Magdap35 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Ακριβώς αυτό... Το ότι πήγα σε ΙΕΚ δε σημαίνει ότι είμαι ένα τούβλο που δεν ξέρω να μιλήσω και σχολιάζω μόνο reality shows. Ούτε ότι το αγόρι μου που τελείωσε ενα τέτοιο τμήμα ασχολείται μόνο με υψηλής κατηγορίας θέματα , ίσα ίσα με τους φίλους του όλο για gaming και ποδόσφαιρο λένε . Εμείς συζητάμε για διάφορα θέματα! Έχω και φίλες σε πανεπιστήμιο και μια χαρά επικοινωνούμε , τα ίδια θέματα μας απασχολούν μιας και είμαστε στην ίδια ηλικία και ταιριάζουμε σαν άνθρωποι.
Δεν είπε κανένας ότι είναι τούβλα όσοι τελειώνουν ΙΕΚ. Ίσα ίσα, άτομα που εξασκούν μια τεχνική δουλειά πολλές φορές είναι πολύ πιο έξυπνοι από άτομα με ακαδημαϊκή μόρφωση. Η νοημοσύνη έχει μεγάλη διακύμανση και σίγουρα δεν αφορά μόνο σε γνώσεις.
Αυτό που λένε κάποιοι, μεταξύ αυτών κι εγώ, είναι ότι δύο απόφοιτοι ΙΕΚ έχουν περισσότερες πιθανότητες να έχουν κοινά μεταξύ τους και, οπωσδήποτε, κοινά τύπου παρακολούθησης και αξιολόγησης gntm και λοιπών εκπομπών. Μπορεί να το κάνει και ένας ακαδημαϊκός, σαφώς, αλλά τουλάχιστον θα είναι πιθανότερο να το βλέπει σαν guilty pleasure...