O καιρός που θα σου εξηγούσε κάποιος και ίσως μπορούσες ακόμη να καταλάβεις, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Τώρα πλέον μόνο ο βαρύς πέλεκυς του νόμου ή ο θάλαμος στο ψυχιατρείο και τα βαριά φάρμακα μπορούν να σε κάνουν καλά.
Μην νομίζεις ότι θα μπορείς να την γλιτώνεις για πολύ καιρό ακόμη, είναι θέμα χρόνο να κάνεις την μαλακία απο αυτές που κάνεις ή που φαντασιώνεσαι να κάνεις, και να σε περιλάβουν όπως ακριβώς σου πρέπει.
Πάτησα σκύλο και......
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Υπερβολές σχετικά με τον κορονοϊό
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Γερμανία: Ξεκληρίστηκε οικογένεια για ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού!
Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και μετά αυτοκτόνησε
16:08
ΚΟΣΜΟΣ
Πηγή: βίντεο από Ruptly
έγκλημα στο Βρανδεμβούργο
Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την πενταμελή οικογένεια που ξεκληρίστηκε στο Βρανδεμβούργο, την περασμένη εβδομάδα. Οι γονείς και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους όπου τηρούσαν καραντίνα λόγω Covid-19. Το παράδοξο είναι ότι ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στάθηκε αφορμή γι’ αυτή την οικογενειακή τραγωδία.
Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ο πατέρας.
Η αστυνομία αρχικά είχε πει ότι τα παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι, αλλά αργότερα αναθεώρησε αυτή τη λεπτομέρεια χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Στις πρώτες εκτιμήσεις ήταν και ότι η οικογένεια δολοφονήθηκε από ξένο δράστη. Ωστόσο, μια επιστολή του πατέρα αποκάλυψε την αλήθεια, ότι επρόκειτο για τετραπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.
Το σπίτι της οικογένειας στο Bρανδεμβούργο- Ruptly
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού της, την οποία είχε ανακαλύψει ο εργοδότης της.
Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4, 8 και 10 ετών, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν.
Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο. Πιστεύεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά του, γεγονός που οδήγησε επίσης στην απόγνωσή του.
Ο γενικός εισαγγελέας Gernot Bantleon είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από κλήση ενός γείτονα στην αστυνομία. Είχε δει τα άψυχα πτώματα τους από ένα παράθυρο του σπιτιού.
Καθώς τα κρούσματα στη Γερμανία αυξήθηκαν στα ύψη τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτικά τα εμβόλια για όλους τους εργαζόμενους. Δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα ή τα παιδιά του είχαν εμβολιαστεί ή γιατί βρίσκονταν σε καραντίνα.
Πατέρας σκότωσε τη σύζυγο και τα τρία τους παιδιά και μετά αυτοκτόνησε
16:08
ΚΟΣΜΟΣ
Πηγή: βίντεο από Ruptly
έγκλημα στο Βρανδεμβούργο
Νέες αποκαλύψεις έρχονται για την πενταμελή οικογένεια που ξεκληρίστηκε στο Βρανδεμβούργο, την περασμένη εβδομάδα. Οι γονείς και τα τρία τους παιδιά βρέθηκαν δολοφονημένοι στο σπίτι τους όπου τηρούσαν καραντίνα λόγω Covid-19. Το παράδοξο είναι ότι ένα πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στάθηκε αφορμή γι’ αυτή την οικογενειακή τραγωδία.
Η υπόθεση παίρνει νέα τροπή, αφού σύμφωνα με τις εισαγγελικές αρχές, ύποπτος για το έγκλημα θεωρείται ο πατέρας.
Η αστυνομία αρχικά είχε πει ότι τα παιδιά έφεραν τραύματα από μαχαίρι, αλλά αργότερα αναθεώρησε αυτή τη λεπτομέρεια χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Στις πρώτες εκτιμήσεις ήταν και ότι η οικογένεια δολοφονήθηκε από ξένο δράστη. Ωστόσο, μια επιστολή του πατέρα αποκάλυψε την αλήθεια, ότι επρόκειτο για τετραπλή δολοφονία και μια αυτοκτονία.
Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), βρέθηκε στον τόπο του εγκλήματος επιστολή του 40χρονου πατέρα, στην οποία περιέγραφε ότι φοβόταν πως ο ίδιος και η σύζυγός του επρόκειτο να συλληφθούν για την πλαστογράφηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού της, την οποία είχε ανακαλύψει ο εργοδότης της.
Στην επιστολή ανέφερε ακόμη ότι φοβόταν ότι οι κοινωνικές υπηρεσίες θα τους αφαιρούσαν την επιμέλεια των παιδιών τους, 4, 8 και 10 ετών, εφόσον ο ίδιος και η σύζυγός του συλλαμβάνονταν.
Τα γερμανικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο άνδρας, αφού πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο. Πιστεύεται ότι απολύθηκε από τη δουλειά του, γεγονός που οδήγησε επίσης στην απόγνωσή του.
Ο γενικός εισαγγελέας Gernot Bantleon είπε στους δημοσιογράφους ότι οι αρχές κλήθηκαν στο σπίτι το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά από κλήση ενός γείτονα στην αστυνομία. Είχε δει τα άψυχα πτώματα τους από ένα παράθυρο του σπιτιού.
Καθώς τα κρούσματα στη Γερμανία αυξήθηκαν στα ύψη τον περασμένο μήνα, η κυβέρνηση κατέστησε υποχρεωτικά τα εμβόλια για όλους τους εργαζόμενους. Δεν είναι σαφές εάν η γυναίκα ή τα παιδιά του είχαν εμβολιαστεί ή γιατί βρίσκονταν σε καραντίνα.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

2. Ο ιδιοκτήτης ή/και ο κάτοχος/συνοδός/φύλακας του ζώου συντροφιάς, ευθύνονται αλληλέγγυα και σε ολόκληρο για κάθε βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το ζώο σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς η αντίστοιχη ευθύνη βαρύνει τον οικείο Δήμο.
κανονικα θα επρεπε να του κανω μήνυση με βαση τις εντολες του νομου
και να του επαιρνα και τα σωβρακα αλλα ειμαι καλος τυπος
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:O καιρός που θα σου εξηγούσε κάποιος και ίσως μπορούσες ακόμη να καταλάβεις, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Τώρα πλέον μόνο ο βαρύς πέλεκυς του νόμου ή ο θάλαμος στο ψυχιατρείο και τα βαριά φάρμακα μπορούν να σε κάνουν καλά.
Μην νομίζεις ότι θα μπορείς να την γλιτώνεις για πολύ καιρό ακόμη, είναι θέμα χρόνο να κάνεις την μαλακία απο αυτές που κάνεις ή που φαντασιώνεσαι να κάνεις, και να σε περιλάβουν όπως ακριβώς σου πρέπει.
οκ....εισαι βαρια περιπτωση εσυ
.gif)
0 .
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Δεν είναι θέμα χρημάτων. Σε αυτό τον τόπο ο νόμος επιβάλει να ειδοποιήσεις τις αρχές. Αν δεν το κάνεις έχεις και πρόστιμο.
Και δεν είναι καν το θέμα ότι έτρεξε, αλλά το ότι το ποστάρει δίκην μαγκιάς-κλανιάς.
Όρθια σκουπίδια, τι να πεις.
Πέρα από αυτό, επειδή οι αρχές είναι για ΓΤΠΚ και μέχρι να κινητοποιηθούν θα τα έχει τινάξει ο σκύλος, παίρνεις πιο δραστικά μέτρα.
Εσύ τι νομίζεις ότι το τηλέφωνο για τέτοιες περιπτώσεις είναι του στυλ 166;
Μέχρι να βρεις ποιο είναι το τηλέφωνο και αν θα το σηκώσει κανείς και αν και αν... θα κάτσω να περιμένω τον δήμο;
Εκείνη τη στιγμή κάνεις ό,τι μπορείς. Θα κάτσω εκείνη την ώρα να σκεφτώ τα έξοδα, αν θα κάνω την νταντά και μαλακίες;
Επείγουσα κατάσταση.
Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Παίρνεις μία την τροχαία και ιδανικά μία και την τοπική φιλοζωϊκή. Η φιλοζωϊκή έρχεται γρήγορα ή βρίσκει αργότερα το αδέσποτο, η τροχαία καταγράφει το περιστατικό και βεβαιώνει αν έχουν γίνει ζημιές στο όχημα. Παίρνει επίσης την φιλοζωϊκή αν δεν την πάρεις εσύ*. Στο τέλος, εάν έχεις κάνει τα προβλεπόμενα, για τα αδέσποτα υπεύθυνο είναι το κράτος, πχ για τις ζημιές στο αυτοκίνητό σου. Αν θα πάρεις λεφτά στο τέλος, δεν ξέρω, αλλά μπορείς να τα διεκδικήσεις εφόσον έχεις ειδοποιήσει τις αρχές, και η τροχαία κρίνει ότι δεν έφταιγες.
*Έχω χτυπήσει κουκουβάγια, πήρα την αστυνομία. Ένας κοιλαράς μπάρμπας μαζί με έναν νεαρό αστυνομικό ήρθαν σχετικά γρήγορα απο το δίπλα κεφαλοχώρι, έβαλαν την κουκουβάγια στο περιπολικό, την κρατήσαν στο τμήμα το βράδι, την ταϊσαν, και το πρωϊ την πήγαν σε καταφύγιο ζώων.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

nemo έγραψε:2. Ο ιδιοκτήτης ή/και ο κάτοχος/συνοδός/φύλακας του ζώου συντροφιάς, ευθύνονται αλληλέγγυα και σε ολόκληρο για κάθε βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το ζώο σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς η αντίστοιχη ευθύνη βαρύνει τον οικείο Δήμο.
@@ θα έπαιρνες εσύ αληταρα. Αποζημίωση μπορεί να ζητήσει μόνο όποιος πρώτα είναι νόμιμος. Το αναπνέον σκουπιδαριό που χτυπάει ζώα, τα παρατάει και μετά ποστάρει δίκην κατορθώματος σε φόρα, παίρνει μόνο πρόστιμο 300 ευρώ, τουλάχιστον.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Παίρνεις μία την τροχαία και ιδανικά μία και την τοπική φιλοζωϊκή. Η φιλοζωϊκή έρχεται γρήγορα ή βρίσκει αργότερα το αδέσποτο, η τροχαία καταγράφει το περιστατικό και βεβαιώνει αν έχουν γίνει ζημιές στο όχημα. Παίρνει επίσης την φιλοζωϊκή αν δεν την πάρεις εσύ*. Στο τέλος, εάν έχεις κάνει τα προβλεπόμενα, για τα αδέσποτα υπεύθυνο είναι το κράτος, πχ για τις ζημιές στο αυτοκίνητό σου. Αν θα πάρεις λεφτά στο τέλος, δεν ξέρω, αλλά μπορείς να τα διεκδικήσεις εφόσον έχεις ειδοποιήσει τις αρχές, και η τροχαία κρίνει ότι δεν έφταιγες.
*Έχω χτυπήσει κουκουβάγια, πήρα την αστυνομία. Ένας κοιλαράς μπάρμπας μαζί με έναν νεαρό αστυνομικό ήρθαν σχετικά γρήγορα απο το δίπλα κεφαλοχώρι, έβαλαν την κουκουβάγια στο περιπολικό, την κρατήσαν στο τμήμα το βράδι, την ταϊσαν, και το πρωϊ την πήγαν σε καταφύγιο ζώων.
Οκ δεκτό.
Εγώ επειδή δεν έχω και τόση εμπιστοσύνη στους δήμους και φιλοζωικές* και τέτοια, εκείνη την ώρα η έγνοια μου είναι το ζώο που ψυχορραγεί μπροστά μου.
Τα υπόλοιπα δε με πολυνοιάζουν κιόλας εκτός και αν είναι απαραίτητο να έρθει η τροχαία εκείνη την ώρα για κάποιο λόγο.
*φιλοζωικές απλοί εθελοντές σαν κι εμένα κι εσένα είναι. Έχουν ήδη πολλά που τρέχουν γιατί να τους επιβαρύνω κι εγώ;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:2. Ο ιδιοκτήτης ή/και ο κάτοχος/συνοδός/φύλακας του ζώου συντροφιάς, ευθύνονται αλληλέγγυα και σε ολόκληρο για κάθε βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το ζώο σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς η αντίστοιχη ευθύνη βαρύνει τον οικείο Δήμο.
@@ θα έπαιρνες εσύ αληταρα. Αποζημίωση μπορεί να ζητήσει μόνο όποιος πρώτα είναι νόμιμος. Το αναπνέον σκουπιδαριό που χτυπάει ζώα, τα παρατάει και μετά ποστάρει δίκην κατορθώματος σε φόρα, παίρνει μόνο πρόστιμο 300 ευρώ, τουλάχιστον.
κονονικα θα επρεπε να σε κλεισουν μεσα με την κουκουβαγια και λογω που την κτυπησες
και λογω που τηλεφωνησες και απασχολησες το τμημα τουλαχιστον ενα τσουχτερο προστιμο
επρεπε να σου δωσουν και λογω βλακειας

0 .
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:2. Ο ιδιοκτήτης ή/και ο κάτοχος/συνοδός/φύλακας του ζώου συντροφιάς, ευθύνονται αλληλέγγυα και σε ολόκληρο για κάθε βλάβη ή ζημιά που προκαλείται από το ζώο σε ανθρώπους ή άλλα ζώα. Για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς η αντίστοιχη ευθύνη βαρύνει τον οικείο Δήμο.
Όποτε σε συμφέρει κοιτάς τους νόμους.
Όποτε δε σε συμφέρει ... εμπανάστα.
Δεν κάνω εμβόλιο ουγκ.
Να γαμηθεί η κοινωνία.
0 .
-
Προέλλην

Δεν την γλιτώνεις σαβούρι, θέμα χρόνου το κελί, είτε της φυλακής είτε του ψυχιατρείου.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts