Θα επαναλαβω για πολλοστη φορα οτι το στοιχημα με τον Καμερον ΠΟΤΕ δεν μπηκε γιατι δεν ειχαμε συμφωνησει στον τροπο καταβολης χρηματων. Εγω ηθελα ο τροπος καταβολης να γινει σε ταβερνα που θα τρωγαμε μαζι. Αυτος δεν το δεχοταν αυτο και ηθελε αποκλειστικα μεσω τραπεζικης καταθεσης. Για Χαμογελο δεν ειπωθηκε ΠΟΤΕ οταν συζητιοντουσαν οι οροι του στοιχηματος. Ετσι το στοιχημα παροτι συζητηθηκε δεν συμφωνηθηκε. Στο ... μετεκλογικα υποχωρησα οχι γιατι θεωρησα οτι εχασα το στοιχημα αλλα επειδη καποιοι θεωρουσαν οτι κακοβουλα δεν παραδεχομαι οτι το εχασα. Οποτε δεν θελησα να τους δωσω την ικανοποιηση και δεχτηκα την προταση του Καμερον για το αβαταρ.
Ενω λοιπον με τον Καμερον ειμαστε μια χαρα και τα εχουμε βρει, ο Αγις συντηρει το ζητημα επειδη ειναι λασπολογος, αρχικατιναριο και δεν εχει αλλα οπλα να με πολεμησει.
.
Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Αριστος: ''Βοθριλα η Ελευθερη Ωρα''
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Αρχέλαος έγραψε:Θλιβερό.
α) Οι Ρωσοι αποδεδειγμενα προσπαθησαν να ριξουν την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να μην ψηφιστουν οι Πρεσπες. Την ειχαν προειδοποιησει μαλιστα την κυβερνηση πως θα υπαρξουν αντιποινα για την πολιτικη της σταση.
β) Τα συλλαλητηρια στο Μακεδονικο κατα 50% οργανωθηκαν απο τους Ρωσους και κατα 50% απο συγκεκριμενη φραξια μεσα στη ΝΔ. Τα στοιχεια τα εχω παρουσιασει επανειλημμενα.
γ) Ενω οι Ρωσοι στην Ελλαδα υποστηριζαν την ακροδεξια που δεν ηθελε να δωθει το ονομα στους Σκοπιανους, στα Σκοπια υποστηριξαν επισης την ακροδεξια που υποστηριζε πως το ονομα της ανηκει και πως οι Ελληνες εχουν σφετεριστει στο ελληνικο κομματι της Μακεδονιας.
δ) Οι φωτιες μπηκαν το ιδιο καλοκαιρι που υπηρξε αποσταθεροποιηση για να πεσει η κυβερνηση (μεσω αποχωρησης βουλευτων των ΑΝΕΛ). Συμφεροντα ειχαν οι Ρωσοι αλλα ειχαν και κυκλοι της ΝΔ καθως και συγκεκριμενα διαπλεκομενα συμφεροντα. Για πρωτη φορα παντως μπηκαν ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τρεις μεγαλες φωτιες στην Αττικη. Η φωτια στην Πεντελη (και στον Καλαμο) ξεκινησε ακριβως τη στιγμη που τα 2/3 της Πυροσβεστικης βρισκοντουσαν στην Κινετα ΚΑΙ στα διυλιστηρια. Η φωτια στα διυλιστηρια θα μπορουσε να θεωρηθει 4η φωτια την ιδια μερα καθως ΔΕΝ επικοινωνουσε με την Κινετα. Στοιχεια για οργανωμενο εμπρησμο εχουν ηδη βρεθει στην Κινετα και στα Γερανια καθως εκει η φωτια αναπτυχθηκε σε εστιες παραλληλες με το οδικο δικτυο και ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ στη φορα του ανεμου, παγκοσμια πρωτοτυπια.
Αμα θες και περισσοτερα εχω αφθονο υλικο να σου στειλω.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Να σε ενημερωσω επισης Αρχελαε οτι ο Λαχουρενιος που εχει σαν στοχο της ζωης του τη λασπολογια εναντιον μου ειναι ΤΟΣΟ αρχικατιναριο που για να με πολεμησει την περιοδο που υποστηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμμαχησε με το Γιαννοπουλο που ειναι ΝΔ και εκανε ο Λαχουρενιος γυρω στις 15.000 δημοσιευσεις ΥΠΕΡ της ΝΔ (ενω ιδεολογικα προσκειται στο ΚΚΕ).
Υπηρξε περιοδος που οταν ανοιγα εδω μεσα νημα συντονισμενα μπαιναν Λαχουρενιος και Γιαννοπουλος να το καταστρεψουν με προσβολες. Φανερωσα μαλιστα σε μια περιπτωση πως ο Γιαννοπουλος εδινε υλικο στο Λαχουρενιο για να μου απανταει.
Μιλαμε για ανθρωπους που τους εχω στοιχειωσει τη ζωη και που το βραδυ σπιτι τους νομιζουν οτι θα ανοιξει η ντουπαλα και θα βγει ο Αριστος. Εχουν παθει τετοια ψυχολογικη νιλα που ξενυχτουν ολοκληρα βραδια μπας και εντοπισουν αντιφατικες δημοσιευσεις σε οσα εγραφα πιχι το 2018 με οσα εγραφα ας πουμε το 2012 η το 2015..gif)
Εγω ΠΟΤΕ δεν εχω καταδεχτει να ψαχνω παλιες τους δημοσιευσεις γιατι δεν ασχολουμαι με ανυπαρκτους και τους το εχω πει επανειλημμενα.
.
Υπηρξε περιοδος που οταν ανοιγα εδω μεσα νημα συντονισμενα μπαιναν Λαχουρενιος και Γιαννοπουλος να το καταστρεψουν με προσβολες. Φανερωσα μαλιστα σε μια περιπτωση πως ο Γιαννοπουλος εδινε υλικο στο Λαχουρενιο για να μου απανταει.
Μιλαμε για ανθρωπους που τους εχω στοιχειωσει τη ζωη και που το βραδυ σπιτι τους νομιζουν οτι θα ανοιξει η ντουπαλα και θα βγει ο Αριστος. Εχουν παθει τετοια ψυχολογικη νιλα που ξενυχτουν ολοκληρα βραδια μπας και εντοπισουν αντιφατικες δημοσιευσεις σε οσα εγραφα πιχι το 2018 με οσα εγραφα ας πουμε το 2012 η το 2015.
.gif)
Εγω ΠΟΤΕ δεν εχω καταδεχτει να ψαχνω παλιες τους δημοσιευσεις γιατι δεν ασχολουμαι με ανυπαρκτους και τους το εχω πει επανειλημμενα.
.
0 .
.
.
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:Να σε ενημερωσω επισης Αρχελαε οτι ο Λαχουρενιος που εχει σαν στοχο της ζωης του τη λασπολογια εναντιον μου ειναι ΤΟΣΟ αρχικατιναριο που για να με πολεμησει την περιοδο που υποστηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, συμμαχησε με το Γιαννοπουλο που ειναι ΝΔ και εκανε ο Λαχουρενιος γυρω στις 15.000 δημοσιευσεις ΥΠΕΡ της ΝΔ (ενω ιδεολογικα προσκειται στο ΚΚΕ).
Μιλαμε για ανθρωπους που τους εχω στοιχειωσει τη ζωη και που το βραδυ σπιτι τους νομιζουν οτι θα ανοιξει η ντουπαλα και θα βγει ο Αριστος. Εχουν παθει τετοια ψυχολογικη νιλα που ξενυχτουν ολοκληρα βραδια μπας και εντοπισουν αντιφατικες δημοσιευσεις σε οσα εγραφα πιχι το 2018 με οσα εγραφα ας πουμε το 2012 η το 2015.
.
Η ειδηση της χρονιας
Τι υποστηριζεις τωρα Αριστο;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τιποτα δεν υποστηριζω.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα βρηκαν αρχης γενομενης απο τη Σακελλαροπουλου μεχρι και την εκλογη του Στουρναρα.
.
ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ τα βρηκαν αρχης γενομενης απο τη Σακελλαροπουλου μεχρι και την εκλογη του Στουρναρα.
.
0 .
.
.
-
Echelon
- Crazy poster

Πράκτωρ είναι ο μπαρμπαρίστος και θα αποκαλύψει την διαπλοκή Ελεύθερης Ώρας-Πούτιν εκ των έσω.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».
«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Υπηρξε περιοδος που οταν ανοιγα εδω μεσα νημα συντονισμενα μπαιναν Λαχουρενιος και Γιαννοπουλος να το καταστρεψουν με προσβολες. Φανερωσα μαλιστα σε μια περιπτωση πως ο Γιαννοπουλος εδινε υλικο στο Λαχουρενιο για να μου απανταει.
Πες και για τοτε που ''φανερωσες'' οτι ειμαι κλωνος του Γιαννοπουλα

0 .
-
Λεγεώνης
- Rookie poster

Προέλλην έγραψε:ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε::laugh1:![]()
![]()
Επικο νημα
Να το χαρείς όσο υπάρχει ακόμη.
.
Με αυτά που έχουμε δει στο άλλο φόρουμ, σε πιστεύω.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Echelon έγραψε:Πράκτωρ είναι ο μπαρμπαρίστος και θα αποκαλύψει την διαπλοκή Ελεύθερης Ώρας-Πούτιν εκ των έσω.
Ειναι δεδομενο οτι ειναι η μοναδικη γνησια ρωσοφιλη εφημεριδα της χωρας. Διαπλοκη παντως δεν νομιζω να ισχυει γιατι βλεπω να πεινανε κι αυτο παροτι συνηθως η εφημεριδα βρισκεται στις θεσεις 6-10 απο αποψη κυκλοφοριας.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Ειναι δεδομενο οτι ειναι η μοναδικη γνησια ρωσοφιλη εφημεριδα της χωρας. Διαπλοκη παντως δεν νομιζω να ισχυει γιατι βλεπω να πεινανε κι αυτο παροτι συνηθως η εφημεριδα βρισκεται στις θεσεις 6-10 απο αποψη κυκλοφοριας.
Ωστε δεν υπαρχει διαπλοκη. Εσυ ομως ελεγες οτι ειναι εξαγορασμενη απο ρωσικα συμφεροντα παλιοτερα
Αρίστος έγραψε:Ολοι αυτοι που τις φωτογραφιες, τις εικονιτσες τους και τα fake news τους ανεβαζεις, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ειναι με τη βουλα προδοτες οπως για παραδειγμα η τουρκοφιλη Ομαδα Αληθειας, ο ψευτοεθνικιστης Χιος και η εξαγορασμενη απο ξενα συμφεροντα Ελευθερη Ωρα...
viewtopic.php?f=5&t=5934&p=103260#p103260
0 .