Μουσικές, στιχάκια και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πέθανε από κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2021, 22:23

NikosVy έγραψε:
bizeli έγραψε:..να ξέρεις ότι απ' ότι κατάλαβα δέχεται και αρχεία midi τα οποία μπορούν να εξαχθούν και σε αρχεία mp3. Φαντάζομαι δλδ. Δεν το έχω κάνει και ποτέ.
Απλά στο λέω να το ξέρεις γενικότερα.

Εγώ μπορώ να το βγάλω μέχρι αρχείο Midi. Δεν ξέρω για mp3. Δεν είναι δουλειά μου ούτε να φτιάχνω Mp3 ή Youtube.

Ασχολούμαι με τη Μουσική σαν χόμπυ, δεν είμαι επαγγελματίας, όπως και με το μπριτζ.

Επομένως δεν θα κάτσω να σπουδάσω τώρα για το πως θα φτιάξω ένα youtube για να το διασκεδάσεις εσύ ή άλλος στο elefthero.

Εκεί κατεβάζετε όσα youtube και καρναβαλοτραγούδια θέλετε.

Κακώς, κάκιστα παρασύρθηκα να εκφράσω και να προσφέρω κάτι από τον ελεύθερο χρόνο και από πράγματα που ασχολούμαι σαν χόμπυ, στον ελεύθερο χρόνο μου, για να ασχοληθούν οι άλλοι στο elefthero, που προτιμούν, το Γιωργάκη, τον Κωστάκη, τον Κούλη και τον Μογγόλο.

Καλα ρε Νικο, το Μπιζελι βρηκες να τρολλαρεις? Το πιο νορμαλ ατομο εδω μεσα? :dunno:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Δεκ 2021, 22:28

nemo έγραψε:μπιζελι γραψε στίχους και θα σου στείλω εγω τις νοτες :laugh1: εικονογραφημένες

Ναι, ζωγράφισε εσύ τις νότες, θα τις καταλάβει καλύτερα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Δεκ 2021, 22:28

NikosVy έγραψε:Εγώ μπορώ να το βγάλω μέχρι αρχείο Midi. Δεν ξέρω για mp3. Δεν είναι δουλειά μου ούτε να φτιάχνω Mp3 ή Youtube.

Ασχολούμαι με τη Μουσική σαν χόμπυ, δεν είμαι επαγγελματίας, όπως και με το μπριτζ.

Επομένως δεν θα κάτσω να σπουδάσω τώρα για το πως θα φτιάξω ένα youtube για να το διασκεδάσεις εσύ ή άλλος στο elefthero.

Εκεί κατεβάζετε όσα youtube και καρναβαλοτραγούδια θέλετε.

Κακώς, κάκιστα παρασύρθηκα να εκφράσω και να προσφέρω κάτι από τον ελεύθερο χρόνο και από πράγματα που ασχολούμαι σαν χόμπυ, στον ελεύθερο χρόνο μου, για να ασχοληθούν οι άλλοι στο elefthero, που προτιμούν, το Γιωργάκη, τον Κωστάκη, τον Κούλη και τον Μογγόλο.

Νίκο εγώ να σε βοηθήσω ήθελα σχετικά με το αρχείο midi.
Αν είναι συνεχώς να παρεξηγιέσαι άστο.
Εγώ δε σου ζήτησα να κάνεις τίποτα.
Όλα δικές σου ιδέες ήταν.
Εσύ ήθελες να πειραματιστείς και μου λες γράψε ένα τετράστιχο.
Μου είπες να κάνω κάτι άλλο και δεν το έκανα;
Ακόμα και δεύτερους στίχους με διορθώσεις που μου είπες και αυτό το έκανα. Αν και είμαι παντελώς άσχετη.
Και μετά μου είπες να περιμένω να το προσπαθήσεις τις επόμενες μέρες και στο τέλος μου έβγαλες μια φωτό με νότες.
Από κει και πέρα εγώ τι άλλο να έκανα;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Δεκ 2021, 22:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Καλα ρε Νικο, το Μπιζελι βρηκες να τρολλαρεις? Το πιο νορμαλ ατομο εδω μεσα? :dunno:

Πες μου ότι με τρολλάρει αλήθεια. Δεν παίζει αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Μάγκες τώρα τελευταία με τρολλάρετε όλοι ασύστολα και δεν το παίρνω χαμπάρι.
Την έχω πατήσει άπειρες φορές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Δεκ 2021, 22:34

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Πες μου ότι με τρολλάρει αλήθεια. Δεν παίζει αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή.

Μάγκες τώρα τελευταία με τρολλάρετε όλοι ασύστολα και δεν το παίρνω χαμπάρι.
Την έχω πατήσει άπειρες φορές.

Ο Νικος σχεδον ποτε δε γραφει σοβαρα. Αργησα να τον καταλαβω και τον παρεξηγουσα :rolll:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Δεκ 2021, 22:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Ο Νικος σχεδον ποτε δε γραφει σοβαρα. Αργησα να τον καταλαβω και τον παρεξηγουσα :rolll:

Σοβαρά; Εγώ τα πιστεύω όσα λέει.
Μακάρι να τρολλάρει.

Τέσπα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Δεκ 2021, 22:43

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μακάρι να τρολλάρει.

Τέσπα.

ε τώρα ρε μπιζέλι ...

αμα πιστεύεις πασοκο τι να σου πω..
ο πασόκος δεν είναι πολιτική τοποθέτηση, επάγγελμα είναι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Δεκ 2021, 22:45

Λαχουρένιος έγραψε:Καλα ρε Νικο, το Μπιζελι βρηκες να τρολλαρεις? Το πιο νορμαλ ατομο εδω μεσα? :dunno:

Μα δοκιμάζω στο sing.gr όλα τα δικά σας λόγια και δεν βγάζουν ούτε ομοιοκαταληξίες ούτε ρίμες. Ρυθμικά χτύπαγαν παλαμάκια μόνο οι Αξιωματούχοι στο Πολιτ Μπυρο της ΕΣΣΔ και αυτό είχε ρυθμική αξία. Το καταργήσατε και αυτό.

Βρήκα το κορίτσι μιλάμει με πιο μικρές λέξεις και φράσεις. Έδειξε ενδιαφέρον για το τραγούδι και τη μουσική και παρασύρθηκα.

Το κακό είναι ότι ότι φτιάχνω εγώ καταλήγει στο Sibelius 7 ή στο πιάνο μου, ενώ εσείς έχει συνηθίσει να ακούτε καψουροτράγουδα στο youtube.

E, όχι, δεν κάθομαι να φτιάχνω για το youtube. Διαδικτυακά παίζω με τους μπριτζέρ δεν παίζω αλλού.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Δεκ 2021, 22:46

bizeli έγραψε: Εγώ τα πιστεύω όσα λέει.

Εσυ σε όλους πιστευεις, δεν ξερω πως να παίζεται τετοια φαση.. απελπιστηκα :nono:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Δεκ 2021, 23:14

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ο Νικος σχεδον ποτε δε γραφει σοβαρα. Αργησα να τον καταλαβω και τον παρεξηγουσα :rolll:

Μακάρι να τρολλάρει.

Είχα ρετουσάρει μουσικά το λόγο που εκφώνησε ο άγνωστός μου ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ στην αίθουσα της Παλαιάς Βουλής (Μάρτιος 2012) , γι' αυτό και είχε κατασυγκινήσει το ακροατήριό του που απετελείτο κυρίως από μερικούς απόστρατους εξωστρακισμένους από τις ενώσεις των αποστράτων, τα μέλη του Συνδέσμου του Νοτίου Σαρωνικού και ανένταχτους απροσάρμοστους Αγανακτισμενους του παλιού φόρουμ που έψαχναν ένα προσανατολισμό, ένα αρχηγό, ένα μαγνήτη εκείνα τα χρόνια.

Με γνωρίζετε, γνωρίζετε τη φωνή μου
Όλοι εσείς που μας αποκαλούν Αγανακτισμένους
Εμάς που....

Είχα αντιγράψει λίγο τη δομή και το μοτίβο από την 5η Συμφωνία του Μπετόβεν, έτσι για να δω τι απήχηση θα είχε. Μετά κατάλαβα ότι έπρεπε να είχα βάλει το λάιβμοτιβ από τις Βαλκυρίες του Βάγκνερ αλλά με είχε καταγγείλει ο ρήτορας στον κομμουνιστή συντονιστή με το μούσι και έτσι πήγε με τον άξεστο λόγο του στο ακροατήριο της ... "κατάμεστης αίθουσας" 8μ Χ 12μ στο Χαλάνδρι και δεν συγκίνησε αλλά υπνώτισε στην κυριολεξία το ακροατήριο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”