Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 15:18

Λαχουρένιος έγραψε:Αν ο Α. πηδηξε με τοσο κρυο, στα 60 του και με μπαζακι γκομενα ειναι για βραβειο μπηχτη 2019 τοτε :D :campeon_23:

Εμενα το αφροδισιακο μου ειναι το κρασι, αν εχω πιει οσο πρεπει πριν, μετα εχω κεφια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 15:19

NikosVy έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Το ζευγαρι που μας φιλοξενουσε δηθεν αυθορμητα μας ειπε χθες το βραδυ που να φευγετε με τετοιο καιρο.

Ζητησε αδεια απο τη δουλεια της σημερα και πηγαμε σημερα το πρωι στη Ραφηνα σε αγαπημενη μου καφετερια για καφε και λουκουμαδες.

Οπότε "με τέτοιο καιρό" δεν μπόρεσε να σου δείξει τα κτήματά της, και στα περιέγραψε προφορικά στην καφετέρια, την ώρα που τρώγατε λουκουμάδες.

Να πω την αληθεια περιμενα τοσες μερες που εχουμε βγει να μου δειξει στο κινητο της καμια φωτογραφια απο κανα σπιτι.

Το μονο τελικα που μου εδειξε στο κινητο ειναι δυο πινακες που εχει ζωγραφισει η ιδια.

Ειναι μαλλον αρκετα καλη ζωγραφος αν κι εγω δεν νοιωθω απο αυτα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Φεβ 2019, 15:20

ξανερουά σεξ σιγουράκι ε;
ούτε μια μπανάνα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 15:22

Για πρωτη φορα ημουν πολυ παραδοσιακος και ιεραποστολικος.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 15:25

Στην αρχη του νηματος μπαιναν κοπελες και με συμβουλευαν.

Τωρα μαλλον εχουν φριξει γιατι με θεωρουν προικοθηρα. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Φεβ 2019, 16:11

Αρίστος έγραψε:Οι καλυτεροι λουκουμαδες στην Αττικη.
............
Ρωτας ποια κανει τους λουκουμαδες και πας εκει.

Σταμάτησα να τρώω λουκουμάδες όταν ένας ανεκδιήγητος Υπουργός επί Νέας Δημοκρατίας δήλωσε σε κανάλια της Τηλεόρασης
Δεν έχω πρόβλημα να καταναλώνω μεγάλη ποσότητα ηλιελαίου
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 25 Φεβ 2019, 16:14

Αρίστος έγραψε:....ι δυο πινακες που εχει ζωγραφισει η ιδια.

Ειναι μαλλον αρκετα καλη ζωγραφος ...

Με τι υλικό ζωγραφίζει;

Πάνω σε τι;
Αρίστος έγραψε:αν κι εγω δεν νοιωθω απο αυτα.

Να παίρνεις τον πίνακά της και να τον κοιτάς από την πίσω πλευρά προς το φως.

Άν φαίνονται όλα και από την πίσω μεριά, ο ζωγράφος είναι επιπέδου του δρόμου. Αλλά και μόνο να της το κάνεις αυτό, θα σε θεωρήσει ότι είσαι πολύ σπουδαίος, π.χ. έμπορος Πινάκων.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 16:23

Παρεπιπτοντως επειδη ειμαι φαν των λουκουμαδων οι καλυτεροι σε ολη την Αττικη ειναι στη Ραφηνα και στου Ζωγραφου στη Λεωφορου Παπαγου ενα δυο στενα πανω απο την Παλμε.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Φεβ 2019, 16:25

Αρίστος έγραψε:Για πρωτη φορα ημουν πολυ παραδοσιακος και ιεραποστολικος.

.

Παραδοσιακός και ιεραποστολικός από το πρώτο φυστίκωμα; Μήπως το κάνατε και με συσκοτισμό, με σκεπασμένες εικόνες και σβηστό καντήλι; Σε βλέπω στο δεύτερο να σε υποχρεώνει να μη βγάλεις ούτε το σώβρακο. :D
Πάγια τακτική αρπακτικού για να ευνουχίσει εξαρχής το αρσενικό, ώστε περιορίζοντας αρχικά τη σεξουαλική του δυναμική στη συνέχεια να το στείλει με ευκολία στο νεροχύτη. :fico:
Που σημαίνει ότι όχι Αθήνα δε θα βλέπεις μετά την επίσημη συνθηκολόγηση σου αλλά ούτε κάλτσες δε θα αλλάζεις χωρίς την άδεια της ''μαύρης χήρας''. :fico:

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Φεβ 2019, 16:25

NikosVy έγραψε:
Με τι υλικό ζωγραφίζει;

Δεν εχω παει ακομη σπιτι της να τα δω απο κοντα και προφανως δεν θα με αφησει να παω αν δεν αρραβωνιαστουμε τουλαχιστον.

Στο κινητο καλα φαινοντουσαν. Και τα δυο μου ειπε υδατογραφιες.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”