Οργισμένος έγραψε:bizeli έγραψε:Παιδιά ηρεμήστε. Μαλακίες λέτε όλοι.
Αντμίν εμένα να ακούσεις που είμαι και γυναίκα.
Όταν μια γυναίκα ξαναμιλάει με πρώην σημαίνει ότι τον έχει ξεπεράσει και χέστηκε κιόλας πώς θα το πάρει ο άλλος που θα του στείλει και κανένα μήνυμα.
Πιο πολύ από περιέργεια στέλνει τύπου να ΄χαμε να λέγαμε.
Εγώ την βλέπω πολύ χαλαρή την τύπισσα. Μια φορά στο τρίμηνο σου στέλνει. Σιγά τα ωά.
Πιστέψτε με. Όταν μια γυναίκα έχει ερωτικό ενδιαφέρον για πρώην, νυν ή μέλλοντα γκόμενο φέρεται πολύ κομπλεξικά.
Εγώ εδώ βλέπω μια πολύ φυσιολογική, κουλ συμπεριφορά σαν να μιλάει όπως θα μιλούσε σε οποιονδήποτε φίλο της.
Πιο άστοχη κι από τον Πιτ Παπαχρονη
Το μπιζέλι είναι άκυρο. Ενώ είναι μια κατά γενική ομολογία και παραδοχή υπερ-κούλ τύπισσα, προσπαθεί να εξορθολογήσει την συμπεριφορά της αδμινοπρώην.
Δεν επικαλούμαι γνώση γυναικείου ψυχισμού, αν υπάρχει κάτι τέτοιο, αλλά απο τις προσωπικές υποκειμενικές μου εμπειρίες, γενικά οι γυναίκες δεν επιστρέφουν στο σχεσιακό παρελθόν χωρίς λόγο.
Καθαρή διατύπωση, δεν ξέρω προσωπικά, ούτε έχω λάβει έμμεση γνώση για κάποιον που τον ξαναπλησίασε πρώην του απο το πουθενά γιατί έψαχνε για φίλο, παρηγοριά, να πει τα προβλήματά της σε δικό της άνθρωπο, χωρίς να υπήρξε ερωτική διάσταση.