τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Φεβ 2018, 10:12

Ρεκ_ _μας έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Oσο κανετε σεξ καλα ειναι, οταν κοπει το κοκο να ανησυχησεις

το αντίθετο. ας αναλάβει άλλος την αγγαρεία. :fico:

βάζεις φιτιλιές ;;

θα προκαλέσεις νέα αριστερή αποστασία μετά το μίκη
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 08 Φεβ 2018, 13:51

Τους άπειρους μαλάκες που νόημα ύπαρξης δεν έχουν, πέρα απ'το Ελεύθερο, για να μιλάνε για κωλάθρες και τεκνατζούδες και να χαλάνε νήματα. Προφανώς έχουν πρόβλημα να γαμήσουν. Ας τους κάτσει καμιά κοντοχωριανή τους λυσσάρα, μπας και ηρεμήσουμε. :D
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Φεβ 2018, 13:57

:laugh1: :laugh1:

ωωω ρεκλάμα τι σου είιιιιπεεεεεε

:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Φεβ 2018, 15:27

βρε φιλε ..αγριο σεξ εσυ ουτε σε μεθυσμενο ονειρο δεν μπορεις να το εχεις

τεσπα .....τωρα τελευταια ουτε και τα ονειρα δεν μας κανουν τα κεφια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 08 Φεβ 2018, 22:37

Μολδαβέζικα δεν ξέρω, αλλά ξέρω από σοσιαλιστικό ρεαλισμό.

Άσχημο τέλος θα έχουν οι κουλάκοι όταν θα οργανωθούν τα κολχόζ. Αυτό είναι το νόημα του τραγουδιού.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γύπας
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Γύπας » 08 Φεβ 2018, 23:01

Πασιφάη έγραψε:Τους άπειρους μαλάκες που νόημα ύπαρξης δεν έχουν, πέρα απ'το Ελεύθερο, για να μιλάνε για κωλάθρες και τεκνατζούδες και να χαλάνε νήματα. Προφανώς έχουν πρόβλημα να γαμήσουν. Ας τους κάτσει καμιά κοντοχωριανή τους λυσσάρα, μπας και ηρεμήσουμε. :D

Όχι μωρέ. Άστον να εκφράζει την καύλα του. Που δεν είναι άλλη από το χαβαλέ και όχι το ίδιο το περιεχόμενο αυτών που γράφει.
Ας είσαι στραβωμένη μαζί του. Ρόλοι είναι αυτοί. Παίζουμε ρόλους. Έτσι για άσκηση της υποκριτικής μας. Της μαχητικότητας μας, της προστασίας του εγωισμού μας, του εαυτού μας. Αφού δεν ξεραινόμαστε μεταξύ μας είμαστε ελεύθεροι να τη δούμε ότι εσύ είσαι η καριόλα που θέλω να πλακώσω, εγώ το μνπν που θες να σκοτώσεις και τέτοια. Μην σου φαίνεται περίεργο ότι στην πραγματική ζωή θα μπορούσατε να ταιριάζατε καλύτερα για παρέα από ότι άλλα άτομα που βλέπεις ιντερνετικά και σου φαίνονται πιο κοντά.

Κατά τ' άλλα χώστου τα. Ένας παπάρας είναι :D
0 .

itteithe δεν μπορεί, κάπου θα το διαβάσεις κάποια στιγμή. Άμα δεν γυρίσεις να ποστάρεις τον παίρνεις :yesyes: Τέλος!

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 09 Φεβ 2018, 14:17

Γύπας έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:Τους άπειρους μαλάκες που νόημα ύπαρξης δεν έχουν, πέρα απ'το Ελεύθερο, για να μιλάνε για κωλάθρες και τεκνατζούδες και να χαλάνε νήματα. Προφανώς έχουν πρόβλημα να γαμήσουν. Ας τους κάτσει καμιά κοντοχωριανή τους λυσσάρα, μπας και ηρεμήσουμε. :D

Όχι μωρέ. Άστον να εκφράζει την καύλα του. Που δεν είναι άλλη από το χαβαλέ και όχι το ίδιο το περιεχόμενο αυτών που γράφει.
Ας είσαι στραβωμένη μαζί του. Ρόλοι είναι αυτοί. Παίζουμε ρόλους. Έτσι για άσκηση της υποκριτικής μας. Της μαχητικότητας μας, της προστασίας του εγωισμού μας, του εαυτού μας. Αφού δεν ξεραινόμαστε μεταξύ μας είμαστε ελεύθεροι να τη δούμε ότι εσύ είσαι η καριόλα που θέλω να πλακώσω, εγώ το μνπν που θες να σκοτώσεις και τέτοια. Μην σου φαίνεται περίεργο ότι στην πραγματική ζωή θα μπορούσατε να ταιριάζατε καλύτερα για παρέα από ότι άλλα άτομα που βλέπεις ιντερνετικά και σου φαίνονται πιο κοντά.

Κατά τ' άλλα χώστου τα. Ένας παπάρας είναι :D

Όχι φιλαράκι. Αν θέλει κάποιος να εκφράσει την καύλα του, ας πάει να γαμήσει. Όταν δεν του έχω δώσει δικαίωμα, ούτε του έχω κωλοτριφτεί, ούτε έχω προσεγγίσει κανέναν εδω μέσα για γκομενιλίκι, απαιτώ να προσέχει τα λόγια του.
Με τέτοια @@, που υποτιμάνε τη γυναίκα, δεν θα έκανα ποτέ παρέα. Τελεία.
Εννοείται πως θα τρώει χώσιμο και βρισίδι κάθε φορά που ασχολείται. Δεν γνωρίζω το ζόρι που τραβάει ο μπαφιάρης ντελιβεράς, αλλά δεν είμαι κανα τσουτσέκι για να φέρεται έτσι. Έχω στόμα και μιλάω ανάλογα. Αμα τον χαλάνε οι γυναίκες που τα λένε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Να τουμπεκιαστεί για να λήξει το ζήτημα που έχει από μεριάς του.
0 .
Επίτιμη stalker του Ελεύθερου, παγάνι, ακομμάτιστη και μη με ζαλίζετε διότι μπινελικώνω.

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 09 Φεβ 2018, 14:35

Πασιφάη έγραψε:
Όχι φιλαράκι. Αν θέλει κάποιος να εκφράσει την καύλα του, ας πάει να γαμήσει. Όταν δεν του έχω δώσει δικαίωμα, ούτε του έχω κωλοτριφτεί, ούτε έχω προσεγγίσει κανέναν εδω μέσα για γκομενιλίκι, απαιτώ να προσέχει τα λόγια του.
Εννοείται πως θα τρώει χώσιμο και βρισίδι κάθε φορά που ασχολείται. Δεν γνωρίζω το ζόρι που τραβάει ο μπαφιάρης ντελιβεράς, αλλά δεν είμαι κανα τσουτσέκι για να φέρεται έτσι. Έχω στόμα και μιλάω ανάλογα. Αμα τον χαλάνε οι γυναίκες που τα λένε, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Να τουμπεκιαστεί για να λήξει το ζήτημα που έχει από μεριάς του.

Δε νομίζω να ενοχλήσει κάποιος που σπάει πλάκα που θα κάτσεις να του γράψεις βρισιές. Μάλλον θα γουστάρει κι όλας που δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ τραβάει ζόρι όποιος σπάει πλάκα σε φόρα και παρεμφερή. Οποιος τραβάει ζόρι στ αλήθεια δεν σπάει πλάκα . Εμένα σκασίλα μου ,ήδη άρχισα να βαριέμαι την ξαναζεσταμένη σούπα που λέγεται φόρα ,αλλά μπερδεύεις τρελά την πραγματικότητα με εδώ κάτι που δε μου συνέβη ούτε σε φάση που τύχαινε να είμαι 10 ώρες μέσα. Ελπίζω να μην εισπράξεις κάτι απ αυτά που γράφω ως προσβλητικό ,αφού δεν έχω τέτοια πρόθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πασιφάη
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πασιφάη » 09 Φεβ 2018, 14:40

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Πασιφάη έγραψε:

Δε νομίζω να ενοχλήσει κάποιος που σπάει πλάκα που θα κάτσεις να του γράψεις βρισιές. Μάλλον θα γουστάρει κι όλας που δεν καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ τραβάει ζόρι όποιος σπάει πλάκα σε φόρα και παρεμφερή. Οποιος τραβάει ζόρι στ αλήθεια δεν σπάει πλάκα . Εμένα σκασίλα μου ,ήδη άρχισα να βαριέμαι την ξαναζεσταμένη σούπα που λέγεται φόρα ,αλλά μπερδεύεις τρελά την πραγματικότητα με εδώ κάτι που δε μου συνέβη ούτε σε φάση που τύχαινε να είμαι 10 ώρες μέσα. Ελπίζω να μην εισπράξεις κάτι απ αυτά που γράφω ως προσβλητικό ,αφού δεν έχω τέτοια πρόθεση.

Το τι νομίζεις, ποσώς με νοιάζει. Κάτσε στ'αυγά σου. Αφού όπως λες βαριέσαι, γάμα το και ασχολείσου με όσα σε αφορούν.
Ο τυπάς μπορεί κάλλιστα να πει δημόσια αφού του δίνεται το βήμα, το θεματάκι που έχει.
Έγινα σαφής.
Υ.γ. Δεν εισπράττω τίποτα ως προσβλητικό, παρά μόνον όταν συμβαίνει και με ενοχλεί. Καλό απόγευμα.
0 .

Love Ready's

Δημοσίευσηαπό Love Ready's » 09 Φεβ 2018, 14:48

Πασιφάη έγραψε:
Το τι νομίζεις, ποσώς με νοιάζει. Κάτσε στ'αυγά σου. Αφού όπως λες βαριέσαι, γάμα το και ασχολείσου με όσα σε αφορούν.
Ο τυπάς μπορεί κάλλιστα να πει δημόσια αφού του δίνεται το βήμα, το θεματάκι που έχει.
Έγινα σαφής.
Υ.γ. Δεν εισπράττω τίποτα ως προσβλητικό, παρά μόνον όταν συμβαίνει και με ενοχλεί. Καλό απόγευμα.

Φυσικά και δεν πρέπει να σε νοιάζει το τι νομίζω. Οπως και φυσικά και δεν θα κάτσω στα αυγά μου. Είμαι σε φόρουμ ,βαριέμαι και περνάω την ώρα μου. Μπορείς πχ να γίνεις τώρα η μαιμού μου. Βρίσε με τσίτα , φτιάξε μου το μεσημέρι. Ελα μαιμού ,τι θα κάνεις τώρα?
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”