Γιατί σύντροφε;
Επειδή ακολουθήθηκαν πλήρως δημοκρατικές διαδικασίες και ο λαός του ΕΕΦ απεφάνθη ότι δεν θέλει συντονιστή τον Σατανίκ, με την οποία απόφαση συμφωνεί και ο ίδιος ο Σατανίκ;
ΨΗΦΙΣΤΕ!!
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: ΨΗΦΙΣΤΕ!!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Buster Keaton
- Rookie poster

Ο Τσιπρας ηταν απλα ενα ωραιο χαμογελο,σα σκεψη και λεγειν 0.
Έχουν καταβληθεί πάντως φιλότιμες προσπάθειες (από γιούρο-τουρ σε αριστερούς φαν και βιβλία μέχρι και ομιλίες σε ελίτ κύκλους α λα Ambrosetti) να χτιστεί προφίλ διανοούμενου-γκλόμπαλ θίνκερ. Ίσως να πρόκειται για το πιο φιλόδοξο PR-πρότζεκτ στην ιστορία της Ανθρωπότητας.
Χαρακτηριστικό ανέκδοτο από τούτο τον μέγα άθλο ήταν που έβγαινε ο Γαβράς κι έλεγε που συζητούσανε επί ώρες για την κρίση, την πολιτική, την κοινωνία - τη ζωή· πως τον ρώτησε γιατί αυτο-αποκαλείται «ριζοσπάστης» και τον κέρδισε με την απάντησή του: ...ριζοσπάστης σημαίνει οι ρίζες μας.

0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Λαχουρένιος έγραψε:Dafuq??Τι εννοει ο ποιητης,γαμπρος,ωραιος γκομενος,και ετσι?
Κλαρινογαμπρός

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Χαρακτηριστικό ανέκδοτο από τούτο τον μέγα άθλο ήταν που έβγαινε ο Γαβράς κι έλεγε που συζητούσανε επί ώρες για την κρίση, την πολιτική, την κοινωνία - τη ζωή· πως τον ρώτησε γιατί αυτο-αποκαλείται «ριζοσπάστης» και τον κέρδισε με την απάντησή του: ...ριζοσπάστης σημαίνει οι ρίζες μας.
Μλκ μου, ναι, το διάβασα αυτό!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Kauldron
- Supreme poster

Πάντως το ΟΧΙ απέσπασε ένα 69%, που φαίνεται να είναι απόλυτα ταιριαστό για τον Σατανίκ.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

...επιθυμώ κι εγώ να καταγγείλω με τη σειρά μου τη νόθευση της λαϊκής βούλησης, η οποία ομοθυμαδόν - όπως διεφάνη και από τα ποστ - υποστήριξε το αίτημα για συντονιστοποίηση της Σατανικιάς Νοικοκυράς.
Νομίζω ότι πρέπει να κατεβούμε σε καμπάνια με σύνθημα: Με τον Πόντικα συντονιστή το φρη φόρουμ θα είναι Παστρικό και Νοικοκυρεμένο
Επίσης, δεν είδα ακόμη να μπαίνει ο διακριτικός τίτλος Wankerator στο σηματάκι του διέγου, και πολύ με στεναχωρείτε
Νομίζω ότι πρέπει να κατεβούμε σε καμπάνια με σύνθημα: Με τον Πόντικα συντονιστή το φρη φόρουμ θα είναι Παστρικό και Νοικοκυρεμένο
Επίσης, δεν είδα ακόμη να μπαίνει ο διακριτικός τίτλος Wankerator στο σηματάκι του διέγου, και πολύ με στεναχωρείτε

0 .
-
paralo
- Crazy poster

(eνταξει, σορρυ κ παλι για το οφφ...ομως επειδη το βλεπω γραμμενο συχνα πυκνα γτ "νοικοκυρα" ? ειναι λιγο σεξιστικο σαν σχολιο κ επειδη το λετε σε φαση αστείου , λογικά απο κάπου έχει προέλθει χωρις να τον/την προσβάλει σα χρήστη..)
0 .
#ccc
-
Μαυροβασίλης
- Rookie poster

και για να μην τον παίζουμε βλακωδώς, πείτε αν είναι πρότυπο το μογγολάδικο- κρίμα να καίμε bandwidth για να κάνει κοπτοραπτική κάθε παράουρος
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Alkiviades έγραψε:...επιθυμώ κι εγώ να καταγγείλω με τη σειρά μου τη νόθευση της λαϊκής βούλησης, η οποία ομοθυμαδόν - όπως διεφάνη και από τα ποστ - υποστήριξε το αίτημα για συντονιστοποίηση της Σατανικιάς Νοικοκυράς.
Θα παρακαλέσω τους διαφωνούντες με το εκλογικό αποτέλεσμα, να σεβαστούν την λαϊκή ετυμηγορία.
Ο λαός του ΕΕΦ μίλησε κύριοι και οφείλετε να σεβαστείτε την βούλησή του. Το ΕΕΦ προχωρά μπροστά, η ελπίδα έρχεται, η Ευρώπη αλλάζει.
Όλοι μαζί, ενωμένοι, για ένα καλύτερο αύριο.
Σε κάθε περίπτωση, για να μην υπάρχουν αμφιβολίες για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας, θα διατάξω ΕΔΕ, ώστε να γίνει απολύτως σαφές ότι δεν υπήρξε καμία νοθεία.
Ναι, αλλά αν αναλαβει καθήκοντα συντονιστή, μετά θα γεμίσει γλίτσα και μούχλα το σπίτι.
Και να το ξέρεις, θα αναλάβεις εσύ μετά να κάνεις τη φασίνα.
Επίσης, δεν είδα ακόμη να μπαίνει ο διακριτικός τίτλος Wankerator στο σηματάκι του διέγου, και πολύ με στεναχωρείτε![]()
Κάνε ένα πολλ, ώστε να αποφανθεί ο λαός του ΕΕΦ, μέσα από τις δημοκρατικές διαδικασίες.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
Diego
- Crazy poster

Αυτος θα το βάζει και εγω θα το σβηνω το νημα.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.