Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: ...........

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Νοέμ 2020, 11:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:
NikosVy έγραψε:...............

Γιατί το 'σβησες ρε Νικόλα; Είχε κάτι από Μπουκόφσκι.

γιατί κατάλαβε ότι δεν μας ενδιαφέρουν οι μαλακίες που ποστάρει
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 11:51

σχετικα πολυ ηρεμα απο μηδεν αντιδρασεις του κοσμου ...που χαλαρωνει και χαλαρωνει και χαλαρωνει

εγω το αποφασισα σημερα για βουνο παντως απο οτι θυμαμαι απο το προηγουμενο λοκνταουν που τα ειχα φτυσει
προβλεπω οτι με αυτο θα τα φτυσω πιο πολυ αφου ηδη δεν το αντεχω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 11:54

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:καποιος χεσμεντεν ακυρωσε την συμμετοχη του και η αντροπαρεα διαλυθηκε προτου καν συγκεντρωθει γμτ μου
η προβατινα θα ψηθει στο δικο μου τζακι γμτ μου ..αλλα....αξιζει ο κοπος η προβατινα ειναι ολη παιδακια

είχε στείλει τους διαδικτυακούς ρουφιάνους της Γκεστάπο να σε παρακολουθούν

ιδιωτικέ υπάλληάκο
χεχε

κατσε στην γουβα σου δημοσιε κηφηνα και ανάξιε να κολλησεις ουτε ενα τοσα δα ιο :laugh1: :P
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 13:09

χαλαστηκα τωρα μολις σκεφτηκα οτι θα πρεπει να ειδοποιησω οτι θα παω βουνο και δεν θελω να στειλω τιποτα

πως θα την βγαλουμε ενα μηνα;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Νοέμ 2020, 15:08

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:

είχε στείλει τους διαδικτυακούς ρουφιάνους της Γκεστάπο να σε παρακολουθούν

ιδιωτικέ υπάλληάκο
χεχε

κατσε στην γουβα σου δημοσιε κηφηνα και ανάξιε να κολλησεις ουτε ενα τοσα δα ιο :laugh1: :P

Τι είπες βρε άχρηστε τεμπέλη που ψωνίζεις χοντρικής και πας μετά από δέκα στενά και ζητάς τα διπλάσια επειδή το έβαλες και το στόλισες στη βιτρίνα του κολομάγαζού σου;
Αυτή είναι η ιδιωτική πρωτοβουλία; αυτή είναι η ανάπτυξη;

το καθυστερημένο το υπουργείο έβγαλε το φιρμάνι ότι θα γίνονται οι διδασκαλίες μέσω τηλεδιάσκεψης
όμως δεν σκέφτηκε ότι για να γίνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή θα πρέπει να εμπλέξει και να εκπαιδεύσει τον κόσμο του
και τους καθηγητές αλλά και τους μαθητές.
Αντί γι αυτό δεν έκανε τίποτα , ως συνήθως κορόιδεψε τους μαθητές , εξαπάτησε τους γονείς και φυσικά η κεραμέως έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της τους εκπαιδευτικούς, όπως κάνει συνειδητά τα τελευταία χρόνια.

Το αποτέλεσμα;
κάτι κορόιδα σαν κι εμένα είναι όλη τη μέρα στο τηλέφωνο , στο team viewer και κάνουν support στους καθηγητές και στους μαθητές που πιάστηκαν στον ύπνο από την ανάξια υπουργό παιδείας που το μόνο που την νοιάζει είναι να εκτελεί πιστά τις διαταγές απο τον κούλη.
Όταν ένας υπουργός είναι απλό εκτελεστικό όργανο που δεν έχει άποψη και γνώμη τότε τι συζητάμε;

Ετσι κάτι κορόιδα σαν κι εμένα κάθονται με τις ώρες από το πρωί μέχρι το βράδυ και κάνουν το help desk, χωρίς να πληρώνομαι γι αυτό μόνο κια μόνο για να μπορέσει να συνεχίσει αυτό το γαμημένο το δημόσιο σχολείο που σας ταΐζει με πτυχία τεμπέληδες

και θάρθεις εσύ το τίποτα , ο κηφήνας της ελληνικής οικονομίας , ο χοντρέμπορος που θησαυρίζει γιατί κάνει μόνο τη μεταφορά
και θα μου βγάλεις γλώσσα;

μάθε σε παρακαλώ να μην φτύνεις εκεί που τρως ψωμί
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 17:55

oi απεργειες και τα βουλεματα επι πασοκ αυτα που λες τωρα : εσεις ειστε οι ιδιοι υπευθυνοι βαλλον
για τα χαλια της παιδειας παπαρες που ξεχασατε οτι και μεχρι και δρομους κλεινατε
ας τα λουστειτε τωρα .....κατα τα αλλα καλως βαινουμε ειδα πολυ κοσμο εξω απο καφε με τον καφε στο χερι
και τρομαξα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 19:02

vallon έγραψε:
Το αποτέλεσμα;

απο απλη περιεργεια τοσο καιρο με τον ιο εμαθες αν κολλησε καποιος εκπαιδευτικος;
ή να ασθενησε ή να πεθανε; εσεις μεσα απο τις δικες σας σελιδες θα το ξερετε
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Νοέμ 2020, 20:48

nemo έγραψε:απο απλη περιεργεια τοσο καιρο με τον ιο εμαθες αν κολλησε καποιος εκπαιδευτικος;

Πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν νοσήσει από κόβιντ και έχουν κλείσει πολλά τμήματα.
Καταρχήν να σου πω το εξής.
Η κυβέρνηση προσλαμβάνει αναπληρωτές covid τρίμηνης σύμβασης. Που σημαίνει ότι καλύπτουν αποκλειστικά κενά που προκύπτουν από εκπαιδευτικούς που νόσησαν με κόβιντ ή είναι ευπαθείς ομάδες.
Βέβαια το "αστείο" είναι ότι και αυτοί μπορούν να κολλήσουν ή έχουν νοσήσει με κόβιντ. Αυτούς ποιος θα τους καλύψει;
Δλδ παίρνεις έναν εκπαιδευτικό να καλύψει τον άλλον που έχει κόβιντ και κολλάει και αυτός κόβιντ.
Μπάχαλο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Νοέμ 2020, 21:13

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:απο απλη περιεργεια τοσο καιρο με τον ιο εμαθες αν κολλησε καποιος εκπαιδευτικος;

Πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί έχουν νοσήσει από κόβιντ και έχουν κλείσει πολλά τμήματα.
Καταρχήν να σου πω το εξής.
Η κυβέρνηση προσλαμβάνει αναπληρωτές covid τρίμηνης σύμβασης. Που σημαίνει ότι καλύπτουν αποκλειστικά κενά που προκύπτουν από εκπαιδευτικούς που νόσησαν με κόβιντ ή είναι ευπαθείς ομάδες.
Βέβαια το "αστείο" είναι ότι και αυτοί μπορούν να κολλήσουν ή έχουν νοσήσει με κόβιντ. Αυτούς ποιος θα τους καλύψει;
Δλδ παίρνεις έναν εκπαιδευτικό να καλύψει τον άλλον που έχει κόβιντ και κολλάει και αυτός κόβιντ.
Μπάχαλο

να προσθεσω το αλλο θετικος και αλλο πραγμα ασθενης ... ξερετε με ονοματα οτι εχουν ασθενησει ;?
γιατι εγω παρολο που ψαχνω δεν εχω ακουσει κανεναν
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Νοέμ 2020, 21:16

nemo έγραψε:να προσθεσω το αλλο θετικος και αλλο πραγμα ασθενης ... ξερετε με ονοματα οτι εχουν ασθενησει ;?
γιατι εγω παρολο που ψαχνω δεν εχω ακουσει κανεναν

Φυσικά και ξέρω.
Συνάδελφοί μου είναι.
Τους ξέρω και προσωπικά.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”