feanor έγραψε:Προέλλην έγραψε:Αυτά δεν είναι μέηνστρημ και μεταξύ αποφοίτων ΑΕΙ

Ναι, δεν είπα ότι είναι. Ούτε ότι σημαίνει κάτι αν διαβάζεις φιλοσοφία. Αλλά, πως να το κάνουμε, καλύτερα αυτό από το να βλέπεις gntm και να ασχολείσαι με το ποιος θα φύγει από το survivor.
Επίσης, όσον αφορά στους αποφοίτους των ΑΕΙ, επειδή δεν έχει πολλά χρόνια που πήρα το πτυχίο, έχω γνωρίσει άτομα πτυχιούχους, κυριολεκτικά ανορθόγραφους και άσχετους σε βασικές γενικές γνώσεις. Είναι αυτό που είχε πει ο Μπέκετ: "παιδεία δεν είναι τα πτυχία μας, αλλά η αισθητική μας."
Κανείς δεν πρόκειται να παραθέσει Μπέκετ σε κουβέντα με γκόμενα, εκτός κι αν είναι φοιτήτρια φιλοσοφικής και προσπαθέι τεχνηέντως να την εντυπωσιάσει.
Δεν αντιλέγω, η διαφορά μορφωτικού επιπέδου σίγουρα προσθέτει μια δυσκολία επικοινωνίας, αλλά δεν πιστεύω ότι είναι νομοτελειακά αποτρεπτική μιας σχέσης.
Νομίζω μια ματιά τριγύρω μας αρκεί, υπάρχει πληθώρα ζευγαριών με σημαντικές διαφορες μορφωτικού επιπέδου.
Ας πούμε, απόφοιτος ΑΕΙ με απόφοιτο Λυκείου, αποτελεί κανονικότητα.
ΥΓ
Οι περισσότεροι φίλοι μου με μεταπτυχιακά και διδακτορικά (δεν μιλάμε για φιλοσοφίες και τέτοιες ημιμάθιες, αλλά για Πολυτεχνεία, Μαθηματικών, Φυσικών, κτλ), με υψηλότατες θέσεις σε Δημόσιο και Ιδιωτικό, βλέπουν gntm και να ασχολούνται με το ποιος θα φύγει από το survivor

Δεν είμαι περήφανος για αυτούς, να καταθέσω κάπου εδώ, αλλά συμβαίνει. Είναι παλιοί παιδικοί μου φίλοι και τους αγαπώ.