Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
sys3x
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ποιος σας ειδοποίησε για τον καταυλισμο;

Δημοσίευσηαπό sys3x » 17 Μαρ 2018, 16:08

Πάνας έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:
Γιατί θα πρέπει να μπαίνεις στη διαδικασία να απολογείσαι στους συντονιστές; Ο Πάνας, μια χαρά άνθρωπος είναι. Το θέμα είναι να καταλάβει πως κανείς δεν τον κυνηγάει.
Σε όλα τα φόρα, υπάρχει αυτή η ''πρώτη φορά'', μέχρι να εγκλιματιστείς σε νέα δεδομένα.
Όχι ρε παίδες. Κανείς δεν διώχνει κανέναν. Χαλαρώστε.

Το ξαναγράφω γιατί κουοταρίστηκε χωρίς την απάντησή μου.

Είπα ότι δεν θα ξαναμιλήσω αλλά βλέπω ότι δεν γίνεται γιατί γίνονται παρεξηγήσεις. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, τα πάντα είναι γραμμένα και μπορεί να το δει.

Η Σέσιλυ κατάλαβε πολύ καλά τι εννοώ.

Ρε όλοι καταλάβαμε άσε μας να τρολλάρουμε με την ησυχία μας.
(:
0 .
Άν δεν είμασταν σπίρτα θα καίαμε για πάντα.

.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Μαρ 2018, 16:10

Ωχου μωρέ. Δώστε λίγο χρόνο. Αυτό λέω ρε Πάνα. Τεσπα. Κάντε ότι θέτε. Μεγάλα παιδια είστε.

Πάνας έγραψε:Από την στιγμή που μπήκαμε όλο μπάτσους βλέπουμε... νισάφι πιά!

Αυτό έγινε διότι μια μέρα πριν μπείτε και μερικές πριν, υπήρχε ένα ''καλόπαιδο'' που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Εμένα έβγαλε φωτό δική μου στη φόρα. Κοινώς παραβίασε προσωπικά δεδομένα. Απειλούσε τον Λαχουρένιο με κρεμάλες, έβριζε τον Νάνδρο με ναζιστικά παρατσούκλια. Και ξέρετε ποιός ήταν; Ο Wild Rebel. Έφαγε εβδομαδιαίο μπαν. Προσωπικά θα κινηθώ νομικά και το ξεκαθάρισα. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Δεν είναι όλα ίσωμα το λοιπόν. Πρέπει να υπάρχει και ο στοιχειώδης σεβασμός και η στοιχειώδης προστασία στους χρήστες. Τόσο απλά και κατανοητά. Γι'αυτό είπα πως ασυδοσία εδώ μέσα, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Προφανώς και είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Λήξαν._
1 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2018, 16:10

argouen έγραψε:
bizeli έγραψε:Επίσης, για να επιβιώσεις σε εκείνο το "άγριο" περιβάλλον έπρεπε ή να αποκτηνωθείς και ο ίδιος ή να αποχωρήσεις.
Και σε αυτό δεν φταίει ο συντονισμός αλλά το επίπεδο κάποιων χρηστών που δεν σέβονταν κάποια πράγματα.

Δε γίνεται, σε διαφορετικό φορουμ γραφαμε μαλλον :o
και δε λέω πως δεν υπήρξαν μεμονομενες περιπτώσεις αλλά σε καμια περίπτωση δεν ειναι αυτός ο κανόνας το κλιμα που επικρατουσε
Θα τρελαθούμε με αυτα που διαβαζουμε. Τεσπα οκ προσωπικες αποψεις είναι αυτες.

Εικόνα

:asd03: :asd03:
1 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Μαρ 2018, 16:11

Βρίσκεστε σε παραμεθόρια περιοχη, λογικο ειναι να σας σταματανε για ελεγχο ταυτοτητας.
Πειτε ευχαριστω οτι δεν σας πανε κατευθιαν στο τμημα για εξακρίβωση στοιχείων :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Μαρ 2018, 16:11

πάντως ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη για ότι συμβαίνει και ειδικά για την επικοινωνία μέσω ιντερνετ που συχνά πυκνά οδηγεί σε παρανοήσεις
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μαρ 2018, 16:13

Πασιφαη μου κανεις καλη πασα

Οπως ειπε η Πασιφαη, 2-3 μερες πριν ερθετε συνεβη εκεινο το περιστατικο με την φωτο

Επισης αποδειχθηκε πως ενας απο τους παλιους χρηστες ανηκει σε ναζιστικη οργανωση που μελη της ανηκαν στην τρομοκρατικη οργανωση C18.
Oταν λεω ''αποδειχθηκε'' το ειχε παραδεχθει ο ιδιος σε ανυποπτο χρονο πολυ πριν τις συλληψεις. Δεν εχει σημασια ποιος ειναι.

Αυτο σκληρυνε την σταση μας σε πολλα θεματα.

Το λεω αυτο σε οσους θελουν να καταλαβουν, που ειναι και η συντριπτικη πλειοψηφια. Οι κακοβουλοι θα λενε διαφορα αλλα δεν μας νοιαζει.
1 .

Πάνας
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Πάνας » 17 Μαρ 2018, 16:13

Πασιφάη έγραψε:Ωχου μωρέ. Δώστε λίγο χρόνο. Αυτό λέω ρε Πάνα. Τεσπα. Κάντε ότι θέτε. Μεγάλα παιδια είστε.

Πάνας έγραψε:Από την στιγμή που μπήκαμε όλο μπάτσους βλέπουμε... νισάφι πιά!

Αυτό έγινε διότι μια μέρα πριν μπείτε και μερικές πριν, υπήρχε ένα ''καλόπαιδο'' που απειλούσε θεούς και δαίμονες. Εμένα έβγαλε φωτό δική μου στη φόρα. Κοινώς παραβίασε προσωπικά δεδομένα. Απειλούσε τον Λαχουρένιο με κρεμάλες, έβριζε τον Νάνδρο με ναζιστικά παρατσούκλια. Και ξέρετε ποιός ήταν; Ο Wild Rebel. Έφαγε εβδομαδιαίο μπαν. Προσωπικά θα κινηθώ νομικά και το ξεκαθάρισα. Έχω μιλήσει ήδη με δικηγόρο.
Δεν είναι όλα ίσωμα το λοιπόν. Πρέπει να υπάρχει και ο στοιχειώδης σεβασμός και η στοιχειώδης προστασία στους χρήστες. Τόσο απλά και κατανοητά. Γι'αυτό είπα πως ασυδοσία εδώ μέσα, ΔΕΝ πρόκειται να υπάρξει. Προφανώς και είμαστε όλοι σύμφωνοι σε αυτό. Λήξαν._

Και που θες να ξέρουμε τι παίχτηκε;
Εμείς ήρθαμε εδώ... εγώ δηλαδή να μην βάζω και τους άλλους στο παιχνίδι και βλέπω μαι κατάσταση συνεχών απειλών με οποιαδήποτε μορφή είτε σοβαρά είτε αστεία.
Αυτό που γράφεις είναι σοβαρό.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 17 Μαρ 2018, 16:18

Πασιφάη έγραψε:Ωχου μωρέ. Δώστε λίγο χρόνο. Αυτό λέω ρε Πάνα. Τεσπα. Κάντε ότι θέτε. Μεγάλα παιδια είστε.

μ'αρεσει που οταν ειχε φαει μπαν στο αλλο φορουμ ειχαμε στενοχωρεθει και γιατι δεν του επέτρεπαν να ξαναμπει κι αλλα τετοια!
:D :D

Daje έγραψε:Αρχισαν να μιλανε παλι για γυμναστηρια, κολλαντ κλπ και μας εφτιαξαν παλι μεσημεριατικα.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΡΕΤΕ ΟΣΕΣ ΠΑΝΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΜΠΑΛΕΤΟ, ΛΑΤΙΝ ΚΑΙ ΔΕ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ

ναι ρε Ντατζε..
κι εγω θελω να παω να μαθω αργεντινικο τανγο!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 17 Μαρ 2018, 16:19

Πάνας έγραψε:

Και που θες να ξέρουμε τι παίχτηκε;
Εμείς ήρθαμε εδώ... εγώ δηλαδή να μην βάζω και τους άλλους στο παιχνίδι και βλέπω μαι κατάσταση συνεχών απειλών με οποιαδήποτε μορφή είτε σοβαρά είτε αστεία.
Αυτό που γράφεις είναι σοβαρό.

Σου είπα. Κάνε ότι νομίζεις. Πάντα θα υπάρχουν ''κοντρίτσες'' Αυτό γίνεται παντού.

Ναι. Αυτό που γράφω ισχύει και είναι όντως πολύ σοβαρό. Γι'αυτό και θα κινηθώ όπως είπα νομικά.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cavaliere » 17 Μαρ 2018, 16:19

Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση:
ΣΕ μια δημόσια συζήτηση:
    Δεν μπορείς να βρίσεις.
    Δεν μπορείς να παρενοχλήσεις.
    Δεν μπορείς να γίνεις ουρά χρήστη και να τον ειρωνεύεσαι όπου γράφει, ό,τι γράφει. Αν σου γάμησε τη γυναίκα, λύσε το πρόβλημα και μην τον κυνηγάς στο ίντερνετ.
    Δεν μπορείς να γράφεις ρατσιστικά άρθρα.
    Δεν μπορείς να υποκινείς πράξεις βίας.
    Δεν μπορείς να απειλείς.
    Δεν μπορείς να μπαίνεις με 100 ονόματα και να τρολάρεις.
    Δεν μπορείς να προσωποποιείς μια συζήτηση φεύγοντας από το ΚΥΡΙΩΣ θέμα.
    Δεν μπορείς να αποκαλύπτεις δεδομένα που σου στείλαν σε ΠΜ, αν αυτά δεν αφορούν σε νομικά θέματα.
Σε κάθε σοβαρό φόρουμ, αυτά τηρούνται, και όποιος δεν τα σέβεται πάει καλιά του. Εγώ αυτά ξέρω. Αν η κατάσταση όμως ξεφύγει, χάνεται η άκρη του νήματος, αν χαριστείς μια φορά, θα σε κυνηγά για πάντα, θα πρέπει πάντοτε να χαρίζεσαι, για να μη νιώθει κανείς αδικημένος, και τότε μια μέρα ίσως μπλέξεις.
Επίσης πρέπει να προσέχεις, να μην δημιουργείται η αίσθηση ότι μια παρέα κάνει ό,τι θέλει.
1 .
Ordem e Progresso.
Σκληρή αρχή μιας σκληρής μέρας.
Δόξα τω Θεώ.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”