Adminović έγραψε:Αυτό εδώ το έχεις δει;
https://www.avs4you.com/avs-video-editor.aspxΑλλά αυτά που θες εσύ είναι στην επί πληρωμή έκδοση.
Αν έχεις android, υπάρχουν διάφοροι δωρεάν video editors. Δεν τα έχω δοκιμάσει για να πω κάτι σχετικά με τις εφαρμογές android.
Ρε συ ξέρεις τι;
Αυτό είναι παρόμοιο με το movie maker. Το έχω το movie maker.
Εγώ δε θέλω να κάνω καθόλου edit (βαριέμαι οικτρά). Θέλω ένα πρόγραμμα που να πετάξω τις φωτό μέσα και να μου το φτιάξει έτοιμο το βιντεάκι και τα εφφέ. Να βάλω και μια μουσική από πάνω και τέλος.
Δεν έχω κουράγιο να ασχοληθώ παραπάνω. Παλιά ασχολιόμουν και τα έφτιαχνα.
Άσε που αυτό θέλει και κατέβασμα και έτσι όπως είναι ο υπολογιστής μου τώρα ... μόνο να κατεβάζω προγράμματα από το ίντερνετ δεν είναι.
Πρέπει να τον δώσω για φορμάτ ... για ρεκτιφιέ.
Παλιά υπήρχαν τέτοια προγράμματα που λέω. Τώρα εξαφανίστηκαν όλα. Δεν τα βρίσκω. Ή και αυτά που βρίσκω έχουν περιορισμούς και δε συμμαζεύεται.
Με το κινητό ψάχτηκα. Έχει video editors αλλά πρώτον μου είναι δύσκολο να δουλεύω στο κινητό και δεύτερον και αυτά χρειάζεται να κάνεις κάποιο edit.
Μια άλλη λύση που σκέφτηκα είναι να απευθυνθώ σε φωτογραφείο. Να του δώσω τις φωτό και να μου φτιάξει μια παρουσίαση. Ξέρω είναι πολύ lame για μια δουλειά που μπορώ να κάνω κι εγώ αλλά ειλικρινά δεν έχω καθόλου διάθεση να ασχοληθώ.
Για τον φωτογράφο είναι παιχνιδάκι αυτό που θέλω αλλά δεν ξέρω πόσα θα μου ζητήσει.