Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Φεβ 2019, 00:03

αυτο το νημα αποδεικνυει οτι οι μεγαλυτερες μουνοδουλαρες ειναι οι τροτσκιστες :yesyes:

μεγαλε redpillικε Πατερουλη,ευτυχως το διεβλεψες :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Εθνικοκοινωνιστης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Εθνικοκοινωνιστης » 25 Φεβ 2019, 00:27

Στύγιος έγραψε:Ο Αρίστος θα την παντρευτεί την δεξιά φιλόλογο και θα την κάνει Συριζαία, τι δεν καταλαβαίνετε; Happy end λέμε :yesyes:

δεν χρειαζεται αφου και οι συρζαιοι το ιδιο φιλελε γυναικοκεντρικο συστημα με την δεξια εξυπηρετουν :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 10:34

Το νήμα έχει θέμα το προξενιό του Αρίστου και το σχεδιασμό της στρατηγικής για το πώς θα αποφύγει το κουτούπωμα, ή θα ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες του, από την τακτική του αρπακτικού που τον έχει βάλει στο μάτι.
Μην πετάτε ό,τι άσχετο σας έρχεται για λεσβίες ξαδέρφες και ανήμπορες θειάδες. :fico:

Η συζήτηση για την ξαδέρφη πήγε στο ''τι σκέφτεσαι''.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 10:41

Εθνικοκοινωνιστης έγραψε:αυτο το νημα αποδεικνυει οτι οι μεγαλυτερες μουνοδουλαρες ειναι οι τροτσκιστες :yesyes:

Και οι μαοϊκοί το ίδιο είναι. :D
Τώρα με την περίπτωση του Αρίστου θα πρέπει να βάλουμε στο κάδρο και τους νεο-αριστερο-φιλελεύθερους αν δεν καταφέρει να απαγκιστρωθεί από την καθηγήτρια. Πράγμα που φαντάζει πολύ δύσκολο γιατί από τα συμφραζόμενα ήδη του έχει κάτσει στη μούρη με την κωλάθρα της και σαν να μου φαίνεται ότι το γουστάρει αφού όλο στα σούρτα φέρτα την έχει. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 13:09

Χθες μειναμε στη Ραφηνα και κοιμηθηκαμε για πρωτη φορα παρεα.

Το ειχα προσχεδιασμενο αλλα δεν της ειχα πει τιποτα.

Το ζευγαρι που μας φιλοξενουσε δηθεν αυθορμητα μας ειπε χθες το βραδυ που να φευγετε με τετοιο καιρο.

Ζητησε αδεια απο τη δουλεια της σημερα και πηγαμε σημερα το πρωι στη Ραφηνα σε αγαπημενη μου καφετερια για καφε και λουκουμαδες.

Μολις γυρισα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 13:38

Της τον σφύριξες χωρίς να βγάλετε τις κάλτσες; Αν ναι σε έχωσε ήδη στη στρούγκα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Φεβ 2019, 13:45

Αν ο Α. πηδηξε με τοσο κρυο, στα 60 του και με μπαζακι γκομενα ειναι για βραβειο μπηχτη 2019 τοτε :D :campeon_23:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Φεβ 2019, 14:32

Αρίστος έγραψε:Το ζευγαρι που μας φιλοξενουσε δηθεν αυθορμητα μας ειπε χθες το βραδυ που να φευγετε με τετοιο καιρο.

Ζητησε αδεια απο τη δουλεια της σημερα και πηγαμε σημερα το πρωι στη Ραφηνα σε αγαπημενη μου καφετερια για καφε και λουκουμαδες.

Οπότε "με τέτοιο καιρό" δεν μπόρεσε να σου δείξει τα κτήματά της, και στα περιέγραψε προφορικά στην καφετέρια, την ώρα που τρώγατε λουκουμάδες.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αγις
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Αγις » 25 Φεβ 2019, 14:45

Αρίστος έγραψε:Χθες μειναμε στη Ραφηνα και κοιμηθηκαμε για πρωτη φορα παρεα.

Το ειχα προσχεδιασμενο αλλα δεν της ειχα πει τιποτα.

Το ζευγαρι που μας φιλοξενουσε δηθεν αυθορμητα μας ειπε χθες το βραδυ που να φευγετε με τετοιο καιρο.

Μολις γυρισα.

.

Δωσε καφετέρια να πηγαινουμε καμια γκομενιτσα βολτα .
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 15:14

Οι καλυτεροι λουκουμαδες στην Αττικη.

Δυο καφετεριες εχει στο λιμανι της Ραφηνας με βεραντα προς τη θαλασσα.

Ρωτας ποια κανει τους λουκουμαδες και πας εκει.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”