Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Πως χαζεψαν οι αντρες ετσι?

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιαν 2020, 20:18

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ισχυει, απλα ειναι λιγοτερο σοβαροφανεις απο τις γυναικες. Χωρις να διαφωνω οτι γενικα εχουν iq ραδικιου.

Μια βασικη διαφορα με τις γυναικες ειναι οτι οι αντρες πορωνονται με διαφορες μαλακιες. Ομαδες, πατριδες, κομματα, ιδεολογιες, χομπι κλπ.

Η γυναικα ειναι πιο πρακτικη, θα κοιταξει να ειναι ομορφη για να αρεσει στους αλλους και τον εαυτο της, θα κοιταξει πως θα παντρευτει, θα βρει δουλεια κλπ

Αυτο ομως ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ενω την φυλαει απο κακοτοπιες του τυπου να πλακωνεται στα γηπεδα για φανελες, την κανει και πιο βαρετη. Δηλαδη ο αντρας ταυτοχρονα ειναι πιο καταστροφικος αλλα και πιο δημιουργικος. Κατα μεσο ορο παντα.

Την επόμενη φορά που θα βγεις πιάσε στασίδι δίπλα σε γυναικοπαρέα.
Κάνε τον αδιάφορο, αν και γενικά δε μασάνε αν ακούγονται και δυο τετράγωνα μακριά, μάζεψε υλικό από τη θεματολογία τους και έλα να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου. Αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλική παράλυση βέβαια από όσα ακούσεις. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Ιαν 2020, 20:56

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ισχυει, απλα ειναι λιγοτερο σοβαροφανεις απο τις γυναικες.

Δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας κατά τη γνώμη μου. Όντως οι άντρες σε αυτό το κομμάτι, και αυτό το λέω για καλό, έχουν μια παιδικότητα που τους κάνει πιο διασκεδαστικούς από τις γυναίκες. Ενώ οι γυναίκες είναι πιο συγκρατημένες.
Αυτή η παιδικότητα που διακρίνει, όμως, τους άντρες δεν είναι πάντα βολική ειδικά όταν πρόκειται για την ανάληψη ευθυνών που οι άντρες τα παίρνουν όλα πιο χαλαρά κι ανεύθυνα και αυτό εκνευρίζει τις γυναίκες και τις κάνει να φαίνονται γκρινιάρες.

Λαχουρένιος έγραψε:Μια βασικη διαφορα με τις γυναικες ειναι οτι οι αντρες πορωνονται με διαφορες μαλακιες. Ομαδες, πατριδες, κομματα, ιδεολογιες, χομπι κλπ.

Δεν είναι λίγο αυτό. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Γενικά οι άνδρες έχουν ροπή στην αυτοκαταστροφή. Σπάνια θα δεις γυναίκες να μπλέκουν με αλκοόλ, μεθύσια, βία, τζόγο και όλα αυτά τα συναφή. Όλα τα υπόλοιπα που έβαλαν οι φίλτατοι συμφορουμίτες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά τα μειονεκτήματα που ανέφερα εγώ για τους άντρες.

Λαχουρένιος έγραψε:Η γυναικα ειναι πιο πρακτικη, θα κοιταξει να ειναι ομορφη για να αρεσει στους αλλους και τον εαυτο της, θα κοιταξει πως θα παντρευτει, θα βρει δουλεια κλπ

Κοίτα γενικά η γυναίκα όταν καλείται να αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα είναι πιο ψύχραιμη. Θα κοιτάξει να βρει τη λύση. Οι άντρες από την άλλη πλευρά, όπως είπα είναι επιρρεπείς στην αυτοκαταστροφή και μπροστά σε μια δυσκολία όχι απλά θα πελαγώσουν αλλά θα τα κάνουν χειρότερα. Θα τους πάρει από κάτω ψυχολογικά, θα το ρίξουν στο ποτό, θα κατηγορούν την κακούργα κοινωνία κτλ

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτο ομως ειναι δικοπο μαχαιρι γιατι ενω την φυλαει απο κακοτοπιες του τυπου να πλακωνεται στα γηπεδα για φανελες, την κανει και πιο βαρετη. Δηλαδη ο αντρας ταυτοχρονα ειναι πιο καταστροφικος αλλα και πιο δημιουργικος. Κατα μεσο ορο παντα.

Συμφωνώ ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο βαρετές από τους άντρες αλλά νομίζω και αυτό έχει τις αιτίες του. Οι γυναίκες είναι επιφορτισμένες με παραπάνω ευθύνες και ρόλους και αυτό τις καθιστά κουρασμένες ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Για μένα το ζητούμενο είναι η επικίνδυνη συμπεριφορά των ανδρών που δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τη συμπεριφορά των γυναικών. Για αυτό μίλησα για ωριμότητα. Οι γυναίκες θα αποφύγουν να εμπλακούν σε καταστάσεις που θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα και την οικογενειακή ισορροπία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2020, 22:18

bizeli έγραψε:Δεν είναι θέμα σοβαροφάνειας κατά τη γνώμη μου. Όντως οι άντρες σε αυτό το κομμάτι, και αυτό το λέω για καλό, έχουν μια παιδικότητα που τους κάνει πιο διασκεδαστικούς από τις γυναίκες. Ενώ οι γυναίκες είναι πιο συγκρατημένες.
Αυτή η παιδικότητα που διακρίνει, όμως, τους άντρες δεν είναι πάντα βολική ειδικά όταν πρόκειται για την ανάληψη ευθυνών που οι άντρες τα παίρνουν όλα πιο χαλαρά κι ανεύθυνα και αυτό εκνευρίζει τις γυναίκες και τις κάνει να φαίνονται γκρινιάρες.

Αυτο ειναι θεμα ανθρωπου, απλως εσεις δινετε βαση σε καποια πραγματα πχ σε θεματα ταξης ή καθαριοτητας που εμεις τα θεωρουμε ασημαντα. Πχ δεν το θεωρω ωριμοτητα να τρελαινεται η αλλη επειδη το τζαμι εχει δακτυλιες μαλλον το αναποδο θα ελεγα :P Ουτε το θεωρω ωριμοτητα να χαλαω τοση φαια ουσια για να βρω τι χρωμα μπλουζα παει με τις καλτσες μου.

Ουτε στην εποχη μας ισχυει το να ξυνεται ο αντρας και η γυναικα να τα κανει ολα στο σπιτι, οι ρολοι ειναι πιο μοιρασμενοι οποτε δεν ισχυει οτι ο αντρας δεν παιρνει ευθυνες.

Δεν είναι λίγο αυτό. Αυτό είναι μεγάλο μειονέκτημα. Γενικά οι άνδρες έχουν ροπή στην αυτοκαταστροφή. Σπάνια θα δεις γυναίκες να μπλέκουν με αλκοόλ, μεθύσια, βία, τζόγο και όλα αυτά τα συναφή. Όλα τα υπόλοιπα που έβαλαν οι φίλτατοι συμφορουμίτες δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά τα μειονεκτήματα που ανέφερα εγώ για τους άντρες.

Ενταξει ομως λιγοι ειναι αυτοι που φτανουν μεχρι την καταστροφη. Οι περισσοτεροι απλα εχουν καποια γουστα ή χομπι που τους κανουν ενδιαφεροντες.

Δηλαδη ΟΚ σε εμας υπαρχουν πολλα ρεμαλια, αλλα μπορεις να βρεις και πολλους ανθρωπους να συζητησεις διαφορα θεματα. Δεν ειναι τυχαιο που σε φορουμ οπως το δικο μας μονο αντρες γραφουν στα πολιτικα και τα ιστορικα.

Συμφωνώ ότι οι γυναίκες μπορεί να είναι πιο βαρετές από τους άντρες αλλά νομίζω και αυτό έχει τις αιτίες του. Οι γυναίκες είναι επιφορτισμένες με παραπάνω ευθύνες και ρόλους και αυτό τις καθιστά κουρασμένες ψυχολογικά και σωματικά. Αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Για μένα το ζητούμενο είναι η επικίνδυνη συμπεριφορά των ανδρών που δε συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με τη συμπεριφορά των γυναικών. Για αυτό μίλησα για ωριμότητα. Οι γυναίκες θα αποφύγουν να εμπλακούν σε καταστάσεις που θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα και την οικογενειακή ισορροπία.

Δεν ειναι αυτο, γιατι βαρετες ειναι απο μικρη ηλικια που δεν εχουν την παραμικρη ευθυνη. Δυστυχως η γυναικα (για κοινωνικους λογους οχι βιολογικους) συνηθως με το που φτανει εφηβεια και ανακαλυπτει την σεξουαλικοτητα της ασχολειται κατα κυριο λογο με την εμφανιση της, τα γκομενικα και γενικα οτι εχει να κανει με το σεξ αμεσα ή εμμεσα.

Οι αντρες θα ειναι περισσοτερο των ακρων, αλλοι θα ειναι ρεμαλια ή αυτοκαταστροφικοι αλλα αλλοι θα ειναι ηγετες, καλλιτεχνες, πρωτοποροι κλπ. Οι γυναικες κινουνται περισσοτερο σε μια μεση κατασταση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Ιαν 2020, 22:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:Την επόμενη φορά που θα βγεις πιάσε στασίδι δίπλα σε γυναικοπαρέα.
Κάνε τον αδιάφορο, αν και γενικά δε μασάνε αν ακούγονται και δυο τετράγωνα μακριά, μάζεψε υλικό από τη θεματολογία τους και έλα να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου. Αν δεν έχεις πάθει εγκεφαλική παράλυση βέβαια από όσα ακούσεις. :fico:

Εχω εμπειρια, ασε. Ολο για πουτσες συζητανε. Με την ευρεια εννοια. Εμεις λεμε και για καμια μπαλα ή ταινια ενδιαμεσα στα γκομενα, αυτες δεν κανουν διαλειμμα :fico:

Παραδειγμα πως συζηταει ενα γαμησι μια αντροπαρεα και μια γυναικοπαρεα

Αντροπαρεα

-Βγηκα με την Σουλα χθες
-Γαμησες?
-Ναι, την ξεσκισα
-Ωραιος
-Να σου πω ρε, το ΠΑΟΚ-Ξανθη ποσο ηρθε χθες?

-Πω ρε γαμωτο το χα παιξει 1

Γυναικοπαρεα

5ωρη συζητηση γυρω απο ολο το ραντεβου, με καθε λεπτομερεια απο τις στασεις μεχρι τι καλτσες φορουσε, και απο την μαρκα της καποτας μεχρι τους ποσους σπασμους εκανε το πουλι του αλλου οταν εχυνε.

Το εχουν παει σε αλλο λεβελ ρε.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Ιαν 2020, 10:24

απο την αλλη πλευρα ειναι να λυπασαι τυπους σαν τον λαχουρ που εχουν γνωρισει μονο αυτην την πλευρα
των γυναικωνε ....δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι απο την αλλη αυτο θελουν οι ανδρες και αυτο βρισκουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιαν 2020, 13:27

Δεν ειναι ολες ετσι, αλλα σε τετοιες συζητησεις παντα μιλαμε για τον μεσο ορο
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 14:18

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν ειναι ολες ετσι, αλλα σε τετοιες συζητησεις παντα μιλαμε για τον μεσο ορο

Μην το παίξεις γκανιάν αυτό. :D
Άκου τώρα στιχομυθία μεταξύ τριών γυναικών σε μπαρ. Υπάρχει και μάρτυς. :D
Ανάμεσα σε πολλά άλλα συγκράτησα το ρεζουμέ που ήταν: ''Γνώρισα κορίτσια ένα αγόρι με τέλειο χαρακτήρα και προσωπικότητα. Όταν του ζητάς κάτι το έχει κάνει πριν τελειώσεις. Καλέ αυτό το παιδί χαλί γίνεται να το πατήσω. Μιλάμε ο τέλειος άντρας. Με πάει με το αυτοκίνητο ακόμα και στο περίπτερο. Και θα σας πω και τα υπόλοιπα μόλις ξεκουμπιστεί αυτός ο βλάκας που μας κοιτάει με σιχαμάρα.'' τελειώνει εννοώντας εμένα που καθόμουν δίπλα.
Περιττό να πω ότι οι άλλες δύο ενθουσιάστηκαν και να τα ''να 'χαμε την τύχη σου φιλενάδα'' και να τα ''εμείς καλέ στο πηγάδι κατουρήσαμε;'' και να τα ''δεν υπάρχει περίπτωση θα τα ρίξω κι εγώ στον Λάκη που είναι ακριβώς ίδια περίπτωση.''
Αν εννοούσε το Νέμο δεν το ξέρω αλλά με βάση το νόμο των πιθανοτήτων θα έλεγα ότι παίζει κι αυτό. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 14:22

bizeli έγραψε:. Οι γυναίκες θα αποφύγουν να εμπλακούν σε καταστάσεις που θα θέσει σε κίνδυνο τη σωματική της ακεραιότητα και την οικογενειακή ισορροπία.

Το τελευταίο πάνω απ' όλα. Στόμα και μιλιά να είχαν μόνο τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής. :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Ιαν 2020, 14:40

να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου;
( όχι τίποτ' άλλο αλλά οι ευφυέστατες παρεμβάσεις της νεοφιλελεύθερης φράξιας με έχουν κάνει και σιχαίνομαι να τους διαβάζω στην πολιτική, οπότε στρέφομαι σε πιο γενικά θέματα)
Εάν αναζητήσουμε το τι σκέφτεται μια γυναίκα , εμείς οι άντρες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε.
Ωστόσο είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά της. Θα μιλήσω με παραδείγματα.

Παράδειγμα νο1
Η Χ. 39 ετών, ήταν μαζί μου ενάμισο χρόνο γιατί ουσιαστικά της παρείχα τα πάντα. Απο οικονομική στήριξη, μεγάλωμα και στήριξη του παιδιού της, στήριξη σε όποιο θέμα αναφερθούμε προς την Χ. , πλήρης κάλυψη της καθημερινότητας πχ σουπερ μαρκετ λαϊκή κλπ μέχρι τι έπαθε μωρό μου το αυτοκινητάκι σου; φέρτο να στο φτιάξω , εντάξει μην συζητάμε για λεφτά..
Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί με περιοδικότητα, η Χ. κάθε τρεις μέρες έστηνε καβγά , χωρίς αιτία ,εκτός και αιτία είναι το να αφήσεις ψίχουλα στον πάγκο της κουζίνας και μετά τον καβγά ήθελε ξέσκισμα στο σεξ. Κατανόησα καλύτερα την συμπεριφορά της όταν γνώρισα τους δικούς της και κατάλαβα ότι η Χ. αναπαρήγαγε την συμπεριφορά του πατέρα της μέσα στην οικογένεια.
Παράδειγμα νο2
Η Μ. 47ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, στο δεκαοκτώ το αγόρι και στα δεκάξι το κορίτσι , διαζευγμένη, μου ανέθεσε με σιγουριά την κάλυψη της καθημερινότητας των παιδιών της, πήγαινε έλα στον αθλητικό σύλλογο της μικρής, πάρε τον υιό και πήγαινέ τον στην σχολή οδήγησης να πάρει δίπλωμα, πήγαινε Χανιά να βρεις δωμάτιο για τον γιο που μπήκε στα ΤΕΙ Κρήτης, αμάξι όπως πάντα, βάλε φυσικό αέριο κλπ κλπ
Τν έκανα γιατί ενώ εγώ σκοτωνόμουνα για εκείνη, το σεξ ήταν πολύ χλιαρό και γενικά δεν με κάλυπτε συναισθηματικά.

Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο. Αυτό που μετράει είναι μπορείς να πάρεις πάνω σου την καθημερινότητα; μια χαρά μας κάνεις...
Στην σχετική τμηματοποίηση σας έδειξα το αντικειμενικό τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε στην ανάλυσή μας σε αλλοδαπές, ρωσίδες μολδαβές και ΤΣΕΧΕΣ( το προτελευταίο φρούτο που μου έπεσε στα χέρια.. καλά μιλάμε για το απίστευτο κορμί που απλά πουλιόταν όμως) , πάντα όμως ηλικιακά κάπου εκεί που έγραψα παραπάνω.
Για νεώτερες ηλικίες δεν μπορώ να περιγράψω με τα σημερινά δεδομένα γιατί απέχω..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Ιαν 2020, 14:48

vallon έγραψε:να πω κι εγώ την εξυπνάδα μου;
( όχι τίποτ' άλλο αλλά οι ευφυέστατες παρεμβάσεις της νεοφιλελεύθερης φράξιας με έχουν κάνει και σιχαίνομαι να τους διαβάζω στην πολιτική, οπότε στρέφομαι σε πιο γενικά θέματα)
Εάν αναζητήσουμε το τι σκέφτεται μια γυναίκα , εμείς οι άντρες είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβουμε.
Ωστόσο είναι εύκολο να αποκωδικοποιήσουμε την συμπεριφορά της. Θα μιλήσω με παραδείγματα.

Παράδειγμα νο1
Η Χ. 39 ετών, ήταν μαζί μου ενάμισο χρόνο γιατί ουσιαστικά της παρείχα τα πάντα. Απο οικονομική στήριξη, μεγάλωμα και στήριξη του παιδιού της, στήριξη σε όποιο θέμα αναφερθούμε προς την Χ. , πλήρης κάλυψη της καθημερινότητας πχ σουπερ μαρκετ λαϊκή κλπ μέχρι τι έπαθε μωρό μου το αυτοκινητάκι σου; φέρτο να στο φτιάξω , εντάξει μην συζητάμε για λεφτά..
Σταμάτησα αυτή τη σχέση γιατί με περιοδικότητα, η Χ. κάθε τρεις μέρες έστηνε καβγά , χωρίς αιτία ,εκτός και αιτία είναι το να αφήσεις ψίχουλα στον πάγκο της κουζίνας και μετά τον καβγά ήθελε ξέσκισμα στο σεξ. Κατανόησα καλύτερα την συμπεριφορά της όταν γνώρισα τους δικούς της και κατάλαβα ότι η Χ. αναπαρήγαγε την συμπεριφορά του πατέρα της μέσα στην οικογένεια.
Παράδειγμα νο2
Η Μ. 47ετών, μητέρα δύο μεγάλων παιδιών, στο δεκαοκτώ το αγόρι και στα δεκάξι το κορίτσι , διαζευγμένη, μου ανέθεσε με σιγουριά την κάλυψη της καθημερινότητας των παιδιών της, πήγαινε έλα στον αθλητικό σύλλογο της μικρής, πάρε τον υιό και πήγαινέ τον στην σχολή οδήγησης να πάρει δίπλωμα, πήγαινε Χανιά να βρεις δωμάτιο για τον γιο που μπήκε στα ΤΕΙ Κρήτης, αμάξι όπως πάντα, βάλε φυσικό αέριο κλπ κλπ
Τν έκανα γιατί ενώ εγώ σκοτωνόμουνα για εκείνη, το σεξ ήταν πολύ χλιαρό και γενικά δεν με κάλυπτε συναισθηματικά.

Βαριέμαι να γράψω κι άλλα, όμως θέλω να δείξω τα εξής:
Στις ηλικίες από 39 -40 έως 50 οι γυναίκες γίνονται πολύ υπολογίστριες και στην πράξη , εάν έχουν κάποιο διαζύγιο με παιδιά που πρέπει να φροντίσουν, ψάχνουν να τα φορτώσουν σε κάποιον. άρα λειτουργούν υπολογιστικά και τα περί αγάπης πάνε περίπατο. Αυτό που μετράει είναι μπορείς να πάρεις πάνω σου την καθημερινότητα; μια χαρά μας κάνεις...
Στην σχετική τμηματοποίηση σας έδειξα το αντικειμενικό τρόπο συμπεριφοράς, αν θέλετε μπορούμε να επεκταθούμε στην ανάλυσή μας σε αλλοδαπές, ρωσίδες μολδαβές και ΤΣΕΧΕΣ( το προτελευταίο φρούτο που μου έπεσε στα χέρια.. καλά μιλάμε για το απίστευτο κορμί που απλά πουλιόταν όμως) , πάντα όμως ηλικιακά κάπου εκεί που έγραψα παραπάνω.
Για νεώτερες ηλικίες δεν μπορώ να περιγράψω με τα σημερινά δεδομένα γιατί απέχω..

:o :o :o
Μαλάκα μου πάσχεις από το σύνδρομο του χορηγού με συνοδό βαριά μουνοδουλίαση. :giggle02:
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”