τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 16 Μάιος 2019, 14:10

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Σέρβοι και κυρίως Κροάτες δεν εγκατάσταθηκαν ποτέ μαζικά στην Θεσσαλία. Λίγες χιλιάδες Σέρβοι να εγκατάσταθηκαν στη Μακεδονία την περίοδο της Σερβοκρατίας. Κοινό ποσοστό DNA μπορεί να εμφανίσεις και με τους Παπούα και τους Απάτσι. Δεν λέει και πολλά αυτό για την καταγωγή σου.

Με τους Παπούα και τους Απάτσι ίσως εσύ να έχεις συγγένεια. Εμένα το πιο εξτρημ που μου έβγαλε είναι μακρινή συγγένεια με Εβραίους Ασκενάζι.

Λέει και παραλέει όταν πχ το κοινό dna που έχω με τρίτο ξάδερφο (που ξέρω από πού είμαστε συγγενείς) είναι γύρω στο 3% και το μίνιμουμ που έχω δει σε μακρινούς συγγενείς είναι κάπου 0.07%. Το 1% δεν είναι καθόλου λίγο.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Μάιος 2019, 20:26

Ας αφησουμε για λιγο τον αντιμν στην πλανη του ...

χθες γνωρισα ενα ζευγαρι τον ορατιο και την ιουλια

γμτ μου δεν παίζονται αυτα τα ονοματα και μαλιστα μαζι!!!

η ιουλια γελαγε συνεχως και ο ορατιος ξινός και σοβαρος
σκεφτομαι να τους κανω κομικς ...αλλα δεν εχω καθολου χρονο αυτον τον καιρο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2019, 14:19

Adminović έγραψε:Θεσσαλός είμαι, με απώτερη καταγωγή από Κροατία και Σερβία. ;)

Τώρα πώς το έμαθα αυτό, είναι long story. Μέχρι πριν μερικά χρόνια κατ’ αρχήν δεν είχα ιδέα ότι έχω καταγωγή από εκείνα τα μέρη. Τότε έκανε ένα dna test ένας ξάδερφος και του έβγαλε ότι έχει μεγάλο ποσοστό του dna του από Κροατία, Σερβία και ανατολική Ευρώπη. Αυτό ήταν η αρχική αφορμή για να αρχίσω να ψάχνω και να βρω εκπληκτικά πράγματα, τα οποία όλοι στην οικογένειά μου αγνοούσαν. Από την ετυμολογία των τοπωνυμίων από όπου προερχόμαστε και των επωνύμων μας μέχρι τα αρχεία που μιλούσαν για οικογένειες με το δικό μας επώνυμο στην Κροατία.

Και πρόσφατα έκανα κι εγώ 2 διαφορετικά dna test, τα οποία επιβεβαίωσαν τα παραπάνω και το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο με αυτά του ξαδέρφου. :D
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βρήκα και ένα σωρό μακρινούς συγγενείς που έχω εκεί πάνω και για τους οποίους φυσικά μέχρι πρόσφατα δεν είχα ιδέα (με κάποιους έχω πιάσει κουβέντα και πλέον επικοινωνούμε και από τα social media).
Μέχρι και κάτι τριτοξαδέρφια από Ελλάδα μου βρήκαν, που δεν γνώριζα που βρίσκονται και τί κάνουν τώρα. :laugh1: :laugh1:

Σε μεγάλη μανούρα μπήκες ρε αδερφέ...
Σιγά εγώ μην καθόμουν να το ψάξω τόσο.

Adminović έγραψε:Αν έχεις ρίζες από Μακεδονία, στάνταρ θα έχεις κι εσύ κάποια σλάβικη καταγωγή.

Στάνταρ, η μαμά μου ξέρει να τα μιλάει κιόλας. Ντόπια τα λένε. Μοιάζει και με σλάβα κιόλας. Κατάξανθη με γαλανά μάτια.
:laugh1:
Ο μπαμπάς μου από Μ. Ασία μεριά. Ο παππούς μου ήταν Κωνσταντινοπολίτης. Έφυγε μετά την μικρασιατική καταστροφή και ήρθε Ελλάδα.
Ως εκεί ξέρω για το γενεαλογικό μου δέντρο. Μέχρι παππούδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2019, 14:28

Και κάπως έτσι καταστρέφεις μια καλή διασκευή με μεγάλες προοπτικές

Ξεκινάει καλά και στο 0.36 το @@@

Γιατί βρε μλκ κατέστρεψες το τραγουδάκι;
:ohno:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2019, 14:30

Να σας πω όμως το παραπάνω τραγούδι με βοήθησε να μάθω το φλος ντανς.
:laugh1:
Ακολουθούσα τον ρυθμό του.
Δεν μπορούσα να το καταφέρω με τίποτα.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Μάιος 2019, 15:38

Δε θα περάσει το γαμωπόδαρο κι ο γαμωμηνίσκος; Μέχρι και breakdance θα χορέψω ΛΑΙΜΑΙ :yesyes:

0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 18 Μάιος 2019, 16:17

Adminović έγραψε:Θεσσαλός είμαι, με απώτερη καταγωγή από Κροατία και Σερβία. ;)

Τώρα πώς το έμαθα αυτό, είναι long story. Μέχρι πριν μερικά χρόνια κατ’ αρχήν δεν είχα ιδέα ότι έχω καταγωγή από εκείνα τα μέρη. Τότε έκανε ένα dna test ένας ξάδερφος και του έβγαλε ότι έχει μεγάλο ποσοστό του dna του από Κροατία, Σερβία και ανατολική Ευρώπη. Αυτό ήταν η αρχική αφορμή για να αρχίσω να ψάχνω και να βρω εκπληκτικά πράγματα, τα οποία όλοι στην οικογένειά μου αγνοούσαν. Από την ετυμολογία των τοπωνυμίων από όπου προερχόμαστε και των επωνύμων μας μέχρι τα αρχεία που μιλούσαν για οικογένειες με το δικό μας επώνυμο στην Κροατία.

Και πρόσφατα έκανα κι εγώ 2 διαφορετικά dna test, τα οποία επιβεβαίωσαν τα παραπάνω και το αποτέλεσμα ήταν παρόμοιο με αυτά του ξαδέρφου. :D
Κι όχι μόνο αυτό, αλλά βρήκα και ένα σωρό μακρινούς συγγενείς που έχω εκεί πάνω και για τους οποίους φυσικά μέχρι πρόσφατα δεν είχα ιδέα (με κάποιους έχω πιάσει κουβέντα και πλέον επικοινωνούμε και από τα social media).
Μέχρι και κάτι τριτοξαδέρφια από Ελλάδα μου βρήκαν, που δεν γνώριζα που βρίσκονται και τί κάνουν τώρα. :laugh1: :laugh1:

Εμένα η καταγωγή του ενός παππού ( ο άλλος σκοτώθηκε στο Ρούπελ) είναι απ 'τη μειονοτική Φιλιππούπολη ( Πλόβντιβ) της Βουλγαρίας και της γιαγιάς απ' τα Αμπελάκια Λάρισας. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Μάιος 2019, 19:05

Στύγιος έγραψε:Δε θα περάσει το γαμωπόδαρο κι ο γαμωμηνίσκος; Μέχρι και breakdance θα χορέψω ΛΑΙΜΑΙ :yesyes:

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 18 Μάιος 2019, 20:53

Eμένα ο ένας παππούς μου είναι απο Σέσκλο και ο άλλος απο προϊστορική Τούμπα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Θανάσης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Θανάσης » 18 Μάιος 2019, 21:20

εμένα το σόι της μάνας μου έχει έντονα σλαβικα χαρακτηριστικά. ειδικά ο παππούς μου ήταν φτυστός ο Τίτο. πολλοί σλάβοι είχαν εγκατασταθεί στην πελοπόννησο άλλωστε.
το σόι του πατέρα μου έχει πιο κοινά "ελ" χαρακτηριστικά.

:bored33:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”