Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Ιούλ 2022, 15:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:μπας και ξυπνήσεις και βακχοποιηθείς

:freezing: :freezing: :freezing:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2022, 15:20

αρε βρε μπιζελι βγαζει πολυ γελιο ο τυπος που τα εχει παιξει μου θυμιζει λιγο συριζα

τεσπα ακομη και αν εχουμε ανακαλυψει το τελειοτερο συστημα και παλι δεν ειμαστε ικανοι
να το εφαρμοσουμε γιατι εμεις οι ιδιοι ειμαστε ανωριμοι νοητικα
ειναι σαν να γνωριζουμε οτι μπορει να εχουμε απεριόριστη ενεργεια απο τον ηλιο
αλλα δεν γνωριζουμε τον τροπο να την τιθασευσουμε
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιούλ 2022, 15:21

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Πιο πριν εγραψες οτι ξερεις τα basics. Με συγχωρεις αλλα φαινεται να μην εχεις ιδεα ουτε για τα basics αλλιως δε θα σου εκανε καμια εντυπωση αυτο που λεω.

Έχεις δίκιο. Έπρεπε πριν τοποθετηθώ εδώ μέσα να δώσω πρώτα όρκο αίματος στο "Κεφάλαιο" του Μαρξ.

Όρκο όχι.
Αλλά το να άνοιγες μια δυο σελίδες έτσι για να εφαψιαστείς με το αντικείμενο ήταν απαραίτητο.
Δεν το έκανες και δες σε τι βάραθρο ασυνεννοησίας καταλήξαμε.
Ευτυχώς που η άρτι αφιχθείσα φασιστοδεξιά διανόηση με τις παρεμβάσεις της έδωσε εν μέρει λύση στο πρόβλημα που προέκυψε γεφυρώνοντας (όπως ο Αβέρωφ τη δεξιά με τη χούντα) το δυσνοητικό χάσμα μεταξύ ημών και υμών.

ο ρεζουμέ ποιο είναι;
Χρησιμοποιείτε τόσες πολλές δυσνόητες λέξεις για να περιγράψετε κάτι που ξέρουμε, που ζούμε, που βλέπουμε.

Για πες μία δυσνόητη λέξη που χρησιμοποιούμε.
Στο λέω γιατί οι χρησιμοποιούμενες από εμάς λέξεις σημασιοδοτούν με απόλυτη ακρίβεια αυτό που ξέρουμε, που ζούμε και που βλέπουμε.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιούλ 2022, 15:23

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έτοιμες και αποθηκευμένες στον ''ιππόκαμπο'' μου ο οποίος βρίσκεται σε τέλεια συνεργασία με το μετωπιαίο λοβό μου και κανα δύο ακόμα μέρη του εγκεφάλου μου.

Κάπως έτσι είναι και τα κομμουνιστικά κείμενα με τη διαφορά ότι πετάτε και κανένα κομμουνιστικό τσιτάτο ενδιάμεσα.

Εικόνα

Το διάβασα σφαίρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2022, 15:25

και αυτα που σας εγραψε ο ραν μην παραξενευτητε -σπαστηκε σε χιλια κομματια
για να μπορεσει να τα γραψει με απλο και κατανοητο τροπο για να μπορεσουμε να τα
καταλαβουμε εμεις οι αδαεις αν τα εγραφε οπως του βγαινανε δεν θα καταλαβαίναμε τιποτα
θυσια εκανε το παιδι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Ιούλ 2022, 15:29

nemo έγραψε:τεσπα ακομη και αν εχουμε ανακαλυψει το τελειοτερο συστημα και παλι δεν ειμαστε ικανοι
να το εφαρμοσουμε γιατι εμεις οι ιδιοι

Το τελειότερο σύστημα (σε πολύ γενικές γραμμές) είναι να είσαι ζωντανός στο παρόν και να κάνεις το καλύτερο που μπορείς για τους περισσότερους στο παρόν. Αν κάνεις το καλύτερο για το παρόν είναι σίγουρο ότι φτιάχνεις στέρεες βάσεις για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον. :yesyes: :bingo:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 19 Ιούλ 2022, 16:20

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Έτοιμες και αποθηκευμένες στον ''ιππόκαμπο'' μου ο οποίος βρίσκεται σε τέλεια συνεργασία με το μετωπιαίο λοβό μου και κανα δύο ακόμα μέρη του εγκεφάλου μου.

Κάπως έτσι είναι και τα κομμουνιστικά κείμενα με τη διαφορά ότι πετάτε και κανένα κομμουνιστικό τσιτάτο ενδιάμεσα.

Εικόνα

:D

atispefo συγνώμη απυτισετο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 17:15

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όρκο όχι.
Αλλά το να άνοιγες μια δυο σελίδες έτσι για να εφαψιαστείς με το αντικείμενο ήταν απαραίτητο.

Προτιμώ να μπήξω δύο οδοντογλυφίδες στα μάτια μου.
Μια φορά την ταινία "Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς" πήγα να δω και με πήρε ο ύπνος στη μέση.
(όχι ότι ήταν κακή ταινιούλα ...)

Ραν ταν πλαν έγραψε:Για πες μία δυσνόητη λέξη που χρησιμοποιούμε.

Είναι βαρετά ρε φίλε. Τα ίδια και τα ίδια. Αυτή η "κομμουνιστική διάλεκτος" για να πείτε ένα απλό νόημα.
Πραγματικά κασέτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Ιούλ 2022, 17:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το διάβασα σφαίρα.

Κι εμείς έτσι διαβάζουμε τα κομμουνιστικά κείμενα.
:laugh1:

Αλλιώς κόβεις φλέβα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιούλ 2022, 19:02

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όρκο όχι.

Προτιμώ να μπήξω δύο οδοντογλυφίδες στα μάτια μου.
Μια φορά την ταινία "Όταν ο Μαρξ συνάντησε τον Ένγκελς" πήγα να δω και με πήρε ο ύπνος στη μέση.
(όχι ότι ήταν κακή ταινιούλα ...)

Κακώς.
Αν την έβλεπες σήμερα η μαρξιστική σου κατάρτιση θα άγγιζε το 92% της ολοκληρωμένης θεωρίας. :D

Ραν ταν πλαν έγραψε:Για πες μία δυσνόητη λέξη που χρησιμοποιούμε.

bizeli έγραψε:Είναι βαρετά ρε φίλε. Τα ίδια και τα ίδια. Αυτή η "κομμουνιστική διάλεκτος" για να πείτε ένα απλό νόημα.
Πραγματικά κασέτα.

Και να φανταστείς ότι περιοριστήκαμε αυστηρά σε απλουστευμένους, και εκλαϊκευμένους μέχρι αηδίας, λειτουργικούς όρους της καπιταλιστικής οικονομίας χωρίς να κάνουμε την παραμικρή νύξη σε ζητήματα διαλεκτικού και ιστορικού υλισμού, υλιστικής αντίληψης της ιστορίας, σε νόμους κοινωνικής ανάπτυξης όπως αυτός της πάλης και ενότητας των αντιθέτων, της άρνησης της άρνησης, αυτόν του περάσματος των ποσοτικών αλλαγών σε ποιοτικές και όπως διαπίστωσες αποφύγαμε όπως ο διάολος το λιβάνι την οποιαδήποτε αναφορά στη λενινιστική θεωρία της επανάστασης και τη φιλοσοφία της, τις αντικειμενικές και υποκειμενικές της προϋποθέσεις, του βασικού της νόμου και του ζητήματος της επαναστατικής βίας, τις κινητήριες δυνάμεις της, το ζήτημα της πρωτοπορίας του προλεταριάτου, το ζήτημα της πάλης στα όρια της αστικής δημοκρατίας μέχρι τη σοσιαλιστική επανάσταση, το ζήτημα του ειρηνικού ή όχι δρόμου της πορείας του προλεταριάτου προς την εξουσία, τη σχέση μεταξύ της ''εθνικής'' σοσιαλιστικής επανάστασης και αστικού κράτους και τη σημασία της για την παγκόσμια επαναστατική διαδικασία και οπωσδήποτε πρέπει να εκτιμήσεις το ότι δε βάλαμε στην κουβέντα την αποκλειομένου τρίτου αρχή με την οποία θα αποδεικνύαμε περίτρανα την αντικειμενική αλήθεια που τεκμηριώνει η κοσμοθεωρία μας. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”