κουλη αν μας ακους εμας τους κατατρεγμενους κανε εναν νομο να απαγορευτεί το χοιρινο το ψήσιμο του οβελια του πασχα
την προσευχη την καμπανα την αργια της 25 μαρτιου ..αυτα σαν αρχη και μετα βλεπουμε παλι
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
nemo
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:κουλη αν μας ακους εμας τους κατατρεγμενους κανε εναν νομο να απαγορευτεί το χοιρινο το ψήσιμο του οβελια του πασχα
την προσευχη την καμπανα την αργια της 25 μαρτιου ..αυτα σαν αρχη και μετα βλεπουμε παλι
Μόνο το ψήσιμο της γαλοπούλας το Πάσχα που κάνω να μην απαγορεύσετε, γιατί θα χεστούμε.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Пэпи
- Crazy poster

Προέλλην έγραψε:Пэпи έγραψε:Κανονικά 10.00 18.00, αλλα εχω φυγει πολλες φορες 9 ή 10 το βραδυ και εχει τυχει να ερθω κ απο τις 8 το πρωι. Ευτυχως τωρα το χειμωνα μπορει να σχολασω κ καμια ωρα νωριτερα, αλλα πιο πολλες ειναι οι φορες που το καλοκαιρι καθομαι σιγουρα καθημερινα 3 ωρες παραπανω .
Φαντάζομαι με 25% προσάυξηση και ταβάνι οι 48 ώρες την εβδομάδα. Δεν μπορεί, Ε.Ε. ζείς, όχι Μπαγκλαντές.
Όπως το είπες, απλά φαντάζεσαι...
Οργίασε η φαντασία σου..
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Πλακα εχει ο διαδοχος εμεις θα ξεπεράσουμε την εε στον καταμερισμο της εργασιας
με τον λουλη θα εργαζομαστε μονο τετραωρα μετα θα αναλαμβανουν οι οικονομικοι μεταναστες
ετσι και θα τα οικονομαμε διπλά και τρίδιπλα και θα εχουμε και απεριοριστο χρονο για τα χομπυ μας
με τον λουλη θα εργαζομαστε μονο τετραωρα μετα θα αναλαμβανουν οι οικονομικοι μεταναστες
ετσι και θα τα οικονομαμε διπλά και τρίδιπλα και θα εχουμε και απεριοριστο χρονο για τα χομπυ μας
0 .
-
Geri
- Basic poster

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Пэпи έγραψε:Προέλλην έγραψε:Φαντάζομαι με 25% προσάυξηση και ταβάνι οι 48 ώρες την εβδομάδα. Δεν μπορεί, Ε.Ε. ζείς, όχι Μπαγκλαντές.
![]()
Όπως το είπες, απλά φαντάζεσαι...
Οργίασε η φαντασία σου..
Παιδιά, το ξέρω ότι έχω αποκοπεί απο την ΕΛ πραγματικότητα, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο να δουλεύεις για κάποιον τζάμπα. Στην δυτική Ευρώπη πρόκειται για κάτι που κανένα αφεντικό δεν θα σκεφτεί καν να εφαρμόσει (OK, έχει κάτι εργοστάσια με λουκάνικα που δουλεύουν λαθραίοι αφρικανοί και δεν εφαρμόζεται η εργατική νομοθεσία, αλλά αυτά είναι στην σφαίρα του μύθου).
Καπιταλισμό έχουμε, πουλάμε προϊόντα και υπηρεσίες (στα αθηναϊκά υπερεσίες), όχι φεουδαρχία. Μήπως εκεί που τρώτε το καρπούζι ολόκληρο και δεν πληρώνετε ο καθένας τα δικά του στο εστιατόριο, είστε στρατόπεδο συγκέντρωσης και σας βασανίζουν;
Οι ευρωπαϊστές φιλελεύθεροι, τι άποψη έχουν; Γιατί δεν βγαίνει ο Μάνος και ο Τζήμερος στα κάγκελα και ασχολούνται με κάτι γραφικά κοθμούνια, ΔΥ και πορτραίτα Στάλι;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Παιδιά, το ξέρω ότι έχω αποκοπεί απο την ΕΛ πραγματικότητα, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο να δουλεύεις για κάποιον τζάμπα.
Τι μου θυμισες τωρα. Προσφατα ηρθε στην δουλεια ενας καινουργιος ο οποιος δουλευε και καπου αλλου παρτ ταιμ για χρονια με σχετικα καλα λεφτα για την εποχη και τις ωρες που δουλευε.
Εκανε τον δουλο σε μας για 2-3 βδομαδες γιατι περιμενε να τον προσλαβει παρτ ταιμ ο γυφτος ο εργοδοτης μας και τελικα του προτεινε να δουλευει εδω φουλ ταιμ (πραγμα που σημαινε οτι θα παρατουσε την αλλη δουλεια) αλλα χωρις λεφτα για ενα απροσδιοριστο διαστημα
Φυσικα το αλλο το παιδι δε δεχθηκε και οταν καποιοι αλλοι απο την δουλεια ρωτουσαν το αφεντικο γιατι εφυγε ο καινουργιος ελεγε ψεμματα οτι το παιδι δεν εκανε ή ελεγε οτι ειναι τεμπελης και εχει βολευτει με το παρτ ταιμ. Δεν ελεγε οτι ειναι κωλογυφτος και εκμεταλλευτης για αυτο δεν προκειται να καθισει κανεις....
.gif)
0 .
-
Προέλλην

Δεν καταλαβαίνω, δεν σας πειράζει, προσβάλει, υποτιμά, κάνει σκουπίδι-πουτανάκι στα 4, όταν κάποιος σας βάζει να δουλεύετε τζάμπα γι αυτόν; To αποδέχεστε στωϊκά, δεν προσπαθείτε να αντιδράσετε, έστω με το να διαμαρτύρεστε στον κύκλο σας ή ανώνυμα σε κάποιο δημόσιο βήμα αν φοβάστε ότι θα χάσετε τα προς το ζην αν το κάνετε επώνυμα; Γιατί αυτή η ομερτά; Eίστε τόσο χαμερπή δουλικά;
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Παιδιά, το ξέρω ότι έχω αποκοπεί απο την ΕΛ πραγματικότητα, αλλά ειλικρινά μου φαίνεται περίεργο να δουλεύεις για κάποιον τζάμπα.
Τι μου θυμισες τωρα. Προσφατα ηρθε στην δουλεια ενας καινουργιος ο οποιος δουλευε και καπου αλλου παρτ ταιμ για χρονια με σχετικα καλα λεφτα για την εποχη και τις ωρες που δουλευε.
Εκανε τον δουλο σε μας για 2-3 βδομαδες γιατι περιμενε να τον προσλαβει παρτ ταιμ ο γυφτος ο εργοδοτης μας και τελικα του προτεινε να δουλευει εδω φουλ ταιμ (πραγμα που σημαινε οτι θα παρατουσε την αλλη δουλεια) αλλα χωρις λεφτα για ενα απροσδιοριστο διαστημα![]()
Φυσικα το αλλο το παιδι δε δεχθηκε και οταν καποιοι αλλοι απο την δουλεια ρωτουσαν το αφεντικο γιατι εφυγε ο καινουργιος ελεγε ψεμματα οτι το παιδι δεν εκανε ή ελεγε οτι ειναι τεμπελης και εχει βολευτει με το παρτ ταιμ. Δεν ελεγε οτι ειναι κωλογυφτος και εκμεταλλευτης για αυτο δεν προκειται να καθισει κανεις....![]()
Αν θελεις να περνάς καλα μια ειναι η λυση να δουλεύεις οσο πιο σκληρά μπορείς και να φανταζεσαι οτι ζεις
στον κομμουνισμο οπου και ο μισθος θα ειναι λιγος αλλα αρκετος για να μπορεις να ζεις
υσ...κοιτα βρε που εχουν και απαιτησεις απο την εργασια !!!!
σας δουλεύει ο διάδοχος και τσιμπάτε
0 .
-
Προέλλην

nemo έγραψε:υσ...κοιτα βρε που εχουν και απαιτησεις απο την εργασια !!!!
Καλώς το ανδράποδο

0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts