nik_killthemall έγραψε:Αυτα που βαζεις ειναι αρθρα 2 και 3 μηνων ΠΡΙΝ και αναφέρονται στη 3η δοση και οχι στην 4η δοση ! Τοτε δεν ειχε φτασει καλα καλα η Ομικρον στο Ισραηλ ... πηγαινε και πιο πισω θα βρεις κι αλλα ... οτι να ναι ...
Η πλατφορμα 4ης δοσης στο Ισραηλ ανοιξε τελη Δεκ 2021, και δυο μηνες απο τοτε και μετά εχει εμβολιαστει με 4η δοση μονο το 7,6% και αυτο εν μεσω εξαρσης, οταν το καλοκαιρι σε 2 μηνες Αυγ - Σεπ ειχε εμβολιαστει με 3η δοση το 40% ! Μαλιστα ανοιξε καθυστερημενα λογω αφιξης της Ομικρον !
Και 1,5 μηνα μετά το Ισραηλ καταργει το πιστοποιητικο εμβολιασμου.
Όλα αυτα λοιπον για σενα σημαινουν καθολικος εμβολιασμος με 4η δοση όλης της πανιδας ... εγινε !
Το ξερως πως ειναι πριν 2-3 μηνες αλλα δεν αλλαξε κατι απο τοτε. Εκλεισε η πλατφορμα για τα πιτσιρικια και δεν το ξερω? Εσυ λες οτι πρεπει να εμβολιαζονται αποκλειστικα οι ανω των 50 ενω τα προτυπα σου οι ισραηλινοι εμβολιαζουν μεχρι και παιδια δημοτικου.
Για την 4η δοση σου εγραψα σε προηγουμενο κουοουτ.
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:1.Ποιοι ειμαστε εμεις που υποστηριζουμε οτι πρεπει να γινει 4η δοση και αυτη μαλιστα να ειναι και καθολικη;Ειδες πουθενα εμενα να γραφω κατι τετοιο;Παρεθεσε το.Ποιοι ειναι αυτοι που το υποστηριζουν;Ονοματα και links.Eπινοησες και παλι καποιους που δεν υπαρχουν.Εχει πειραχτει το μυαλο σου.
2.Eχεις καποια δηλωση του Pollard προσφατη που να λεει οτι δεν χρειαζοταν τελικα η 3η δοση και οτι κακως δοθηκε στον ευρυτερο πληθυσμο;
Το τι ελεγε τον Αυγουστο δεν εχει καμια μα καμια σημασια
Τωρα εχει σημασια τι λεει
Εγω εχω γραψει οτι θα κανουμε 4η δοση, οπως καναμε αντιστοιχα και 3η και οπως κανει 4η και το Ισραηλ εκτος και αν γινει κατι πολυ ραγδαιο και ληξει η πανδημια μεχρι τον Σεπτεμβριο. Ο Νικος απεδωσε την δικη μου αποψη και σε εσενα.

.gif)