Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Πράγματα της καθημερινότητας που μας κάνουν...

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 01 Απρ 2021, 00:24

bizeli έγραψε:Άμα είμαι κουρασμένη ή νυστάζω και σεισμός να γίνεται εγώ πρέπει οπωσδήποτε να οριζοντιωθώ. Κλείνουν τα μάτια μου, δεν την παλεύω.

Κοιμάσαι σε κινηματογραφικές ταινίες; Π.χ. στο Solaris; Στο Stalker; Στο Ριφιφί, όταν τρυπάνε το πάτωμα για να βγούν στο αποκάτω κοσμηματοπωλείο και έχουν επενδύσει με πανιά το τρυπάνι και έχουν βάλει παπλώματα στις πόρτες και στα παράθυρα και έχει ησυχία, κοντεύει μεσάνυχτα και είσαι σε θερινό σινεμά όπου συμβάλει η απόλυτη ησυχία;
Σε ταινίες του Αγγελόπουλου; Σε μία έβλεπα στον κινηματογράφο που διέσχιζε κάποιος με το άλογο την παραλία, με πήρε ο ύπνος, τον χόρτασα, και όταν ξύπνησα ήταν στο άλογο ακόμα, αλλά έφτανε στο τέλος του ορίζοντα της οθόνης.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Απρ 2021, 21:07

Γενικά ξεφορτίζω γρήγορα.
Εκεί που παλιά μπορούσα να κάνω 10 πράγματα την ημέρα, τώρα μπορώ τα 5.
Το πνεύμα θέλει αλλά το σώμα δεν ακολουθεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Απρ 2021, 19:16

Λοιπόν, χθες το βράδυ πέρασα ένα τελείως άκυρο και άνευ σημασίας βράδυ με εμένα να παλεύω με το κινητό μου, γιατί προφανώς έχω φάει κάποια γκαντεμοκατάρα στο κεφάλι μου να ταλαιπωρούμαι χωρίς λόγο και αιτία.
Δλδ δεν παίζει αυτό που έγινε.

Εκεί που έτρωγα και σέρφαρα στο κινητό, κάνω μια απότομη κίνηση και το κινητό πέφτει μες στο πιάτο μου που έτρωγα μακαρονάδα με σάλτσα και τριμμένο κασέρι.
Πασαλείφθηκε όλο με σάλτσα και λάδια, οι υποδοχές (για ακουστικά, φόρτιση και ηχείο) που έχει από κάτω γέμισαν με σάλτσες και κομμάτια από κασέρι.
Κι εκεί που λες εντάξει δεν θα έπαθε τίποτα το τρομερό, εννοείται ότι από μια μικρή μαλακία πήγαν όλα σκατά.

Πήρα γρήγορα χαρτί το σκούπισα αλλά όσο το σκούπιζα διαπίστωνα ότι τα ζουμιά και τα κομμάτια από κασέρι είχαν εισχωρήσει παντού. Και να φανταστείτε ότι το έχω και σε θήκη. Αυτή η θήκη ποτέ δε με έχει βοηθήσει. Όσες πτώσεις έφαγε το κινητό μου ήταν σε κάτι άκυρες στάσεις που η θήκη δε βοηθούσε πουθενά.

Anyway, παίρνω εκεί πέρα και μια οδοντογλυφίδα να καθαρίσω το φαί που μπήκε μέσα στις υποδοχές εκεί που μπαίνουν τα βύσματα και εννοείται ότι τα έκανα χειρότερα.
Μετά το κινητό άρχισε να κάνει κάτι τελείως παλαβά, ώσπου στο τέλος πήρα τη μοιραία απόφαση να το κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού εννοείται ότι προηγουμένως είχα προσπαθήσει άπειρες φορές να το κάνω επανεκκίνηση, προτού προβώ στο απονενοημένο διάβημα των εργοστασιακών ρυθμίσεων).

Λοιπόν, φτιάχνω ντεμέκ πρώτα αντίγραφο ασφαλείας μπας και σώσω τίποτα από το κινητό μου και εννοείται ότι έκανα μια τρύπα στο νερό. Εννοείται ότι τίποτα δε σώθηκε (αλλά ακόμα εγώ δεν το ήξερα).

Και ήρθε η ώρα να πατήσω με τρεμάμενο χέρι την επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Το πατάω και αρχίζει και γαμιέται το σύμπαν.
Άλλαξε τα πάντα. Ό,τι ρύθμιση είχα, ό,τι εικονίδιο, ό,τι επαφή, ό,τι μήνυμα, ό,τι σημείωση, ό,τι αρχείο, ό,τι φωτογραφία, τα πάντα.
Άντε όλα από την αρχή πάλι. Κωδικούς, ρυθμίσεις, εφαρμογές, μέιλ, σκατά, να προσπαθώ να επαναφέρω το κινητό στην κατάσταση που το είχα. Ό,τι θυμόμουν δλδ.

Πάω να το παλέψω λίγο και με το αντίγραφο ασφαλείας που είχα κρατήσει μπας και έσωζα τίποτα από κει. Τίποτα. Μαλακίες όλα.

Να γκουγκλάρω στο νετ να ψάχνω να βρω λύσεις. Τίποτα. Δε βοήθησε πουθενά.
Το μόνο που κατάφερα είναι να κάψω τα εγκεφαλικά μου κύτταρα και να κερδίσω έναν βαρβάτο πονοκέφαλο.
Το κινητό εξακολουθούσε να είναι κολλημένο και φαινόταν να έχει κάποιο bug στο λειτουργικό του.

Το παράτησα και έπεσα και κοιμήθηκα.
Σήμερα το πρωί που ξύπνησα φαινόταν να λειτουργεί κανονικά.
:stavros01:

Κανονικά που λέει ο λόγος, γιατί με τα τόσα κουμπιά που πατούσα από δω και από κει έκανα τόσες τρομερά άπειρες αλλαγές που ακόμα δεν ξέρω πώς να το επαναφέρω όπως ήταν.
Αλλά τουλάχιστον έφυγε το bug που είχε φάει κόλλημα και δε λειτουργούσε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Απρ 2021, 20:41

vallon έγραψε:ε γι αυτό λένε όλοι κάντε παιδιά μικροί που αντέχετε

Μεγάλη αλήθεια φίλε.
Βλέπω κάτι ανθρώπους που κάνουν παιδιά σε μεγάλη ηλικία και σκέφτομαι πώς την παλεύουν;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Ιουν 2021, 20:58

Τώρα άμα σας πω τι μου τη σπάει θα σας κουφάνω τελείως.

Μου τη σπάει (ειδικά σε επίσημα έγγραφα) όταν πρέπει να γράφεις την ημερομηνία με αυτή τη μορφή
5/06/2021
και ακόμα χειρότερα έτσι
05/06/2021
:laugh1:

έλεος δλδ έλεος
δλδ άμα γράψω 5/6/2021 δε θα το καταλάβεις;

Αυτά τα δύο παραπάνω μηδενικά που χρειάζεται να πληκτρολογήσω αισθάνομαι ότι μου τρώνε χρόνο από τη ζωή μου.
Πραγματικά.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Ιουν 2021, 16:01

καταχώρα τα και μη μιλάς σκλαβάκι της εκπαίδευσης
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιουν 2021, 16:09

για δοκιμαστε να στειλετε επιταγη απο ταχυδρομειο -και θα σας πω εγω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Ιουν 2021, 20:16

nemo έγραψε:για δοκιμαστε να στειλετε επιταγη απο ταχυδρομειο -και θα σας πω εγω

λαδώνεις και ταχιδρομικώς τώρα?
μπααα
εξελίξεις...!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 27 Ιουν 2021, 16:17

Η συλλογή από μπαν μου... :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Ιουν 2021, 18:47

vallon έγραψε:καταχώρα τα και μη μιλάς σκλαβάκι της εκπαίδευσης

Γμσ τα ρε φίλε
:laugh1:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”