Λαχουρένιος έγραψε:Δεν νομιζω να κανει σε κανενα εντυπωση που οσοι υπερασπιζονται την χουντα εφαγαν πσωμακι στα χρονια της.
Λαχουρένιε σε παρακολουθώ πολύ καιρό, λοιπόν χουντικότερος από εσένα δεν υπάρχει, είναι όλη η εκφορά σου φασιστική, σε στιγμές που σου δόθηκε η εξουσία την χρησιμοποίησες με τον πιο αντιδημοκρατικό τρόπο, φίμωσες τον όποιο αντίλογο, τώρα σε παρακαλώ τι κάνεις γκεμπελίζεις με τον πιο άθλιο τρόπο.
Βάζεις ταμπέλες και μοιράζεις με το έτσι θέλω δημοκρατικά παράσημα σε όποιον νομίζεις και την ίδια στιγμή χρησιμοποιείς το ψέμα και την λάσπη.
Να γίνω πιο συγκεκριμένος λες :
εφαγαν πσωμακι στα χρονια της
καταλαβαίνεις τι λες; Ο πιο γέρος σε αυτά τα φόρουμ είναι 60-70 χρονών δηλαδή το 1967 ήταν 7-17 χρονών (οι περισσότεροι δεν είχαν καν γεννηθεί), δηλαδή σε μια ηλικία που θα σπούδαζε και εν πάση περιπτώση δεν θα ήταν φτασμένος επαγγελματίας για να εκμεταλλευτεί καταστάσεις, δηλαδή ένας νεαρός που ψαχνόταν τι ψωμάκι να φάει (διότι όταν λες ψωμάκι εννοείς ύποπτο ψωμάκι μέσα από λοβιτούρες).
Βλέπεις πόσο άθλια συμπεριφέρεσαι;
Και μιας και μίλησες για ψωμάκι. στην εποχή της χούντας (αναφέρομαι στην εποχή της χούντας Γ Παπαδόπουλου) ΟΛΟΙ τρώγανε ψωμάκι και όλοι είχαν εργασία πλουσίως αμειβόμενη, αν είχες τα κότσια να εργαστείς 3 οκτάωρα το 24 ωρο έβρισκες εργασία και για τα 3 οκτάωρα.
Τι σήμαινε ανεργία ήταν άγνωστο, κοιτάχτε τα χάλια της δημοκρατίας σας που η ανεργία των νέων έχει φτάσει τα 40% και αφήστε το ψωμάκι της χούντας. Θα μου πεις άνεργοι υπήρχαν ΝΑΙ κάποιοι τεμπέληδες αλήτες που δεν ήθελαν να εργαστούν και πάλι η αστυνομία τους κάλαγε συνεχώς και τους έκανε συστάσεις να πάνε να εργαστούν , αν κάποιος έλεγε δεν βρίσκω, ο αστυνόμος του έλεγε "Αύριο πρωί εδώ, θα σε πάω εγώ σε εργασία να εργαστείς και θα σε παρακολουθώ).....
ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (σε εκατομ δρχ)
ΕΤΗ
1966 132.201
1967 139.296
1968 148.302
1969 161.276
1970 175.240
1971 190.534
1972 211.707
1973 232.250
ΠΗΓΗ: ΕΣΥΕ 1974
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».