Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 15:54

sys3x έγραψε:Χέηρ για τον Πάνα μπορώ να εγγυηθώ εγώ προσωπικά ότι συμπεριφορικά είναι κλάσεις ανώτερος χρήστης από μένα και γενικότερα υπόδειγμα και στολίδι για οποιοδήποτε διαδικτυακό καφενείο. Για να στα κάνω .60αράκια χίλιες φορές να τσαπίσεις εμένα παρά αυτόν.

Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται γιατί γίνονται παρεξηγήσεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, τα πάντα είναι γραμμένα και μπορεί να το δει.

Η Σέσιλυ κατάλαβε πολύ καλά τι εννοώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Μαρ 2018, 15:55

Υδράργυρος έγραψε:
Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Δεν θα κάθομαι να σκέφτομαι ποσοστωσεις πριν γράψω. Όπως θα έγραφα και πριν, γράφω και τώρα. Δεν θα καταπιεστώ κιόλας.

Τέσπα, συνεχίζεις να μην καταλαβαίνεις ότι εδώ μέσα δεν είναι κλώνος του άλλου φόρουμ.

Δε μπορεις να κανεις ελευθερα ντιμπειτ με καποιον που μπορει να σου σβησει το ποστ σου. Και αν δε μπορεις να γραψεις ελευθερα... γραφεις λιγοτερο.

Επισης ειναι βαρετο κατω απο καθε ποστ να ειναι τα ιδια 1-2 ατομα.
Επαναλαμβανω: αφηστε τους χρηστες να γραφουν. Αυτο ειναι το νοημα του φορουμ. Να μπαινει ο αλλος και να γραφει και διαβαζει αυτο που θελει και να περναει ωραια χωρις να του ανεβαινει η αδρεναλινη

ρε συ αν σε 5 πόστ του εχεις πει το ιδιο πράγμα...δε γινεται έτσι συζήτηση!
απο αυτο να καταλάβεις οτι ο καθε χρηστης σε τι να θελει να συμμετάσχει; τι ακριβως να τοποθετηθει;
κι ενα ακομα. ουτε βδομαδα δεν εχουμε που μαζευτηκαμε.
τι περιμενεις;;
κατσε να επεξεργαστούμε λίγο το φόρουμ να δούμε πως λειτουργεί και θα χυθούν ποτάμια από μελάνια!
πολλοι βιαστικοί είστε όλοι!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 15:55

GoBack έγραψε:Να περιμενω τη λυπητερη δηλαδη απο την ΠΑΕ ΟΣΦΠ η παιζει ρολο που ηταν κρυφη η ενοτητα των αθλητικων;
Coβαρέψου, ρε. :laugh1:
0 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Μαρ 2018, 15:56

ВладимирВладимирович έγραψε:
Ταυγετης έγραψε:

koita αμα βλεπεις αυτη τη φωτο δεν ειναι και οτι καλυτερο για να σπασει ο παγος

https://i.guim.co.uk/img/media/a338ddfb ... 3d588bc46b

Μαφου μας πρηξατε με τα παράπονα του στυλ "εκει ηταν ετσι εδω γιουβετσι". Σε ποιον θ'αρεσει να διαβαζει συνεχεια την κριτική για το σπιτι του;
Συν φερατε μαζί σας και καμια δεκαρια αρρωστους που συνεχεια φτιάχνουν κλωνους και μας ζαλιζουν τα οργανα.

οι κλωνοι δεν ήταν επιδίωξη μας !
να το ξέρεις!
:ciao5: :ciao5:
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 17 Μαρ 2018, 15:56

Μπιζέλι, δεν σε διάβασα καν πριν, δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Μαρ 2018, 15:57

Admin έγραψε:
Daje έγραψε:
Ευχαριστω για την απαντηση.
Ξερεις αν τυχον το προβλημα προεκυψε απο αναρτησεις χρηστων η οχι?
(ειχα παντα απορια αν οι ιδιοκτητες ενος διαδικτυακου χωρου ειναι κατοχυρωμενοι νομικα η οχι με αυτο το diclaimer που βαζουν κατω απο καθε αναρτηση)

Πιθανόν.
Το πρόβλημα με το σάιτ αυτό είναι ότι διάφοροι παραβίαζαν διαρκώς ποινικούς νόμους με τη συμπεριφορά τους εκεί και νομίζω κιόλας ότι και στο παρελθόν υπήρχαν δικαστικές περιπέτειες για το συγκεκριμένο σάιτ και γιαυτό είχαν αυτό το κείμενο κάτω από κάθε δημοσίευση.
Ο διαχειριστής δεν φέρει ευθύνη για τις αναρτήσεις των μελών, αρκεί να τις απομακρύνει το συντομότερο δυνατόν όταν ειδοποιηθεί. Δεν αποκλείεται να μην έγινε αυτό παρα την ειδοποίηση που έλαβαν, οπότε έμπλεξαν και οι ίδιοι.

με λίγα λόγια ενδέχεται να φταίμε εμείς(οι χρήστες ) δηλαδή;;
:angry:
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Μαρ 2018, 15:58

sys3x έγραψε:Χέηρ για τον Πάνα μπορώ να εγγυηθώ εγώ προσωπικά ότι συμπεριφορικά είναι κλάσεις ανώτερος χρήστης από μένα και γενικότερα υπόδειγμα και στολίδι για οποιοδήποτε διαδικτυακό καφενείο. Για να στα κάνω .60αράκια χίλιες φορές να τσαπίσεις εμένα παρά αυτόν.

Γιατί θα πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία να απολογείσαι στους συντονιστές; Ο Πάνας, μια χαρά άνθρωπος είναι. Το θέμα είναι να καταλάβει πως κανείς δεν τον κυνηγάει.
Σε όλα τα φόρα, υπάρχει αυτή η ''πρώτη φορά'', μέχρι να εγκλιματιστείς σε νέα δεδομένα.
Όχι ρε παίδες. Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Χαλαρώστε.
1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
GoBack
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό GoBack » 17 Μαρ 2018, 15:59

Cecily Anne έγραψε:Μπιζέλι, δεν σε διάβασα καν πριν, δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις.

Ασχετο αλλα πηρε το ματι μου ενα νημα που μπορειτε να μπειτε με το μπιζελι και να τα πειτε για τα κοινα σας ενδιαφεροντα.

viewtopic.php?f=12&t=7167
0 .

Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό sys3x » 17 Μαρ 2018, 15:59

paralo έγραψε:
sys3x έγραψε:
ξες τι λένε για την λανθάνουσα γλώσσα.

Μη τους βάζεις όλους μέσα ,θέλω να πω. Γτ θα παίξει παντόφλα.

για πρώτη φορά θα σου πω κάτι αυτονόητο, εννοείτε όχι όλους, με τις παντόφλες δεν έχω κανένα πρόβλημα απλά μην μου πεις μετά ότι στο ζήτησα εγώ.
(:
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 16:00

Πασιφάη έγραψε:

Γιατί θα πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία να απολογείσαι στους συντονιστές; Ο Πάνας, μια χαρά άνθρωπος είναι. Το θέμα είναι να καταλάβει πως κανείς δεν τον κυνηγάει.
Σε όλα τα φόρα, υπάρχει αυτή η ''πρώτη φορά'', μέχρι να εγκλιματιστείς σε νέα δεδομένα.
Όχι ρε παίδες. Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Χαλαρώστε.

Το ξαναγράφω γιατί κουοταρίστηκε χωρίς την απάντησή μου.

Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται γιατί γίνονται παρεξηγήσεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, τα πάντα είναι γραμμένα και μπορεί να το δει.

Η Σέσιλυ κατάλαβε πολύ καλά τι εννοώ.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”