τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2019, 22:57

Τλαξκαλτέκος έγραψε:
:hmmm

Δεν ξέρω πώς μπορεί να με φαντάζεται κάποιος ως μπιζέλι.
Για αυτό το είπα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Μάιος 2019, 22:58

:laugh1: :laugh1:

ωραίο το μπιζέλι
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2019, 23:07

Με έχει πιάσει η μαλακία μου τώρα ή μπορεί να βρίσκομαι μονίμως σε αυτή την κατάσταση.

:ehmmm:

Ούτε ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 11 Μάιος 2019, 23:22

Ακούστε τι έπαθα. Μετά τις διακοπές του πάσχα που γύρισα πίσω, ήθελα να γράψω μια μουσική για να έχω να ακούω στο ταξίδι.
Επειδή βαριόμουν να ψάχνω και το έκανα και τελευταία στιγμή (λίγο πριν ξεκινήσω) λέω ας γράψω μια έτοιμη συλλογή.
Πατάω "έντεχνα" στο τιουμπ (είχα όρεξη για έντεχνο, πόνο και κλάμα) και που λέτε πετυχαίνω αυτό.

Ξεκινάει καλά, με συνεπήρε και το κλιπάκι... λέω ωραίο θα είναι και το παρακάτω. Δεν το άκουσα όλο.
Το γράφω που λέτε, το βάζω στο στικάκι μου, φορτώνω σκύλο και ξεκινάω το ταξίδι.
Βάζω τη μουσική να παίζει ...
πρώτο τραγούδι καλό, δεύτερο ψιλοκαλό, τρίτο ανεκτό, τέταρτο αρχίζω και την ψιλιάζομαι τη δουλειά, πέμπτο αρχίζουν και μου σπάνε τα νεύρα.

Η μια μαλακία μετά την άλλη. Λέω δεν μπορεί. Το επόμενο θα είναι καλό. Ίσως το πιο επόμενο. Ίσως το πιο πιο επόμενο. Τζίφος. Όλα ήταν μάπα.
Εν τω μεταξύ δεν μπορούσα να πατήσω "επόμενο" γιατί γράφθηκαν σαν ένα τραγούδι. Οπότε έπρεπε να τα ακούω ολόκληρα.

Και σε όλο το ταξίδι την έβγαλα έτσι κάνοντας υπομονή να τελειώσει η μαλακία που άκουγα.
:smokelots_zps6:

Ακόμα στο στικάκι μου το έχω. Να θυμηθώ να το σβήσω.
Δεν την ξαναπατάω έτσι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 12 Μάιος 2019, 03:49

bizeli έγραψε:
Θανάσης έγραψε::( :crying11:

Η "μουσική" που ακούς είναι λίγο περίεργη.
Θα με ενδιέφερε να μάθω τι της βρίσκεις.

το λες αυτό για ένα κομμάτι του bowie; θα έλεγα ότι είναι σχετικά mainstream δημιουργός. :pardon:

πάντως όσο έχει να κάνει με την μουσική που ακούω συνολικότερα, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει έντονο το προσωπικό στοιχείο, ο δημιουργός της έχει έντονη προσωπικότητα, σαν εσένα. :)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μάιος 2019, 09:09

bizeli έγραψε:Μήπως να ανοίξω ξεχωριστό νήμα #momentsofmymiserablelife;

Το σκέφτομαι σοβαρά.

μια απο τα ιδια και εγω αυτον τον καιρο ...ξερω και γνωριζω αυτες τις μεταπτωσεις
διαβασε ποιηση και βουτα ξανα και ξανα στον πατο του εαυτου σου
σε λιγο θα σε περασει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μάιος 2019, 09:47

Θανάσης έγραψε:
το λες αυτό για ένα κομμάτι του bowie; θα έλεγα ότι είναι σχετικά mainstream δημιουργός. :pardon:

πάντως όσο έχει να κάνει με την μουσική που ακούω συνολικότερα, αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι έχει έντονο το προσωπικό στοιχείο, ο δημιουργός της έχει έντονη προσωπικότητα, σαν εσένα. :)

Δεν το λέω μόνο για το κομμάτι του μπάουι. Το λέω γενικότερα για τη μουσική που ακούς.
Ο μπάουι είναι mainstream καλλιτέχνης αλλά τα τραγούδια του δεν ακούγονται βρε αδερφέ.
Και είμαι και πολύ openminded τύπος αλλά και πάλι δεν μπορώ να τα ακούσω όσο και να προσπαθώ.

Τι εννοείς έχει "έντονο το προσωπικό στοιχείο" στη μουσική που ακούς; Ο καλλιτέχνης ή εσύ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μάιος 2019, 09:50

nemo έγραψε:
μια απο τα ιδια και εγω αυτον τον καιρο ...ξερω και γνωριζω αυτες τις μεταπτωσεις
διαβασε ποιηση και βουτα ξανα και ξανα στον πατο του εαυτου σου
σε λιγο θα σε περασει

:good:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μάιος 2019, 10:03

Δεν είμαι καλά. Πονάνε και τα 206 οστά του σώματός μου και οι 600 μύες μου. Πονάω από πάνω ως κάτω, δεν μπορώ να περπατήσω. Νομίζω έπαθα μόνιμη βλάβη. Δε θα συνέλθω ποτέ.
Ξεκινήσαμε πρόβες με τα παιδιά για την καλοκαιρινή γιορτή και χορεύαμε, χορεύαμε, χορεύαμε ....
"Κυρία δεν μπορούμε άλλο, διάλειμμα, να πιούμε νερό, ουφ..."
"Έλα βρε ... 11 χρονών παιδιά ... κουράζεστε τόσο εύκολα. Τι φυσική κατάσταση έχετε; Να κοιτάξτε εμένα... 36 χρονών και πετάω."
:dancedance:
γιούχουουουουουουουουουουοουυου
Ξεβιδώθηκα να τους δείχνω τις κινήσεις.

Την επόμενη φορά θα κάτσω σε μια καρεκλίτσα με το μπαστουνάκι μου και θα τους δίνω οδηγίες προφορικά.
ω θεέ ξεμεσιάστηκα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Μάιος 2019, 10:14

ζήτω η τρίτη ηλικία

να το προσέξεις άμα σηκώνεσαι πολύ πρωί
μπορεί να είναι.................................................................................. προστάτης

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”