Пэпи έγραψε:nemo έγραψε:Αυτός που δουλεύει πραγματικά μια χαρά πληρώνεται σήμερα
....
Τώρα αυτά τα πιστεύετε ή λες ρε νεμο οτι σου ερθει στο κεφαλι?
Δουλευω σε μεγαλη εταιρεια σχεδον 30μυρια τζιρο το χρονο, οχι σε καμια μικροεπιχειρηση της γειτονιας, το καλοκαιρι δουλευω πλεον του 40ωρου περιπου 20 ωρες την εβδομαδα κ δεν πληρωνομαι για τις ωρες αυτες. Αλλα ακομα κ αν αφησω στην ακρη τις υπερωριες, για τη δουλεια που κανω επισης δε θεωρω οτι αμειβομαι καλα.
Κ φυσικα δεν ειμαι το μοναδικο παραδειγμα, υπαρχει πολυς κοσμος εκει εξω που εργαζεται κ δεν πληρωνεται τις υπερωριες ή κακοπληρωνεται για αυτα που προσφερει.
Το οτι μπορει να αμειβομαι λιγο παραπανω απο τον μεσο εργαζομενο δε σημαινει οτι αμειβομαι καλα.
Ή θες να μου πεις ποσα λεφτα χανω για 4 μηνες με 15-20 ωρες την εβδομαδα επιπλον του 40ωρου?
Τι διαολο που ζειτε? Δε συναναστρεφεστε με κοσμο?
οχι δεν τα πιστευω !καμια φορα για να ξεφυγω απο τα σοβαρα που κατσικωνονται στο μυαλο λεω και μαλακιες
για αποσυμφορηση του εγκεφαλου .....νομιζα οτι με τοσο καιρο που γραφω εδω το κατανοησατε
ειμαι υπερ των οσων εχουν αμεσες αναγκες και μου την δινει σε απιστευτο τονο οι ανθρωποι που δεν αγωνιζονται
για τους πραγματικα ανεπαρκουντες σε ζητηση Δεν θα ξεχασω ευκολα την 55 γυναικα που εργαζεται
απο τις εφταμιση μεχρι στις πεντεμιση με 22 ευρω και με τετραωρη ασφαλιση και μη μου πει καποιος για το κκε!
οτι θα κανει ντα οταν καλοδεχεται τον ξενο μεταναστη και που δεν συμπιεζει τα μεροκαματα =σαν τον λαχουρ
καλη ωρα Ο ελλην -αυτος ο ελλην της μεταμεταπολιτευσης ειναι ενα μπαζο που καμωνεται
οτι ειναι κατι το ξεχωριστο Και οτι ειμαστε πολυ κατω απο τους μισθους της εε ειμαστε !!!
αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που δεν αξιζουμε αυτην την αμειβομενη εργασια με μισθο εε
για αυτες μιλαω και εχω στο νου και στην ελ γενικως πασχουμε στο μετρο
ενα ακομη παραδειγμα ειναι η νοσηλεια που αμειβεται σημαντικα πολυ κατω απο οτι προσφερει
και τοσο αλλα επαγγελματα ενω διδονται σε άλλα μισθοι που δεν ανταποκρινονται σε προσφορα
ηθελα και θελω να πω γιατι εχω σταματησει πλεον να μιλαω και απλως γκαριζω οτι το αδικο αυτο συστημα
που ζουμε καποιοι το στηριξαν και αυτοι οι καποιοι εχουν ονομα και πρεπει καποτε να αναλαβουν τις ευθυνες