bizeli έγραψε:Να έχει χιούμορ λέμε. Όχι να είναι σαχλαμάρας.
Έλα ρε Λαχουρένιε ακόμα κι εσύ είμαι σίγουρη ότι στις παρέες σου επιλέγεις να έχεις άτομα με χιούμορ.
Το χιούμορ είναι προαπαιτούμενο και βασικό συστατικό στις ανθρώπινες σχέσεις.
Παιζει ρολο αλλα για εμενα δεν ειναι βασικο σε μια φιλια ή μια σχεση. Πιο σημαντικο ειναι να ταιριαζουμε και να τους εχω εμπιστοσυνη. Aν ο αλλος ειναι πολυ διαφορετικος απο εμενα ή δεν ειναι ενταξει ατομο τοτε δεν μπορουμε να κανουμε χωριο.
Τα άτομα αυτά είναι σπάνια για αυτό και είναι περιζήτητα και αν συναντήσεις έναν τέτοιο άνθρωπο είναι σαν να κέρδισες το τζόκερ. Δεν είναι τυχαίο ότι είναι πάντα η ψυχή της παρέας και έχουν ένα σωρό φίλους.
Το να σε κάνει κάποιος να γελάς αληθινά και να σε γεμίζει θετική ενέργεια είναι ευλογία και θα πρέπει με κάθε τρόπο να τον κρατάς μέσα στη ζωή σου.
Ισως οριζουμε διαφορετικα την εννοια χιουμορ. Οταν λεω να εχει καποιος χιουμορ, δεν εννοω να ειναι απλα ευχαριστος σε μια συζητηση και να πεταει δυο τρεις μαλακιες. Αυτοι ολοι μας μπορουμε να το κανουμε λιγο πολυ. Εγω αναφερομαι στον 1 στους 10 που οντως ειναι η ψυχη της παρεας και μπορει να σε κανει να κλαις απο τα γελια. Αυτοι οι ανθρωποι ειναι σπανιοι ομως και αν παμε με την λογικη οτι το χιουμορ ειναι προαπαιτουμενο τοτε θα μεναμε ολοι με το πουλι στο χερι.
Για μενα πολυ πιο βασικο για εναν αντρα ειναι να εχει καποιες βασικες κοινωνικες δεξιοτητες, δηλαδη να μπορει να αρχισει και να κρατησει μια κουβεντα, να μπορει να διαβασει τα συναισθηματα της αλλης, να εχει ορια κλπ. Αυτο εχει πολυ μεγαλυτερη σημασια στο φλερτ.
"Όταν σας αρέσει κάποιος χαζογελάτε ό,τι κι αν πει"
Προφανώς αναφέρεσαι σε τίποτα 18χρονα.
Δεύτερον, αυτό μπορεί να συμβαίνει μόνο στην αρχή της γνωριμίας και αυτό ίσως το κάνεις και από ευγένεια. Να γελάς με κρυόκωλα αστεία.
Τρίτον, το χιούμορ είναι ένα προσόν που τους κερδίζει όλους. Δεν είναι θέμα γούστου. Η ομορφιά είναι θέμα γούστου.
Άρα το να έχει κάποιος χιούμορ σε οποιαδήποτε διαπροσωπική του σχέση (επαγγελματική, ερωτική, φιλική) είναι πολύ δυνατό χαρτί.
Και το χιουμορ υποκειμενικο ειναι, υπαρχουν διαφορα ειδη χιουμορ, δεν γελανε ολοι με τα ιδια.
Ο σοφος λαος λεει το νινι σερνει καραβι. Εγω προσθετω οτι και το πιπι σερνει καραβι

Αν σε ελκει ο αλλος ερωτικα τοτε τα παραβλεπεις ολα και τα βλεπεις ολα τελεια. Και χιουμορ νομιζεις οτι εχει, και οτι ειναι ενταξει ατομο, και ειναι πολυ εξυπνος κλπ. Αναλογα με το ποσο ουφο εισαι τοσα περισσοτερα υποθετεις. Μολις πεσουν μερικοι ''συρτες'' αρχιζεις και ξυπνας

Επιτηδες τα εχει κανει η φυση ετσι. Για αυτο ειπα πριν οτι αμα σας αρεσει καποιος εχει δεν εχει χιουμορ τοτε σας φαινονται αστεια ολα. Γιατι και εσεις σκεφτεστε με το αντιστοιχο ''κατω κεφαλι''
Δεν λεω πως λειτουργουν ολοι ετσι, αλλα σιγουρα οι περισσοτεροι για αυτο πανε οι σχεσεις κατα διαολου.