Οι συνδυασμοι για καλή παρέα στο ελευθερο

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι συνδυασμοι για καλή παρέα στο ελευθερο

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιαν 2022, 10:19

μπιζελι αν εξαιρεσουμε τον τεξ οι υπολοιποι δεν ειναι για σοβαρη κουβεντα :D
και ο βαλλον εχει αδικο που λεει οτι οι περισσοτεροι μας δειχνουν τον αλλον εαυτο εδω μεσα
παρολο που μερικα τα "κρυβουμε" κατα τα αλλα ειμαστε τοσο αληθινοί οσο και στην προσωπικη ζωη
αρκει να διαβαζουμε πισω και απο τα ποστ
πριν απο χρονια γνωρίστηκα -στις αρχες που αρχισα να γραφω στα φορουμ με καποιον
που με εκανε εντυπωση με τον γραψιμο του ....τον προσκαλεσα μαζι με την γυναικα του
σε μια ταβερνα τον κερασα τον ποτισα και αποδειχτηκε και ψευτης και αδειος απο οτιδηποτε
δηλαδη ηταν σαν να ηταν δυο διαφορετικα ειδη ο τυπος που εγραφε στο φορουμ με τον τυπο
που συζηταγα και απο τοτε μου εφυγε καθε διαθεση να γνωριστω προσωπικα με μελη
σημερα εφτασα στο σημειο να σεβομαι το καθε μελος και την προσωπικοτητα του ακομη και αν διαφωνω
μαζι του γιατι γνωριζω οτι και εγω ειμαι δυσκολος χαρακτηρας και περιπλοκος
ισως περισσοτερο απο το κανονικο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Ιαν 2022, 10:33

Δεν εχεις αδικο ,αλλά μπορείς να καταλαβεις ποιος ειναι ψευτικος και ποιος κανονικος.

Εγω θυμαμαι μελος απο το παλιο που φοβονταν να με συναντήσει (μαζι με αλλους 10)
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Ιαν 2022, 10:57

vallon έγραψε:θυμάμαι τι πλάκα κάναμε στον ραν ταν πλαν με τον Αντρέα παλιά στου παγάνου,

Παπάρια κάνατε. Τρώγατε το δούλεμα της αρκούδας. :D
Άσε που σας είχε φάει η ζήλια επειδή είχα μαζέψει όλες τις γκόμενες και εσείς δε σταυρώσατε ποτέ ούτε ψωριάρα γάτα. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιαν 2022, 15:53

nemo έγραψε:μπιζελι αν εξαιρεσουμε τον τεξ οι υπολοιποι δεν ειναι για σοβαρη κουβεντα :D
και ο βαλλον εχει αδικο που λεει οτι οι περισσοτεροι μας δειχνουν τον αλλον εαυτο εδω μεσα
παρολο που μερικα τα "κρυβουμε" κατα τα αλλα ειμαστε τοσο αληθινοί οσο και στην προσωπικη ζωη
πριν απο χρονια γνωρίστηκα -στις αρχες που αρχισα να γραφω στα φορουμ με καποιον
που με εκανε εντυπωση με τον γραψιμο του ....τον προσκαλεσα μαζι με την γυναικα του
σε μια ταβερνα τον κερασα τον ποτισα και αποδειχτηκε και ψευτης και αδειος απο οτιδηποτε
δηλαδη ηταν σαν να ηταν δυο διαφορετικα ειδη ο τυπος που εγραφε στο φορουμ με τον τυπο
που συζηταγα
και απο τοτε μου εφυγε καθε διαθεση να γνωριστω προσωπικα με μελη
σημερα εφτασα στο σημειο να σεβομαι το καθε μελος και την προσωπικοτητα του ακομη και αν διαφωνω

βρε άκρον άωτον της ασυναρτησίας..
πήρες χαμπάρι ότι στην δεύτερη παράγραφο αναιρείς το λόγο που λες ότι δεν έχω δίκιο;
:laugh1: :laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιαν 2022, 15:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:θυμάμαι τι πλάκα κάναμε στον ραν ταν πλαν με τον Αντρέα παλιά στου παγάνου,

Παπάρια κάνατε. Τρώγατε το δούλεμα της αρκούδας. :D
Άσε που σας είχε φάει η ζήλια επειδή είχα μαζέψει όλες τις γκόμενες και εσείς δε σταυρώσατε ποτέ ούτε ψωριάρα γάτα. :fico:

φταίω εγώ που δεν σε πήρα στα γονατάκια μου να σε κάνω νταχτιρντι και τώρα έχεις ξεψαρώσει ρε αμούστακο

αεί βρε μαϊμού του Κωλέττη
που είναι ο μπακάλης να σε πιάσουμε στο ΣΟΒΕ;
:laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Ιαν 2022, 16:01

Τώρα που μου πήγαν πάλι όλα καλά και έχω τα κέφια μου θα σας γράψω και κάποια σκέψη σχετικά με το φορουμ

Νομίζω ότι η μορφή του template του φορουμ είναι πολύ ξεπερασμένη, ίσως θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος ..παλαιολιθική..

θα έπρεπε να γίνει μια συγχώνευση και να δανειστούμε τμήματα από telmpale του joomla με τα παράθυρα που δίνουν την αίσθηση των νέων και πιο περιζήτητων μηνυμάτων ..
νομίζω ότι πλέον δεν είναι και τόσο ελκυστική αυτή η παλαιολιθική εμφάνιση
βέβαια ξέρω ότι υπάρχει κόστος πίσω του..
για όποιον τον ενδιαφέρει ας το σκεφτεί..

αν θέλετε κάντε ένα τοπικ να το συζητήσουμε..
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιαν 2022, 17:05

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:μπιζελι αν εξαιρεσουμε τον τεξ οι υπολοιποι δεν ειναι για σοβαρη κουβεντα :D
που συζηταγα
και απο τοτε μου εφυγε καθε διαθεση να γνωριστω προσωπικα με μελη

βρε άκρον άωτον της ασυναρτησίας..
πήρες χαμπάρι ότι στην δεύτερη παράγραφο αναιρείς το λόγο που λες ότι δεν έχω δίκιο;
:laugh1: :laugh1:

βρε παπαρα δεν εχω την πολυτελεια να γραφω με πιεζει ο χρονος ενα αυτο το αλλο ειναι οτι εγραψα
-στην αρχη που εγραφα στα φορουμ και ημουν τελειως αθώος και πιστευα τον καθε παπαρα που εγραφε
επειτα ειναι και το αλλο υπαρχουν μελη που γραφουν πιο ελευθερα πχ εσυ που λες οτι ψαρευεις
οτι βαζεις ντοματες και κολοκυθια -δεν γραφεις οτι εισαι ο καλυτερος ψαρας και βγαζεις ψαρια να ταιζεις
ολη την αθηνα κλπ αυτο μαζι με αλλα χαρακτηριζει καποια ατομα αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα
οτι δεν εχεις δικιο αφου λιγο πολυ οι χαρακτηρες απο δω μεσα ειναι ζωντανοι

δεν ειναι ο λαχου ο νικος ο αριστο το μπιζελι κλπ
και εδω στο ελευθερο μαλλον μπορω να ταιριασω με ολους σε κατι αρκει να εχουν ενα επιπεδο αξιοπρέπειας
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Ιαν 2022, 22:03

Ναι πολύ σοβαρό άτομο είναι ο τλαξ που στο θέμα με το σιφόνι έβγαλε στριγκλιά νίκης σαν τον μπομ τον σφουγγαράκη όταν το ξεβούλωσε.

(Τλαξ πλάκα κάνω αδερφέ. I loved it ...άκου στριγλιά νίκης)
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Ιαν 2022, 22:12

vallon έγραψε:Τώρα που μου πήγαν πάλι όλα καλά και έχω τα κέφια μου θα σας γράψω και κάποια σκέψη σχετικά με το φορουμ

Νομίζω ότι η μορφή του template του φορουμ είναι πολύ ξεπερασμένη, ίσως θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος ..παλαιολιθική..

θα έπρεπε να γίνει μια συγχώνευση και να δανειστούμε τμήματα από telmpale του joomla με τα παράθυρα που δίνουν την αίσθηση των νέων και πιο περιζήτητων μηνυμάτων ..
νομίζω ότι πλέον δεν είναι και τόσο ελκυστική αυτή η παλαιολιθική εμφάνιση
βέβαια ξέρω ότι υπάρχει κόστος πίσω του..
για όποιον τον ενδιαφέρει ας το σκεφτεί..

αν θέλετε κάντε ένα τοπικ να το συζητήσουμε..

10 χρονια το λεω αλλαξτε αυτο το ξεπλυμενο πραγμα .
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Ιαν 2022, 22:27

bizeli έγραψε:

Ναι πολύ σοβαρό άτομο είναι ο τλαξ που στο θέμα με το σιφόνι έβγαλε στριγκλιά νίκης σαν τον μπομ τον σφουγγαράκη όταν το ξεβούλωσε.

(Τλαξ πλάκα κάνω αδερφέ. I loved it ...άκου στριγλιά νίκης)

και ποιος κατα την γνωμη σου ειναι ο πιο σοβαρος εδω μεσα .. :-/
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”