Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:υσ...κοιτα βρε που εχουν και απαιτησεις απο την εργασια !!!!
Καλώς το ανδράποδο
καλώς τον τιμητή των πανταχόθεν εχθρών της πατρίδας μου
.gif)

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:υσ...κοιτα βρε που εχουν και απαιτησεις απο την εργασια !!!!
Καλώς το ανδράποδο
.gif)

Προέλλην έγραψε:Δλδ οι ΕΛ δουλεύουν τζάμπα για κάποιους επειδή δεν είναι με τον εχθρό; Eίναι πατριωτικό καθήκον, μαζί με το όποιος μπορεί να μην αποδίδει φόρους στο κράτος;
Περίεργα πράγματα.

Προέλλην έγραψε:Δλδ οι ΕΛ δουλεύουν τζάμπα για κάποιους επειδή δεν είναι με τον εχθρό; Eίναι πατριωτικό καθήκον, μαζί με το όποιος μπορεί να μην αποδίδει φόρους στο κράτος;
Περίεργα πράγματα.

Λαχουρένιος έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δλδ οι ΕΛ δουλεύουν τζάμπα για κάποιους επειδή δεν είναι με τον εχθρό; Eίναι πατριωτικό καθήκον, μαζί με το όποιος μπορεί να μην αποδίδει φόρους στο κράτος;
Περίεργα πράγματα.
Kαι εντελως τυχαια τα γραφει αυτα ατομο που ειναι εργοδοτης

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δλδ οι ΕΛ δουλεύουν τζάμπα για κάποιους επειδή δεν είναι με τον εχθρό; Eίναι πατριωτικό καθήκον, μαζί με το όποιος μπορεί να μην αποδίδει φόρους στο κράτος;
Περίεργα πράγματα.
Αυτός που δουλεύει πραγματικά μια χαρά πληρώνεται σήμερα
εχω ένα δίποδο που κάθε μέρα είμαι αναγκασμένος να του λέω- κοιταξε τι σου λειπει ωστε να μη ξεμένει
σχεδόν κάθε μέρα αυτό το μαρτύριο εχω κανονικά θα πρέπει να του δίνω το βασικό ίσα που να έχει να τρώει
ασε που μερικοι ανθρωποι γεννιουνται μονο για να βασανίζουν άλλους
δηλαδη τους αρέσει να τους υπενθυμίζουν διαρκώς τα καθήκοντα τους -δεν το υποφερω αυτο με τιποτα

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Kαι εντελως τυχαια τα γραφει αυτα ατομο που ειναι εργοδοτης
Εργόδότης που κλαίγεται ότι δουλεύει όλη μέρα και τα βγάζει πέρα τσίμα-τσίμα, ή που δεν μπορεί άλλο και πρέπει να ξεφύγει, και όλες οι διακοπές του είναι ένα ΣΚ στους θειούς στο βλαχοχώρι;
Nα βγεί στο TEDx πάραυτα.