atreu73 έγραψε:Εγώ φερειπείν έτρωγα τρομερό μπούλινγκ στη μαγειρική αλλά το επέστρεφα στην πολιτική και ειδικά στους κομουνίστας.

atreu73 έγραψε:Εγώ φερειπείν έτρωγα τρομερό μπούλινγκ στη μαγειρική αλλά το επέστρεφα στην πολιτική και ειδικά στους κομουνίστας.

atreu73 έγραψε:Δεν είναι έτσι. Μπορούσες να κάνεις όσες σοβαρές συζητήσεις ήθελες με στιβαρά επιχειρήματα από όλες τις πλευρές είτε αυτό είχε να κάνει με λογοτεχνία είτε με πολιτική είτε με φιλοσοφία.

Adminović έγραψε:atreu73 έγραψε:Δεν είναι έτσι. Μπορούσες να κάνεις όσες σοβαρές συζητήσεις ήθελες με στιβαρά επιχειρήματα από όλες τις πλευρές είτε αυτό είχε να κάνει με λογοτεχνία είτε με πολιτική είτε με φιλοσοφία.
Εγώ πάντως όσες φορές είχα προσπαθήσει στο εν λόγω «φόρουμ» να κάνω σοβαρή συζήτηση, σεβόμενος πάντα στο ακέραιο τον συνομιλητή μου (ουδέποτε άλλωστε είχα προειδοποίηση ή μπαν ή άλλης μορφής ποινή), ελάμβανα ως απαντήσεις είτε βρισίδια είτε «πήξε». Οπότε, κι εγώ μετά το έριξα στο τρόλινγκ, μέχρι που τους σιχάθηκα εντελώς και την έκανα.

Λαχουρένιος έγραψε:Alien_ex_forums έγραψε:Για να το πω διαφορετικά: Προερχόμουν από έναν διαδικτυακό τόπο όπου όταν κάποιος διαφωνούσε με κάποιο δημοσιευμένο επιστημονικό άρθρο που προτεινόταν ως επιχείρημα, απαντούσε με ένα επίσης δημοσιευμένο άρθρο ή παρέθετε στατιστικά.
Το "είσαι λακαμάς και ποστάρεις λακαμιές" είναι επιχειρηματολογία που πρωτοσυνάντησα στο ακατανόμαστο.
Θα σου πω κατι με πολυ σεβασμο και εκτιμηση γιατι μου εισαι συμπαθης ως ''περσονα''.
Θυμαμαι πριν καποιους μηνες ειχες παρεξηγηθει με αυτους για καποιο λογο και γραφτηκες εδω, ανοιξες ενα νημα αλλα εξαφανιστηκες και γυρισες στο αλλο οταν τα ξαναβρηκατε και απο τοτε μεχρι που επεσε συνεχισες να γραφεις. Αρα ενω οι παρατηρησεις σου ειναι σωστες, δεν καταλαβαινω γιατι συνεισφερεις σε ενα χωρο που θεωρεις οτι δεν σε σεβεται. Και μην γελιομαστε, εκει θα ξαναγυρισεις οταν αργα ή γρηγορα θα ξαναανεβει η σελιδα, οποτε προς τι τα παραπονα?
Καταλαβαινω οτι σε πολλους νορμαλ αρεσει ολη αυτη η τρασιλα και το φρηκ σοου που προσφερει εκεινο το φορουμ, αλλα οπως σωστα ειπε ο Αγης πριν δεν μπορεις να βλεπεις Τατιανα ή να διαβαζεις Ελ. Ωρα και μετα να γκρινιαζεις για το χαμηλο επιπεδο.

Προέλλην έγραψε:Έχομε κι εδώ τέτοια κύριε, δεν αποτελεί προνόμιο άλλων.

Adminović έγραψε:atreu73 έγραψε:Δεν είναι έτσι. Μπορούσες να κάνεις όσες σοβαρές συζητήσεις ήθελες με στιβαρά επιχειρήματα από όλες τις πλευρές είτε αυτό είχε να κάνει με λογοτεχνία είτε με πολιτική είτε με φιλοσοφία.
Εγώ πάντως όσες φορές είχα προσπαθήσει στο εν λόγω «φόρουμ» να κάνω σοβαρή συζήτηση, σεβόμενος πάντα στο ακέραιο τον συνομιλητή μου (ουδέποτε άλλωστε είχα προειδοποίηση ή μπαν ή άλλης μορφής ποινή), ελάμβανα ως απαντήσεις είτε βρισίδια είτε «πήξε». Οπότε, κι εγώ μετά το έριξα στο τρόλινγκ, μέχρι που τους σιχάθηκα εντελώς και την έκανα.

atreu73 έγραψε:Ποιος ήσουν εσύ που προσπαθούσες να κάνεις σοβαρή συζήτηση αν επιτρέπεται; Βασικά πρέπει να γνωρίζεις τους συνομιλητές σου. Αν προσπαθείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τον Adriano ή τον Μπλεμπούμπης φυσικά και απλά χαραμίζεις το χρόνο σου. Αν όμως κάνεις συζήτηση με τον πατησιώτη ε τότε ακόμα κι αν δεν συμφωνείς μαζί του έχεις να μάθεις πολλά πολλά πράγματα.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Σπουδαια περσονα ειμαι εγω

atreu73 έγραψε:Adminović έγραψε:
Ποιος ήσουν εσύ που προσπαθούσες να κάνεις σοβαρή συζήτηση αν επιτρέπεται; Βασικά πρέπει να γνωρίζεις τους συνομιλητές σου. Αν προσπαθείς να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τον Adriano ή τον Μπλεμπούμπης φυσικά και απλά χαραμίζεις το χρόνο σου. Αν όμως κάνεις συζήτηση με τον πατησιώτη ε τότε ακόμα κι αν δεν συμφωνείς μαζί του έχεις να μάθεις πολλά πολλά πράγματα.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Έχομε κι εδώ τέτοια κύριε, δεν αποτελεί προνόμιο άλλων.
Δεν μου αρεσει που το λεω, αλλα εχεις δικιο. Καμια σχεση ομως με το αλλο.