TO KKE ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: TO KKE ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Μάιος 2021, 20:40

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:ειστε και οι δυο κεκεδες σε λανθανουσα μορφη

λοιπον στο θεμα μας το κκε δεν θα ερθει στην εξουσια γιατι δεν θελει να ερθει δημοκρατικα
αλλα με βια για να στρωσει τον χαρακτηρα στους ελ οκ;

Μη λες παπαριές.
Η επανάσταση ρε παπάρα είναι η υπέρτατη έκφραση της δημοκρατίας.
Και όταν λέμε επανάσταση δεν εννοούμε να βγουν στο δρόμο τα τανκς όπως το 1967.
Επανάσταση για τους κομμουνιστές (και δη τους σταλινικούς) σημαίνει τη βαθύτερη ποιοτική αλλαγή της λαϊκής πολιτικής συνείδησης που θα κάνει το γιγαντιαίο άλμα προς την κοινωνική πρόοδο χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα.

το πιασα!!! ...οτι λεμε με την μυθηρα ...οταν αυγατισει η συνειδηκοτητα στην ανθρωποτητα!
η συνειδητοτητα ειναι τα αυγα που δεν ξερουμε ακομη ποια κοτα τα κλωσαει αλλα το σιγουρο
ειναι οτι οπου ναναι θα σκασουν τοτε η μυθηρα θα αποκτησει την βιοσοφιστικη
και μεις τον κομμουνισμο :D ενταξει αυτο; πες ρε παπαρα τι θα αλλαξει σε πρακτικο ζητημα
αν φερουμε το κκε ψηφιζοντας στην εξουσια θα καταφερει τιποτα ή οχι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 08 Μάιος 2021, 22:05

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:
Το ξέρω χρυσό μου ότι δεν μπορείς να κάνεις χωρίς εμένα και συνέχεια θέλεις να στη λέω μπας και δείξεις στον ινστρούχτορα ότι "μάχεσαι υπέρ βωμών και εστιών"
Πάντως θα πρέπει να σκεφτείς να μου δώσεις μερίδιο ανά ποστ, πόσο παίρνει; ,50 ; ε δεν θα έπρεπε να παίρνω κι εγώ τουλάχιστον το 0,20? ένα ποσοστάκι; τόση δουλειά σου κάνω εδώ μέσα ω καλέ μου ταγματασφαλίτη;

αμα εχεις τα κότσια μωρή παλιοαδελφη γράψε μας πόσο χρονών είσαι .....
:D

Δεν χρειάζεται ρε άντρακλα πελαγίσιε, είσαι μεγάλο μυαλό πως να σε αντιμετωπίσει ένας απλός ταγματασφαλίτης .... και για να καταλάβεις τι κοτσάνες πετάς και δεν ντρέπεσαι, ο τελευταίος ταγματασφαλίτης αν υποθέσουμε ότι ήταν 20 χρονών τα τάγματα έχουν διαλυθεί το 1944 άρα έχουν περάσει 77 χρόνια περίπου, 20+77= 97 πρέπει να βρούμε κάποιον 97 ετών με τον οποίο συνομιλείς. Για να έχει και νόημα το ταγματασφαλίτη, άλλως λες π@π@ριές.

βρε βρε βρεεεεε
τι έχουμε εδώ;

0,15?
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μάιος 2021, 09:23

καταγραφω και την στρατιωτικη και θεαματικη παρελαση στην ρωσια για την νικη στον βππ

εδω γιατι μας λενε οτι οι δικη μας παρελαση ειναι αναχρονιστικη;
γιατι δεν υπαρχει μια ενιαια αποφαση;
και δλδ αμα βγει το κκε θα σταματησουν και οι παρελασεις ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Μάιος 2021, 10:41

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μη λες παπαριές.
Η επανάσταση ρε παπάρα είναι η υπέρτατη έκφραση της δημοκρατίας.
Και όταν λέμε επανάσταση δεν εννοούμε να βγουν στο δρόμο τα τανκς όπως το 1967.
Επανάσταση για τους κομμουνιστές (και δη τους σταλινικούς) σημαίνει τη βαθύτερη ποιοτική αλλαγή της λαϊκής πολιτικής συνείδησης που θα κάνει το γιγαντιαίο άλμα προς την κοινωνική πρόοδο χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα.

το πιασα!!! ...οτι λεμε με την μυθηρα ...οταν αυγατισει η συνειδηκοτητα στην ανθρωποτητα!
η συνειδητοτητα ειναι τα αυγα που δεν ξερουμε ακομη ποια κοτα τα κλωσαει αλλα το σιγουρο
ειναι οτι οπου ναναι θα σκασουν τοτε η μυθηρα θα αποκτησει την βιοσοφιστικη
και μεις τον κομμουνισμο :D ενταξει αυτο; πες ρε παπαρα τι θα αλλαξει σε πρακτικο ζητημα
αν φερουμε το κκε ψηφιζοντας στην εξουσια θα καταφερει τιποτα ή οχι ;

Ναι θα καταφέρει αν η ψήφος σου μεταφράζεται από σένα τον ίδιο ως βούληση ριζικών πολιτικο-οικονομικών και κοινωνικών αλλαγών.
Γιατί αν το φέρεις στην εξουσία χωρίς να στηρίξεις ενεργά και ουσιαστικά το πρόγραμμα του για κοινωνικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα δε θα καταφέρει τίποτα.
Τα κομμουνιστικά κόμματα ρε παπάρα δεν είναι κόμματα διαμαρτυρίας που τα ψηφίζει κάποιος επειδή δυσαρεστήθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση αλλά τα πράγματα θα μείνουν ως έχουν.
Οι κομμουνιστές ''γκρεμίζουν'' το παλιό σύστημα φτιάχνοντας ένα καινούργιο αλλά για να το κάνουν αυτό χρειάζονται πλατιά λαϊκή συναίνεση γιατί θα σφίξουν πολλοί κώλοι και ο δικός σου μπορεί να είναι ένας από αυτούς. :fico:

Ρε παπάρα πιάνεις το νόημα όσων σου λέω ή μιλάω μόνος μου;
Αυτό το παρακάτω το κατάλαβες;
Ειδικά από το ''χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα'' έπιασες τίποτα ή σου φάνηκε μυθηραίικος ''τραμουντανισμός''; :D

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 09 Μάιος 2021, 10:56

ραν αυτην την στιγμη δεν μπορω να τα βγαλω απο μεσα μου και να ειναι αφομοιωσιμα
για τον καθενα εχω και τα δικα μου συν και ειμαι ετοιμος για ζωγραφικη
-πρεπει να διαλεξω το θεμα αλλα δεν βλεπεις καποια ομοιοτητα με τα θεματα
της μυθηρας και αναφερομαι στην μυθηρα
οχι για απαξιωτικους λογους αλλα για το εντονο τρολλαρισμα που της γινεται
-γιατι το δικο σας σκεπτικο ειναι διαφορετικο; που στο καλο υπαρχει διαφορα;
πχ οταν ερθει το πληρωμα του χρονου η ανθρωποτητα θα παει αναγκαστικα σε κομμουνισμο
-και για σενα δεν εχω κατι για σχολιασω εσυ δεν μου δινεις αφορμες
μια και στα περισσοτερα συμφωνουμε

εδω θελω μια εξηγηση για να δω ποιο μυαλο τα παιζει το δικο μου ή το δικο σου
(Επανάσταση για τους κομμουνιστές (και δη τους σταλινικούς) σημαίνει τη βαθύτερη ποιοτική αλλαγή της λαϊκής πολιτικής συνείδησης που θα κάνει το γιγαντιαίο άλμα προς την κοινωνική πρόοδο χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα.)

τι ακριβως αλλαζει απο αυτα που λεει η μυθηρα ; αν αφαιρεσουμε την τακτικη του σταλιν
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 10 Μάιος 2021, 10:09

nemo έγραψε:σημερα διαβαζοντας τα νεα και απο το φεις με νεα κατορθωματα της κυβερνησης
της αντιπολιτευσης των εμβολιαστων των αντιεμβολιαστων κλπ κλπ
και με την νεα κινητοποίηση των απεργιακων εκδηλωσεων του κκε και των υπολοιπων κκα
κεφα μιλ κεκε κουν φιν τζι τζο κλπ εκανα την σκεψη οτι τιποτα απο ολα αυτα δεν ειναι νεο

οποτε τι κανουμε; μηπως να ψηφιζαμε ολοι μας ή ενα μεγαλο ποσοστο ψηφοφορων το κκε;
οπως καναμε και με τον συριζα; και να το φερουμε στην εξουσια
και αντιμετωπο με την πραγματικοτητα ;

τι θα γινει αμα ερθει στην εξουσια το κκε; μπορουμε να υποθεσουμε καποια σιγουρα εργα
και καποιες πραγματικες αλλαγες;

και οι μονοι καταλληλοι για να μας πουν καποια πραγματα ειναι οι κεκεδες
πεστε μας λιγα απο τα εργα του κκε τι ειναι εφικτο να το κανουν και τι οχι

επειτα ειναι και το αλλο καθομαστε τοσο καιρο και λεμε χιλια δυο πραγματα εναντιον του κκε
μηπως τα φανταζομαστε;

σχόλιο 1

...οοοπα !!!!!!! νημα απο νεμο...το πρωτο σου η εχεις κι αλλα ????για παραπεμψε ..
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Μάιος 2021, 10:27

nemo έγραψε:ραν αυτην την στιγμη δεν μπορω να τα βγαλω απο μεσα μου και να ειναι αφομοιωσιμα
για τον καθενα εχω και τα δικα μου συν και ειμαι ετοιμος για ζωγραφικη
-πρεπει να διαλεξω το θεμα αλλα δεν βλεπεις καποια ομοιοτητα με τα θεματα
της μυθηρας και αναφερομαι στην μυθηρα
οχι για απαξιωτικους λογους αλλα για το εντονο τρολλαρισμα που της γινεται
-γιατι το δικο σας σκεπτικο ειναι διαφορετικο; που στο καλο υπαρχει διαφορα;
πχ οταν ερθει το πληρωμα του χρονου η ανθρωποτητα θα παει αναγκαστικα σε κομμουνισμο
-και για σενα δεν εχω κατι για σχολιασω εσυ δεν μου δινεις αφορμες
μια και στα περισσοτερα συμφωνουμε

εδω θελω μια εξηγηση για να δω ποιο μυαλο τα παιζει το δικο μου ή το δικο σου
(Επανάσταση για τους κομμουνιστές (και δη τους σταλινικούς) σημαίνει τη βαθύτερη ποιοτική αλλαγή της λαϊκής πολιτικής συνείδησης που θα κάνει το γιγαντιαίο άλμα προς την κοινωνική πρόοδο χρησιμοποιώντας τα ανάλογα μέσα.)

τι ακριβως αλλαζει απο αυτα που λεει η μυθηρα ; αν αφαιρεσουμε την τακτικη του σταλιν

Αν δεν μπορείς να δεις τη διαφορά μεταξύ του επιστημονικού κομμουνισμού και τις ασυναρτησίες της φιλοσοφοβιοσοφιστριοπανεπιστημόνισσας δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Μπορούμε να κλάνουμε καλύτερα μέσα σε μπουκάλια κοκακόλας ώστε να αποθηκεύουμε και μεθάνιο όπως έχω προτείνει και σε άλλο ιδίας σοβαρότητας, απ' ό,τι φαίνεται, νήμα. :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Μάιος 2021, 11:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:[

Αν δεν μπορείς να δεις τη διαφορά μεταξύ του επιστημονικού κομμουνισμού και τις ασυναρτησίες της φιλοσοφοβιοσοφιστριοπανεπιστημόνισσας δεν έχει νόημα να συζητάμε.
Μπορούμε να κλάνουμε καλύτερα μέσα σε μπουκάλια κοκακόλας ώστε να αποθηκεύουμε και μεθάνιο όπως έχω προτείνει και σε άλλο ιδίας σοβαρότητας, απ' ό,τι φαίνεται, νήμα. :fico:

εσυ τι λες ; να μην τα καταλαβαινω; το επιστημονο μερος ειναι εκεινο που σας ξεγελαει
αν και δεν ειναι ασφαλες να λεμε το προγραμμα του κκ επιστημονικό
γιατι επιστημονικο δεν ειναι ,,δομημενο πολιτικα ειναι στην ουσια
και βασιζεται σε κοινοπολιτεια ....εθελοντων γιατι αν περιμενεις απο τους πολιτες να αναλαβουν
σημαινει οτι βασιζεσαι στον εθελοντισμο και για να ερθει στην εξουσια το κκε
ειναι επιστημονικο δεδομενο αυτο που θα πω... οτι χρειαζεσαι πανω απο 70% του πληθυσμου
και αντε να βοηθησω ενα 60% !
και η μυθηρα τι λεει διαφορετικο ; απλα δεν βαζει ή δεν γνωριζει τα οικονομικα
ή δεν τα δινει σημασια -κακως
τι στο καλο!!! βαλε με ενα δυσκολο ερωτημα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Μάιος 2021, 13:16

αλλο ερωτημα προς τους τους κεκεδες γιατι νομιζετε οτι αυτα που εγραψε ο μαρξ
ειπε ο λενιν και τα εκανε πραξη ο σταλιν ειναι επιστημονικα;
και οχι πολιτικα! αφου δια μεσου μονο της πολιτικης ειναι εφαρμοσιμα
οταν καλεσουμε δια μεσου του ψηφου το κκε και τον κουτσουμπα στην εξουσια
αυτος θα ανοιξει τα κιταπια του επιστημονικου ρεπερτοριου και θα μας διοικησει συμφωνα
αυτα που θα διαβαζει;....δηλαδη τις αναλυσεις του περασμενου αιωνα που ο εργατης
ηταν εργατης;; δλδ να υποθεσω - αυτο μας κανει -αυτο δεν το ευνοούν οι συνθηκες
σε αυτο αλλο θα εννοουσε ο λενιν αλλα δεν πειραζει κλπ ή και αυτο το προγραμμα
θα το θεσουμε σε εφαρμογη βγαινει δεν βγαινει και αν θελουν δεν θελουν τα κοπροσκυλα
.....ειναι επιστημονια; απο που ρε απο τον γκωλο;
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 10 Μάιος 2021, 13:59

nemo έγραψε:αλλο ερωτημα προς τους τους κεκεδες γιατι νομιζετε οτι αυτα που εγραψε ο μαρξ
ειπε ο λενιν και τα εκανε πραξη ο σταλιν ειναι επιστημονικα;
και οχι πολιτικα! αφου δια μεσου μονο της πολιτικης ειναι εφαρμοσιμα
οταν καλεσουμε δια μεσου του ψηφου το κκε και τον κουτσουμπα στην εξουσια
αυτος θα ανοιξει τα κιταπια του επιστημονικου ρεπερτοριου και θα μας διοικησει συμφωνα
αυτα που θα διαβαζει;....δηλαδη τις αναλυσεις του περασμενου αιωνα που ο εργατης
ηταν εργατης;; δλδ να υποθεσω - αυτο μας κανει -αυτο δεν το ευνοούν οι συνθηκες
σε αυτο αλλο θα εννοουσε ο λενιν αλλα δεν πειραζει κλπ ή και αυτο το προγραμμα
θα το θεσουμε σε εφαρμογη βγαινει δεν βγαινει και αν θελουν δεν θελουν τα κοπροσκυλα
.....ειναι επιστημονια; απο που ρε απο τον γκωλο;

Νεμο σορι κιόλας αλλά για κάποιο λόγο μου δίνεις την εντύπωση τουλάχιστον του αστοιχείωτου. :fico:
Αλήθεια δεν έχεις ακούσει για κάτι που λέγεται ''Πολιτική οικονομία'' και διδάσκεται παγκόσμια σε όλα τα οικονομικά πανεπιστήμια ως θεωρητική και εφαρμοσμένη οικονομία συν τους επιμέρους κλάδους τους, ή ως πολιτική επιστήμη σε όλα τα υπόλοιπα, εξετάζοντας τους νόμους που διέπουν την παραγωγή, την κατανομή και τη διάθεση κάθε μορφής υλικής αξίας σε όλα τα κοινωνικο-πολιτικά συστήματα;
Γιατί αν δεν έχεις ακούσει έστω και το παραμικρό ρε φίλε τότε θα δικαιολογήσω απόλυτα το λόγο για τον οποίο εξισώνεις μια επιστήμη με τον ''τραμουντανισμό''.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”