Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2020, 18:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Θαρραλέοι δε θα το ΄λεγα. Αγνοί, άδολοι, αθώοι και άβγαλτοι νέοι ήμασταν τότε και μας εκμεταλλεύτηκαν. :D
Θυμάμαι κάποτε το 2008, τότε που ως νεούδια μας έβγαλαν εκπαιδευτικό περίπατο οι δασκάλες μας σε αρχαιολογικό χώρο και βρεθήκαμε πριν το καταλάβουμε στην παραλία να πίνουμε ούζα. :fico:
Και ναι, κάποιοι και μέχρι σχετικά πρόσφατα υφέρποντες ''μύθοι'' για το τότε του τέτοιου στηρίζονταν σε γεγονότα. :D

Αι ρε μπεμπη που μου ησουν και αβγαλτο... :P

Κι όμως. Άβγαλτο και άμαθο ήμουν. Αμούστακο ακόμα με κύλισαν στο βούρκο της αμαρτίας. :D
Τα σημάδια που άφησαν στο κορμί και στην αθώα μου ψυχή είναι ανεξίτηλα. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μάιος 2020, 18:41

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:τελικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πάει ο κοσμάκης σε ένα φορουμ τόσο μεγάλο; που γίνεται τέτοιο μπαχαλο όπως το πρεζάδικο

Απ ότι έχω καταλάβει, γιατί συμβαίνουν ίντριγκες, ειδύλλια, κλπ, που σου σημαδεύουν την ζωή και παραμιλάς γι αυτά ακόμη και μετά απο 10-15 χρόνια.

.

μα ρε διάδοχε, δεν μας φτάνουν τα όσα ζούμε στην καθημερινότητα , θέλουμε και άλλους μπελάδες στο κεφάλι μας; τι να πω; μόνο αν είσαι τίποτα
άνεργος /η και δεν έχεις τίποτα να κάνεις στη ζωή σου , ούτε μια γκομενίτσα να ζουλήξεις , ούτε μια γυναίκα να ταΐσεις , τίποτα..

Ε αυτά δεν το μπορώ , μου αρέσει το ελεύθερο γιατί δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη σου και έχει ένα ήρεμο και χαλαρό χαρακτήρα,
δεν μου φτάνουν οι τόσοι μπελάδες καθημερινά και τα άγχη μου , θα φορτώνω και άλλα; οχι βέβαια..
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Μάιος 2020, 18:44

Oύτε το sch.gr της αφορισμένης Καμερέως δεν είχε πέσει έτσι :pardon:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Μάιος 2020, 18:45

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ρε παπάρα δε φαντάζομαι να εννοείς ότι το ελεύθερο είναι χώρος χαβαλέ.
Τόσο σοβαρός και ποιοτικός διαδικτυακός χώρος σαν το ''ελεύθερο'' δεν υπήρξε ποτέ στο παρελθόν, ούτε και θα υπάρξει στο μέλλον, και αν πάρουμε και την πιστοποίηση εγκυρότητας που θέλουμε από το ειδικό σάιτ που μοιράζει πιστοποιητικά εγκυρότητας (αποκλειστικά σε επιστημονικές μελέτες αλλά με εμάς θα κάνει μια εξαίρεση) επάξια θα καταλάβουμε την πρώτη θέση στο λίμπρο ντ' όρο των ελληνικών διαδικτυακών καφενείων.

ειμαστε ρε παπαρα αλλα για να ανεβουμε στο δωδεκαθεο πρεπει να καλεσουμε καμια δεκαρια εθνικιστες :P

Αν διαθέτουν πιστοποίηση εγκυρότητας και ποιότητας από ειδικό πιστοποιητικό σάιτ καλοδεχούμενοι.
Ξέρεις ότι το ελεύθερο έχει δύσκολη ''πόρτα'' και αυστηρά κριτήρια σε ό,τι αφορά την είσοδο στο νταρκ ρουμ του. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μάιος 2020, 18:49

Στύγιος έγραψε:Oύτε το sch.gr της αφορισμένης Καμερέως δεν είχε πέσει έτσι :pardon:

και να ξέρεις ότι έχει ρίξει πολύ χρήμα το υπουργείο Στυξ,
η μηχανή που έχει απο πίσω το sch μου επέτρεψε να σηκώσω ολόκληρο φορουμάκι για την εξ αποστάσεως
μιλάμε κάποιος έχει ρίξει χρήμα
και όχι η νουδούλα, αυτό έγινε επι συριζα
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 18:50

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Απ ότι έχω καταλάβει, γιατί συμβαίνουν ίντριγκες, ειδύλλια, κλπ, που σου σημαδεύουν την ζωή και παραμιλάς γι αυτά ακόμη και μετά απο 10-15 χρόνια.

.

μα ρε διάδοχε, δεν μας φτάνουν τα όσα ζούμε στην καθημερινότητα , θέλουμε και άλλους μπελάδες στο κεφάλι μας; τι να πω; μόνο αν είσαι τίποτα
άνεργος /η και δεν έχεις τίποτα να κάνεις στη ζωή σου , ούτε μια γκομενίτσα να ζουλήξεις , ούτε μια γυναίκα να ταΐσεις , τίποτα..

Ε αυτά δεν το μπορώ , μου αρέσει το ελεύθερο γιατί δεν προσβάλλει τη νοημοσύνη σου και έχει ένα ήρεμο και χαλαρό χαρακτήρα,
δεν μου φτάνουν οι τόσοι μπελάδες καθημερινά και τα άγχη μου , θα φορτώνω και άλλα; οχι βέβαια..

Εδώ βρίσκεται το λάθος σου. Δεν πας εκεί για να φορτώνεις άγχη. Πας για να ξεφορτώνεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 29 Μάιος 2020, 18:52

vantono έγραψε:
atreu73 έγραψε:
Και ο φοσίλις επίσης. Κρυφονεοδημοκρατοσοσιαλιστικοκαθαρεσλύσεις χρήστης.
Και ποιος μπορεί να λησμονήσει τον Helligenis με τις αναλύσεις και τις εμμονές του.

Όποιος γνωρίζει κανα email τους ας στείλει μια ειδοποίηση.

Φόσι και χέλης ειναι φιλελεύθεροι (κυρίως με την κοινωνική έννοια, όχι την οικονομική). ΝΔκράτες ταγμένους στο κόμμα κτλ, με την αυστηρή έννοια του όρου, δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Δεν ειναι κομματικοποιημένοι.

Δεν είναι κομματικοποιημένοι. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι επιπλέον ένα πλεονέκτημα αφού δε μαντεύεις εξ αρχής τι θα γράψουν όπως μπλεμπουμπης και άντερ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:ειμαστε ρε παπαρα αλλα για να ανεβουμε στο δωδεκαθεο πρεπει να καλεσουμε καμια δεκαρια εθνικιστες :P

Αν διαθέτουν πιστοποίηση εγκυρότητας και ποιότητας από ειδικό πιστοποιητικό σάιτ καλοδεχούμενοι.
Ξέρεις ότι το ελεύθερο έχει δύσκολη ''πόρτα'' και αυστηρά κριτήρια σε ό,τι αφορά την είσοδο στο νταρκ ρουμ του. :fico:

ναι βρε συ εχουν διαβασει τον μαρξ και κατεχουν πολυ καλα τον λενιν και τον σταλιν
οι δε θεωρίες τους μπορουν να συνδιαστουν μια χαρα με τις υπαρχουσες εδω
πριν απο λιγο το σκεφτηκα να καλεσω ατομα ...τωρα αν βρεθει και κανενας ξεροκεφαλος ξερς εσυ :D
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 29 Μάιος 2020, 18:54

atreu73 έγραψε:
vallon έγραψε:

Εδώ βρίσκεται το λάθος σου. Δεν πας εκεί για να φορτώνεις άγχη. Πας για να ξεφορτώνεις.

δεν ξέρω, σε μένα τουλάχιστον λειτουργεί ανάποδα,
ίσως γιατί αρπάζομαι εύκολα ίσως γιατί δεν μπορώ να ανέχομαι , τι να πω..
πως να στο πω;
όταν βλέπω κάποιον και γράφει κάτι κουλό με εκνευρίζει..
είναι θέμα χαρακτήρα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Μάιος 2020, 18:55

atreu73 έγραψε:
vantono έγραψε:Φόσι και χέλης ειναι φιλελεύθεροι (κυρίως με την κοινωνική έννοια, όχι την οικονομική). ΝΔκράτες ταγμένους στο κόμμα κτλ, με την αυστηρή έννοια του όρου, δεν μπορείς να τους χαρακτηρίσεις. Δεν ειναι κομματικοποιημένοι.

Δεν είναι κομματικοποιημένοι. Αυτό είναι σίγουρο. Και είναι επιπλέον ένα πλεονέκτημα αφού δε μαντεύεις εξ αρχής τι θα γράψουν όπως μπλεμπουμπης και άντερ.

αλλος και τουτος εδω :) το τι θα γραψουν και πως θα το γραψουν ειναι προβλεψιμο μεχρι κει που δεν φτανει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”