούν
αλλά στο κάτω κάτω δεν έχω καμία διάθεση να δικαιολογήσω τίποτα γιατί απλά δεν υπάρχει τίποτα..
Για το πρεζάδικο μπορώ να σου πω το εξής:
Το να μπαίνω σε ένα φορουμ και να χάνω κάποιο χρόνο από την προσωπική μου ζωή σημαίνει ότι θέλω να παίρνω κάτι. Αυτό φυσικά ισχύει για εμένα αλλά και όλους τους άλλους χρήστες πιστεύω. Θέλω να μαθαίνω πράγματα, να μπορώ να λέω και δυο πράγματα στα σοβαρά όταν με πιάνει...να βρίσκω πέντε φιλαράκια και να λέμε καμιά χαζομάρα με λίγους που κάτω από άλλες συνθήκες δεν θα γνωριζόμασταν ποτέ. Όταν αυτά που γράφονται, το ύφος, ο τρόπος και γενικότερα το κλίμα με κάνει να χαλιέμαι και να θέλω να αρχίσω να βγάζω έναν κακό εαυτό που πιστεύω ότι δεν μου αξίζει, τότε την κάνω από μόνος μου. Αυτό είναι σε απλά λόγια το γιατί την έκανα απο το πρεζάδικο και γιατί μου αρέσει ένα μικρό φορουμάκι όπως αυτό που είναι πιο οικογενειακό..
Παλιότερα είχα φύγει πάλι από το πρεζάδικο και είχα πάει στον οκανα του παγάνου, για τον οποίο έχουν ακουστέι πολλά, το πρώτο φρι φορουμ. Δεν ξέρω αν έχεις κάποια ιδέα τι ήταν αυτό το φορουμ πάντως για μένα ήταν μια πολύ καλή παρέα σε πολύ δύσκολες στιγμές που πέρασα στην ζωή μου στα χρόνια εκείνα και αυτό δεν το ξεχνάω ποτέ.
Καταλήγω στο ότι ο καθένας μας είναι ελεύθερος να κάνει ότι θέλει και έτσι είναι καλά , αρκεί να μπορεί στο τέλος της μέρας να είναι ευχαριστημένος με όσα έκανε...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 15:46

Εγώ τα έλεγα χρόνια, περί νομικών μπλεξιμάτων, και νομίζαν πως είμαι μηνυσομανής. Τρίχες. Είχα ειδοποιήσει και μάλιστα καλύψει* σοβαρά ποινικά θέματα που κάνανε κάποιοι (και μάλιστα σοφιστικέ, όχι αγράμματοι) από έλλειψη γνώσεως του μέσου και κακία. Και δεν το έκρυβα, και νομίζαν πως έχω κακία. Αν είχα, ρε ηλίθια, θα είχε καεί κόσμος. Πρέπει να προσέχεις, το Διαδίκτυο πια ελέγχεται καλά, κι η Νομοθεσία έχει προβλέψει τα πάντα, μετά όσα συνέβησαν,. Αυτοκτόνησαν παιδιά, έγιναν τρομοκρατικές συνεννοήσεις, οργανώθηκαν παιχνίδια θανάτου, πλέον οι Εισαγγελείς δεν αστειεύονται. Εδώ μπαίνει ο άλλος, και μάλιστα δηλώνει και δάσκαλος, και κάνει bulling σε ιστοσελίδα. Κι αυτός μεγαλώνει παιδιά. Κι αυτός διδάσκει παιδιά. Στην ουσία είναι ένα σκαλί πιο πάνω από διαδικτυακό παιδόφιλο, με τα σημερινά νομικά πλαίσια. Από το 2005 μιλώ για Νόμους -όπως έλεγα και για λεφτά που θα ζητηθούν από τας Ευρώπας- αλλά κανείς δεν άκουγε. Μόνο από εγωισμό, ενώ ξέρετε ότι ο Καράμπαμπας πιάνει σωστές προβλέψεις.
*Óxι από τίποτε άλλο, για να μην χαλάσουνε σπίτια, κι ήτανε κρίμα. Γιατί πρέπει να είμαστε άνθρωποι.
2 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
Daje
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Daje » 17 Μαρ 2018, 15:46

Κανονικα θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικες φωτο με μπικινι για εγγραφη νεου χρηστη γενους θηλυκου.
1 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 17 Μαρ 2018, 15:49

Daje έγραψε:Κανονικα θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικες φωτο με μπικινι για εγγραφη νεου χρηστη γενους θηλυκου.

Ντάγιε μη, θα μας κάνεις λεσβίες.
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 17 Μαρ 2018, 15:50

Χέηρ για τον Πάνα μπορώ να εγγυηθώ εγώ προσωπικά ότι συμπεριφορικά είναι κλάσεις ανώτερος χρήστης από μένα και γενικότερα υπόδειγμα και στολίδι για οποιοδήποτε διαδικτυακό καφενείο. Για να στα κάνω .60αράκια χίλιες φορές να τσαπίσεις εμένα παρά αυτόν.
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 15:50

Daje έγραψε:Κανονικα θα επρεπε να ειναι υποχρεωτικες φωτο με μπικινι για εγγραφη νεου χρηστη γενους θηλυκου.
Να φέρεις την Ιβάνκα να γράφει δω.
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Μαρ 2018, 15:51

Cecily Anne έγραψε:
Υπάρχουν οι εξής εναλλακτικές νέων χρηστών:
1. Μερικά πρεζάκια φορουμικά που αναμένουν εναλλακτική κι ως τότε κάθονται.
2. Μερικά γλειφτρόνια που θα προσαρμοστούν όπου και να τα πετάξεις, για να "φανούν", βρίζοντας τη προηγούμενη φωλιά και το ίδιο θα κάνουν μόλις φύγουν από'δω και πάνε αλλού.
3. Μερικοί ήσυχοι χρήστες, που γράφουν για το χαβαλέ τους και ενοχλούνται από υποβόσκουσες απειλές υπό μορφή αστεϊσμών.

Ο Πάνας ανήκει στο 3.

Όχι σέσιλυ. Εγώ δεν το είπα για να βρίσω την προηγούμενη φωλιά. Απλά είναι κάποια πράγματα που αποτελούν βασικές αρχές για μένα όπου και να συμμετέχω.
Το θέμα για μένα είναι ότι θα υπερασπίζομαι πάντα την ελευθερία του λόγου και της έκφρασης και την ανταλλαγή απόψεων αλλά σε ένα υγιές επίπεδο.
Αυτό δε σημαίνει ότι δεν σηκώνω πλάκες, κόντρες, μπινελίκια, ειρωνείες και όλα τα μέσα πειθούς που υπάρχουν αρκεί να μην περνάμε σε επίπεδα εμπάθειας και εμμονών.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο λόγος μας είναι δημόσιος γι' αυτό και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι γράφουμε γιατί μπορεί να υπάρχουν και επιπτώσεις και η ανωνυμία σου δεν θα σε προστατέψει.

Προσωπικά δεν είχα πρόβλημα με κανένα από τα δύο φόρουμ. Κι εδώ έγραφα κι εκεί έγραφα. Θα μπορούσα να γράφω και μόνο εδώ αλλά εδώ δεν είχε τόση κίνηση. Εδώ μου άρεζε ο συντονισμός εκεί μου άρεζαν τα μέλη.
Πολλές φορές είχα σκεφτεί αν γινόταν να συνδυαστούν με κάποιον τρόπο αυτά τα δύο. :laugh1:

Τέσπα, εγώ πραγματικά δεν είχα κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα με τον προηγούμενο συντονισμό. Κατανοώ ότι η δουλειά τους ήταν δύσκολη και δεν μπορούσαν να επεμβαίνουν με το παραμικρό. Ήμασταν πολλοί και αυτοί λίγοι.
Απλά κάποιες περιπτώσεις χρηστών έκαναν μπαμ στην παραβίαση των κανόνων και δεν είχαν την ανάλογη αντιμετώπιση.
Μόνο αυτό μου είχε κάνει αρνητική εντύπωση.
Επίσης, για να επιβιώσεις σε εκείνο το "άγριο" περιβάλλον έπρεπε ή να αποκτηνωθείς και ο ίδιος ή να αποχωρήσεις.
Και σε αυτό δεν φταίει ο συντονισμός αλλά το επίπεδο κάποιων χρηστών που δεν σέβονταν κάποια πράγματα.
1 .

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 17 Μαρ 2018, 15:52

Cavaliere έγραψε:Εγώ τα έλεγα χρόνια, περί νομικών μπλεξιμάτων, και νομίζαν πως είμαι μηνυσομανής. Τρίχες. Είχα ειδοποιήσει και μάλιστα καλύψει* σοβαρά ποινικά θέματα που κάνανε κάποιοι (και μάλιστα σοφιστικέ, όχι αγράμματοι) από έλλειψη γνώσεως του μέσου και κακία. Και δεν το έκρυβα, και νομίζαν πως έχω κακία. Αν είχα, ρε ηλίθια, θα είχε καεί κόσμος. Πρέπει να προσέχεις, το Διαδίκτυο πια ελέγχεται καλά, κι η Νομοθεσία έχει προβλέψει τα πάντα, μετά όσα συνέβησαν,. Αυτοκτόνησαν παιδιά, έγιναν τρομοκρατικές συνεννοήσεις, οργανώθηκαν παιχνίδια θανάτου, πλέον οι Εισαγγελείς δεν αστειεύονται. Εδώ μπαίνει ο άλλος, και μάλιστα δηλώνει και δάσκαλος, και κάνει bulling σε ιστοσελίδα. Κι αυτός μεγαλώνει παιδιά. Κι αυτός διδάσκει παιδιά. Στην ουσία είναι ένα σκαλί πιο πάνω από διαδικτυακό παιδόφιλο, με τα σημερινά νομικά πλαίσια. Από το 2005 μιλώ για Νόμους -όπως έλεγα και για λεφτά που θα ζητηθούν από τας Ευρώπας- αλλά κανείς δεν άκουγε. Μόνο από εγωισμό, ενώ ξέρετε ότι ο Καράμπαμπας πιάνει σωστές προβλέψεις.
*Óxι από τίποτε άλλο, για να μην χαλάσουνε σπίτια, κι ήτανε κρίμα. Γιατί πρέπει να είμαστε άνθρωποι.

Να περιμενω τη λυπητερη δηλαδη απο την ΠΑΕ ΟΣΦΠ η παιζει ρολο που ηταν κρυφη η ενοτητα των αθλητικων;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”