Οι ανταποκρισεις του Λαχουρενιου απο την αγορα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οι ανταποκρισεις του Λαχουρενιου απο την αγορα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μάιος 2023, 13:39

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Θα μπορούσε κάποιος φίλος να με πληροφορήσει ποια απ' τα παρακάτω κόμματα είναι αριστερά ( δηλαδή από Λεβέντη και ΠΑΣΟΚ και προς τα αριστερά ) και ποια είναι δεξιά ( δηλαδή από Τζήμερο και ΝΔ και προς τα δεξιά ) ; :hmhmhm:

ΚΙΝΗΜΑ 21
ΚΙΝΗΜΑ ΦΤΩΧΩΝ
ΝΙΚΗ
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ-ΚΡΑΜΑ
ΤΟΛΜΑ
ΝΕΑ ΔΟΜΗ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΞΑΝΑ
SOCIAL
ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΑΝ
ΕΝΩΝΩ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΞΙΩΝ- ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ
ΕΝΟΤΗΤΑ-ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝ.Α
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΡΟΪΤΣΗΣ

Το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου δεν το ξέρεις δηλαδή? Τόσος ντόρος είχε γίνει.

Ξέρω σίγουρα ακροδεξιοί είναι το Κίνημα 21, η ΝΙΚΗ, το Ελληνικό Όραμα, η Βόρεια Λέγκα και το ΕΑΝ. Η Κοινωνία Αξιών-ΦΙΣ είναι το κόμμα του Βαλιανάτου που είναι liberal απ'όσο ξέρω. Η ''Συμμαχία Ανατροπής'' είναι μετωπικό σχήμα με το ΕΠΑΜ του Καζάκη, το ΔΗΚΚΙ και κάτι άλλους ταλαίπωρους. Τα άλλα ονόματα δεν μου λένε κάτι ή δεν ξέρω τις θέσεις τους (πχ Κίνημα Φτωχών).
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 17 Μάιος 2023, 16:34

nemo έγραψε:για σενα το 21γιατι δεν σε κοβω για κας ...και ναι αλλο ρωτας και για αλλο απαντω

Χμμμ , το 21 δεν ξέρω αν είναι δεξιό ή αριστερό , αλλά το πρώτο που είδα να μου βγάζει στο google είναι πως ήταν αντιεμβολιαστικό.

Λαχουρένιος έγραψε:
Το ΕΑΝ του Κανελλόπουλου δεν το ξέρεις δηλαδή? Τόσος ντόρος είχε γίνει.

Ξέρω σίγουρα ακροδεξιοί είναι το Κίνημα 21, η ΝΙΚΗ, το Ελληνικό Όραμα, η Βόρεια Λέγκα και το ΕΑΝ. Η Κοινωνία Αξιών-ΦΙΣ είναι το κόμμα του Βαλιανάτου που είναι liberal απ'όσο ξέρω. Η ''Συμμαχία Ανατροπής'' είναι μετωπικό σχήμα με το ΕΠΑΜ του Καζάκη, το ΔΗΚΚΙ και κάτι άλλους ταλαίπωρους. Τα άλλα ονόματα δεν μου λένε κάτι ή δεν ξέρω τις θέσεις τους (πχ Κίνημα Φτωχών).

Θενκς. :good:
Άρα το ΕΑΝ είναι σαν να λέμε Κασιδιάρης.
Κίνημα Φτωχών είδα πως είναι του ηθοποιού Κοντογιαννίδη. Συμπαθητικός , αν δεν είχε περάσει απ' τον Καμένο.
ΝΙΚΗ βλέπω δεξιό , ρωμιοσύνη κι έτσι. Ο αρχηγός του πρέπει να είναι κάποιος που αρθρογραφούσε στο antibaro και καλούσε πατριώτες ιστορικούς , πχ. Καργάκος κ.λπ. Δεν βλέπω να γνωρίζω όμως κάποιον υποψήφιο.
Η Βόρεια Λέγκα αν κατάλαβα καλά έχει την Τζάνη που έβγαινε στις εκπομπές του Χαρδαβέλα . Αντιχριστιανή και φιλονεοπαγανίστρια.
Ελληνικό Όραμα δεν κατάφερα να βρω κάτι αξιοπρόσεχτο, όπως και για τα υπόλοιπα.
Γενικά παρατηρώ πως δυνατά χαρτιά του "εθνικιστικού" χώρου που υπήρχαν παλιά ( Πλεύρης , Καρατζαφέρης , Καραμπελιάς κ.α. ) τώρα δεν υπάρχουν. :dunno:

Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για τα υπόλοιπα κόμματα ας πει.
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μάιος 2023, 17:07

Το Κίνημα 21 είναι στην ουσία ο Χατζάρας, ο χουντολάγνος που ήταν και στο ΛΑΟΣ κάποτε, κι έχει βγάλει Εβραίους όλους τους πολιτικούς (είχε αποκαλύψει και τα πραγματικά -εβραϊκά- τους ονόματα υποτίθεται). :laugh1:

Πνοή Δημοκρατίας είναι ο Κούβελας, μαζί με διάφορους από το κόμμα του Τράγκα.

ΕΑΝ είναι πρώην λαοσίτες κυρίως.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μάιος 2023, 22:14

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Γενικά παρατηρώ πως δυνατά χαρτιά του "εθνικιστικού" χώρου που υπήρχαν παλιά ( Πλεύρης , Καρατζαφέρης , Καραμπελιάς κ.α. ) τώρα δεν υπάρχουν. :dunno:

Το ΛΑΟΣ έχει χρόνια να κατέβει. Το '19 σίγουρα δεν κατέβηκε. Ο Πλεύρης συνήθως χώνεται κάπου διαφορετικά σε κάθε αναμέτρηση. Ο Καραμπέλιας δεν θυμάμαι να κατέβαινε ποτέ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μάιος 2023, 22:43

Σε αυτό το άρθρο αναφέρει διάφορα από τα κόμματα που συζητάμε

https://www.tovima.gr/2023/05/13/politi ... oume-pote/

Γράφω επιγραμματικά για όσα δεν έχουμε αναφέρει ακόμα

ΤΟΛΜΑ

Ακροδεξιοί ή λαικοδεξιοί τύπου ΑΝΕΛ. Στο άρθρο γράφει ότι λένε για υποδούλωση της Ελλάδας σε τραπεζίτες κλπ

Ελεύθεροι Ξανά

Ακροδεξιοί, κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού κλπ

Social

Δημιουργήθηκε από πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ με έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Λογικά σοσιαλφιλελεύθεροι.

Πνοή δημοκρατίας

Στο ίδιο πνεύμα πάνω κάτω με τους ''Ελεύθεροι Ξανά''. Όπως είπε ο Αλε είναι του Κούβελα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μάιος 2023, 22:58

Για την ''Νέα Δομή'' δεν βρίσκω τίποτα στο γκουγκλ.

Ενώνω-Συμμαχία Ελευθερίας πρέπει να είναι δεξιοί. Στην σελίδα τους έχουν αναφορά σε ορθοδοξία και παγκοσμιοποίηση αλλά με μια διαγώνια ανάγνωση δεν είδα κάτι ψεκασμένο ή πολύ ακραίο.

Πολιτική Πρωτοβουλία είναι ακροδεξιοί. Απ'ότι βλέπω στην σελίδα τους είναι συμμαχία του κόμματος Παπαθεμελή (Δημοκρατική Αναγέννηση) και της Χριστιανικής Δημοκρατίας του Νικολόπουλου.

Το ''ΕΝΑ'' είναι ψεκασμένο δεξιό. Είδα λίγο από το δεκάλεπτό τους και λέγανε για νέα τάξη, ορθοδοξία, υγειονομική τρομοκρατία κλπ

Ο Προίτσης δεν ξέρω τι καπνό φουμάρει
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 17 Μάιος 2023, 23:57

Το πιο περίεργο και ύπουλο είναι αυτό το "Νίκη". Έχω δει ότι πολύ το προωθούν εκκλησιαστικοί παράγοντες.

Το Κίνημα 21, για το οποίο δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον, είναι στην ουσία ο Χατζάρας, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ κάποτε (παπανδρεϊκός) και τον είχαν και στην ΕΡΤ τότε και μετά είχε περάσει κι από το ΛΑΟΣ. Το μόνο καλό που είχε ο Χατζάρας ήταν το γέλιο που έβγαζε με τα διάφορα εβραϊκά ονόματα των πολιτικών που είχε υποτίθεται -μόνο αυτός- ανακαλύψει. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Μάιος 2023, 23:59

Adminović έγραψε:Το πιο περίεργο και ύπουλο είναι αυτό το "Νίκη". Έχω δει ότι πολύ το προωθούν εκκλησιαστικοί παράγοντες.

Το Κίνημα 21, για το οποίο δεν έχω καταλάβει γιατί υπάρχει τόσο ενδιαφέρον, είναι στην ουσία ο Χατζάρας, που ήταν στο ΠΑΣΟΚ κάποτε (παπανδρεϊκός) και τον είχαν και στην ΕΡΤ τότε και μετά είχε περάσει κι από το ΛΑΟΣ. Το μόνο καλό που είχε ο Χατζάρας ήταν το γέλιο που έβγαζε με τα διάφορα εβραϊκά ονόματα των πολιτικών που είχε υποτίθεται -μόνο αυτός- ανακαλύψει. :laugh1:

Είδα ότι ο αλγερινός έβγαλε ανακοίνωση για να δώσει γραμμή στους δικούς του και κατατάσσει την ''Νίκη'', το ΕΑΝ, το κόμμα της Ζωής και τον Τζήμερο στα παραμάγαζα της ΝΔ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 18 Μάιος 2023, 00:06

Λαχουρένιος έγραψε:Είδα ότι ο αλγερινός έβγαλε ανακοίνωση για να δώσει γραμμή στους δικούς του και κατατάσσει την ''Νίκη'', το ΕΑΝ, το κόμμα της Ζωής και τον Τζήμερο στα παραμάγαζα της ΝΔ.

Δεν το αποκλείω.
Μέσα στην Εκκλησία πιο πολύ ΝΔ έχει, αλλά με όσα έχει κάνει η ΝΔ, έχουν στραφεί πολλοί εναντίον της. Οπότε ίσως έκαναν το Νίκη, για να μαζέψουν τις ψήφους αυτές και να μην πάνε Βελόπουλο.

Η Ζωή καμία σχέση με ΝΔ. Μπορεί να βολεύει τη ΝΔ ότι κόβει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχει επαφές με ΝΔ η Ζωή.

Τζήμερος σαφώς είναι δεκανίκι της ΝΔ.

Το ΕΑΝ κάτι πρώην του ΛΑΟΣ είναι, με φιλοΝΔ αισθήματα. Πιθανόν είναι παραμάγαζο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Μάιος 2023, 00:07

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Είδα ότι ο αλγερινός έβγαλε ανακοίνωση για να δώσει γραμμή στους δικούς του και κατατάσσει την ''Νίκη'', το ΕΑΝ, το κόμμα της Ζωής και τον Τζήμερο στα παραμάγαζα της ΝΔ.

Δεν το αποκλείω.
Μέσα στην Εκκλησία πιο πολύ ΝΔ έχει, αλλά με όσα έχει κάνει η ΝΔ, έχουν στραφεί πολλοί εναντίον της. Οπότε ίσως έκαναν το Νίκη, για να μαζέψουν τις ψήφους αυτές και να μην πάνε Βελόπουλο.

Η Ζωή καμία σχέση με ΝΔ. Μπορεί να βολεύει τη ΝΔ ότι κόβει ψήφους από ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν έχει επαφές με ΝΔ η Ζωή.

Τζήμερος σαφώς είναι δεκανίκι της ΝΔ.

Το ΕΑΝ κάτι πρώην του ΛΑΟΣ είναι, με φιλοΝΔ αισθήματα. Πιθανόν είναι παραμάγαζο.

Kαι μένα μου κάνει εντύπωση που την ανακάτεψε. Μου φάνηκε πολύ άκυρο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”