Τα χαρακτηριστικά του τοξικού συντρόφου
-
Στύγιος
Re: Τα χαρακτηριστικά του τοξικού συντρόφου
Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Στύγιος έγραψε:Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
ρε άχρηστε,
τι εννοείς δεν έχει ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ;
μη μου πεις..

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Στύγιος
vallon έγραψε:Στύγιος έγραψε:Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
ρε άχρηστε,
τι εννοείς δεν έχει ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΕΙ;
μη μου πεις..
Τι να σου πω ρε χαμένε; Χωρίσαμε τηλεφωνικά και με τον αδερφό δεν ξαναμιλήσαμε εδώ και 30 χρόνια!!, σαν τι περίμενες;
0 .
-
Αγις
- Rookie poster

Στύγιος έγραψε:Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
τα ''παρε πουλο'' να ταλεγες στην κυρια - ακομα γελαω με τα κατορθωματα σου
.gif)
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Στύγιος
Αγις έγραψε:Στύγιος έγραψε:Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
Ναι μωρέ κήνσορα και τιμητή , ξέρεις που σε γράφω εε, στον π@τσο μου τον ξενύχτη

0 .
-
Αρχέλαος
- Basic poster

Η πρώτη μου σχέση στο πρώτο τρίμηνο κάποια στιγμή έγραψα ένα μάθημα στην εξεταστική και το μεσημέρι έπεσα για ύπνο γιατί είχα πάει ξάγρυπνος να δώσω.
Με πήρε τηλέφωνο αλλά δεν το άκουγα ενώ έπεσε και η μπαταρία. Ξυπνάω στις επτά το απόγευμα.
Είχαν γίνει καμια δεκαριά κλήσεις και ένα μήνυμα ότι είμαι απαράδεκτος και χωρίζουμε.
Μετά μιλήσαμε και την καθησύχασα.
Είχε πολλά θετικά, π.χ. ερωτικώς απελευθερώθηκα αλλά γενικότερα είχαμε παλινωδίες και στη συνέχεια με χωρισμό και επανασύνδεση.
Κτητική, πιεστική, υπερβολικά ζηλιάρα ήταν αλλά όχι επικριτική. Το τελευταίο θα αποτελούσε σήμα για ρήξη ακόμα και αν με έλκυαν ένα σωρό στοιχεία.
Τελοσπάντων, κάποια στιγμή η σχέση έληξε για τα καλά.
Με πήρε τηλέφωνο αλλά δεν το άκουγα ενώ έπεσε και η μπαταρία. Ξυπνάω στις επτά το απόγευμα.
Είχαν γίνει καμια δεκαριά κλήσεις και ένα μήνυμα ότι είμαι απαράδεκτος και χωρίζουμε.
Μετά μιλήσαμε και την καθησύχασα.
Είχε πολλά θετικά, π.χ. ερωτικώς απελευθερώθηκα αλλά γενικότερα είχαμε παλινωδίες και στη συνέχεια με χωρισμό και επανασύνδεση.
Κτητική, πιεστική, υπερβολικά ζηλιάρα ήταν αλλά όχι επικριτική. Το τελευταίο θα αποτελούσε σήμα για ρήξη ακόμα και αν με έλκυαν ένα σωρό στοιχεία.
Τελοσπάντων, κάποια στιγμή η σχέση έληξε για τα καλά.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Αγις έγραψε:Στύγιος έγραψε:Σκάστε κάργιες -Άγι πάρε πούλο- εχμμμ Βολιώτισσα ήταν κι ο αδερφός της ο καλύτερος μου φίλος , γάμησε τα ,πολύ μπερδεκουά κατάσταση και δεν έχει ξεμπερδέψει 30 χρόνια μετά , αυτά...
Εσύ όμως Αγι δεν μας έχεις εξιστορήσει καμία "ζουμερή" ιστορία..
να υποθέσω ότι είσαι νομοταγής;

0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Αγις
- Rookie poster

vallon έγραψε:Αγις έγραψε:
οταν λες νομοταγης ;
0 .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αγις έγραψε:vallon έγραψε:
οταν λες νομοταγης ;
Ψάχνει άλλοθι.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Ρε ο μονος που εχω παντρευτει εδω μεσα ειμαι εγω;
nemo εσυ;
Αρχελαε;
Δεν μετραω Στυγιο, ειναι εκτος συναγωνισμου.
.
nemo εσυ;
Αρχελαε;
Δεν μετραω Στυγιο, ειναι εκτος συναγωνισμου.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.