Ρε τι γινεται διπλα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ρε τι γινεται διπλα

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιουν 2021, 21:23

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτά τα στοιχεία (δλδ το ποιον μήνα, ποια ημέρα και ποια ώρα είχε κάποιος τη συγκεκριμένη ΙΡ) μόνο με εισαγγελική παραγγελία δίνονται αποκλειστικά και μόνο στις αρμόδιες αρχές και μόνο στην περίπτωση που διαπραχθεί αδίκημα.
Με δυο λόγια μόνο ο πάροχος σου μπορεί να σε ταυτοποιήσει μέσω της ΙΡ πράγμα για το οποίο χέστηκε.
Και στο φινάλε υπάρχουν και τα VPN για όποιον θέλει να νομίζει ότι είναι αόρατος στο διαδίκτυο. :fico:

Εσύ κοιμάσαι με τα τσαρούχια μου φαίνεται.
Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν σε παρόχους ή που να έχουν γνωστούς που δουλεύουν εκεί;
Και δεν είναι μόνο αυτός ο υπαρκτός κίνδυνος που διατρεχεις όταν μάθει ένα απροσδιόριστο κοινό την ip σου.

Από όσο θυμάμαι ο βόθρος απαγορεύει τη χρήση VPN και προξυ. Μέχρι και φίλτρο που να μπλοκάρει τους προξυ είχαν (παλιά τουλάχιστον), άσχετα αν είναι ζαβά τα παιδιά και υπήρχαν προξυ που περνούσαν από τα φίλτρα τους. :laugh1:
Και ip παροχών σύνδεσης κινητού έκοβε ως προξυ το περίφημο φίλτρο τους. :laugh1:

Δηλαδή σε υποχρεώνουν να γράφεις με την ip του σπιτιού ή του γραφείου σου και μετά σου τη δημοσιεύουν κιόλας. :laugh1:

Κάτσε ρε.
Δηλαδή κάποιος που έχει ξάδερφο που δουλεύει σε πάροχο μπορεί να του ζητήσει να βρει ποιος χρησιμοποίησε την άλφα ή τη βήτα ΙΡ κάποια συγκεκριμένη στιγμή;
Και ο ξάδερφος μπορεί να μπει σε απόρρητα δεδομένα της εταιρείας να ταυτοποιήσει όποιον θέλει;
Οι εταιρείες δεν έχουν λογισμικά ελέγχου όλων των κινήσεων των υπαλλήλων τους ώστε να ξέρουν αν και πότε κάποιος υπάλληλος παρανόμησε ψάχνοντας σε τομείς που δεν έχει αρμοδιότητα για να του κόψουν τον κώλο αν το κάνει;

Για το άλλο που λες ότι κάπου κάποιοι σε υποχρεώνουν να γράφεις από IP που προσδιορίζει το σπίτι ή τη δουλειά σου, απαγορεύοντας τη χρήση κρυπτογράφησης δεδομένων, είσαι ηλίθιος και αφελής μαλάκας όταν το αποδέχεσαι. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Ιουν 2021, 21:57

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:

κορυφαίο
:laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιουν 2021, 14:34

Ραν ταν πλαν έγραψε:Δηλαδή κάποιος που έχει ξάδερφο που δουλεύει σε πάροχο μπορεί να του ζητήσει να βρει ποιος χρησιμοποίησε την άλφα ή τη βήτα ΙΡ κάποια συγκεκριμένη στιγμή;
Και ο ξάδερφος μπορεί να μπει σε απόρρητα δεδομένα της εταιρείας να ταυτοποιήσει όποιον θέλει;
Οι εταιρείες δεν έχουν λογισμικά ελέγχου όλων των κινήσεων των υπαλλήλων τους ώστε να ξέρουν αν και πότε κάποιος υπάλληλος παρανόμησε ψάχνοντας σε τομείς που δεν έχει αρμοδιότητα για να του κόψουν τον κώλο αν το κάνει;

Υποτίθεται.
Αλλά στο Γιουνανιστάν πολλά έχουν συμβεί κατά καιρούς. Μέχρι και παράνομα λογισμικά που παρακολουθούσαν συγκεκριμένα τηλέφωνα. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Μεγάλου Αλεξάνδρου
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Μεγάλου Αλεξάνδρου » 09 Ιουν 2021, 15:13

δεν έχω κταλάβει γτ ακριβώς μιλάμε
νόμισα λέμε για τα γειτονικά τριτοκοσμικά κράτη
και έγραψα ότι είναι βαρβαροι
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιουν 2021, 15:16

Μεγάλου Αλεξάνδρου έγραψε:δεν έχω κταλάβει γτ ακριβώς μιλάμε

Εσύ δλδ δεν είσαι από τους δίπλα; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιουν 2021, 15:25

Εσύ αγαπούλα καλά θα κάνεις να σταματήσεις να φτιάχνεις κλώνους, ειδάλλως κινδυνεύεις με μπαν σε όλους τους λογαριασμούς.
Πρόσεξέ το γιατί κι άλλοι ήρθαν εδώ και άρχισαν το κλώνινγκ και τώρα έχουν μπαν και κλαίγονται για το μπαν σε άλλα φόρα μαζί με τους 300 κλώνους τους. :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιουν 2021, 15:46

Adminović έγραψε:

Εσύ αγαπούλα καλά θα κάνεις να σταματήσεις να φτιάχνεις κλώνους, ειδάλλως κινδυνεύεις με μπαν σε όλους τους λογαριασμούς.
Πρόσεξέ το γιατί κι άλλοι ήρθαν εδώ και άρχισαν το κλώνινγκ και τώρα έχουν μπαν και κλαίγονται για το μπαν σε άλλα φόρα μαζί με τους 300 κλώνους τους. :laugh1:

Αποκλείεται να κλωνίζει ρε το παλικάρι. :D
Ο τρόπος γραφής του είναι μοναδικός. :fico:
Και δεν πρέπει να είναι από δίπλα αλλά από παραδίπλα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Ιουν 2021, 20:18

Θα φτιάξω άλλους δεκαπέντε κλώνους να την πέφτουμε όλοι στον πλούτωνα και να γίνεται χαμός

ίσα που τον έχω κάνει να παθαίνει εγκεφαλικά ΄μόνος μου , αν έχω και άλλους μαζί τον βλέπω να μου παθαίνει ...................κορωνοιό...!!!!

:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιουν 2021, 01:02

Eιναι γνωστο πως οι κανονες των φορουμ ειναι καποιοι αυθαιρετοι κανονες που πολλες φορες μπορει να συγκρουονται και με την νομιμοτητα
Απο εκει και περα η συζητηση για το αν οι ip ειναι η οχι προσωπικο δεδομενο η αν μπορουν να οδηγησουν σε ταυτοποιηση ειναι μια ατερμονη γενικη συζητηση

Εδω εχουμε κατι πιο απλο
Ενα φορουμ χαρακτηριζει τις ip ως προσωπικο δεδομενο και στην συνεχεια ενας συντονιστης του δημοσιευει ip μελους σε screenshot σε δημοσια συζητηση
Δηλαδη εναν συντονιστης κανει μια σοβαροτατη παραβιαση των κανονισμων του φορουμ στο οποιο ο ιδιος συντονιζει

Το αστειο ομως δεν τελειωσε εκει.Εγινε ακομη πιο αστειο
Ζητησε συγνωμη και υποστηριξε οτι ηθελε να ανεβασει το screenshot σε ενδοσυντονιστικη συζητηση και κατα λαθος το εκανε public
Kανεις δεν αναρωτηθηκε γιατι ενας συντονιστης ηθελε να ανεβασει σε ενδοσυντονιστικη συζητηση τις ip ενος μελους για να τους δειξει οτι διατηρει πολλαπλους λογαριασμους,οταν στο φορουμ στο οποιο συντονιζουν δεν υπαρχει κανονισμος που να απαγορευει σε ενα ενεργο και μη μπαναρισμενο μελος να εχει πολλαπλους λογαριασμους
Δηλαδη οι συντονιστες ειτε δεν γνωριζουν τον κνονισμο του φορουμ το οποιο συντονιζουν ειτε τον εχουν γραμμενο στα παπαρια τους και επιβαλλουν ποινες που δεν εμπιπτουν σε παραβιαση κανονισμων

Το πιο αστειο ομως απο ολα ειναι οτι εναν χρονο πριν ολοι ηξεραν οτι το συγκεκριμενο μελος εχει πολλαπλους λογαριασμους
Η απορια ειναι γιατι επελεξαν να το συζητησουν ενδοσυντονιστικα με εναν χρονο καθυστερηση
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιουν 2021, 03:37

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Eιναι γνωστο πως οι κανονες των φορουμ ειναι καποιοι αυθαιρετοι κανονες που πολλες φορες μπορει να συγκρουονται και με την νομιμοτητα
Απο εκει και περα η συζητηση για το αν οι ip ειναι η οχι προσωπικο δεδομενο η αν μπορουν να οδηγησουν σε ταυτοποιηση ειναι μια ατερμονη γενικη συζητηση

Εδω εχουμε κατι πιο απλο
Ενα φορουμ χαρακτηριζει τις ip ως προσωπικο δεδομενο και στην συνεχεια ενας συντονιστης του δημοσιευει ip μελους σε screenshot σε δημοσια συζητηση
Δηλαδη εναν συντονιστης κανει μια σοβαροτατη παραβιαση των κανονισμων του φορουμ στο οποιο ο ιδιος συντονιζει

Το αστειο ομως δεν τελειωσε εκει.Εγινε ακομη πιο αστειο
Ζητησε συγνωμη και υποστηριξε οτι ηθελε να ανεβασει το screenshot σε ενδοσυντονιστικη συζητηση και κατα λαθος το εκανε public
Kανεις δεν αναρωτηθηκε γιατι ενας συντονιστης ηθελε να ανεβασει σε ενδοσυντονιστικη συζητηση τις ip ενος μελους για να τους δειξει οτι διατηρει πολλαπλους λογαριασμους,οταν στο φορουμ στο οποιο συντονιζουν δεν υπαρχει κανονισμος που να απαγορευει σε ενα ενεργο και μη μπαναρισμενο μελος να εχει πολλαπλους λογαριασμους
Δηλαδη οι συντονιστες ειτε δεν γνωριζουν τον κνονισμο του φορουμ το οποιο συντονιζουν ειτε τον εχουν γραμμενο στα παπαρια τους και επιβαλλουν ποινες που δεν εμπιπτουν σε παραβιαση κανονισμων

Το πιο αστειο ομως απο ολα ειναι οτι εναν χρονο πριν ολοι ηξεραν οτι το συγκεκριμενο μελος εχει πολλαπλους λογαριασμους
Η απορια ειναι γιατι επελεξαν να το συζητησουν ενδοσυντονιστικα με εναν χρονο καθυστερηση

Η μικροπρέπεια που σας διακρίνει δεν νομίζω ότι μας αφορά και στο κάτω κάτω δεν αφορά κανένα, Από τη στιγμή που πας και συμμετέχεις εκεί μέσα δεν νομίζω ότι έχεις το δικαίωμα να κατακρίνεις το τι συμβαίνει από τη διαχείριση του φορουμ.
Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν πας στο σπίτι κάπου δεν του λες εσύ πως να συμπεριφερθεί, αλλά αν δεν σου αρέσει η συμπεριφορά του μπορείς να μαζέψεις το μπογαλάκια σου και να μην ξαναπατήσεις.

Αν λοιπόν εσύ είσαι κατηνάρα και μυξοκλαίς γιατί δεν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στο σπίτι του άλλου , δεν νομίζω ότι μας αφορά.

καλή συνέχεια
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”