Κατάθλιψη, άγχος, αρνητίλα ... εδώ είμαστε

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Κατάθλιψη, άγχος, αρνητίλα ... εδώ είμαστε

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 21:57

vallon έγραψε: :laugh1: :laugh1:

μοιράζει τρίποντα το μπιζέλι

Ο Ραν είναι μεγάλος τρόλλας.
Να το ξέρετε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 22:20

Μάγκες δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αλλά τα σημάδια ότι γερνάω γίνονται όλο και πιο πολλά. Έχετε πετύχει κάτι αρθράκια στο ίντερνετ τύπου "10 σημάδια που δείχνουν το τάδε" ;
Ε εγώ νομίζω ότι φτιάχνω σιγά σιγά τη λίστα "10 σημάδια που δείχνουν ότι γερνάς"

Για παράδειγμα στην καθημερινή μου τσάντα τα φάρμακα που κουβαλάω είναι περισσότερα πλέον από τα υπόλοιπα είδη.
Από που να ξεκινήσω
Τ4, zovirax, ντεπόν, xeforapid, voltaren, algofren, καραμέλες για το λαιμό, οδοντικό νήμα, otrivin

Και όντως τα χρησιμοποιώ. Δεν τα έχω για περίπτωση ανάγκης από ανασφάλεια.
1 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 12 Μαρ 2022, 22:35

bizeli έγραψε:Μάγκες δεν ξέρω αν το παθαίνετε κι εσείς αλλά τα σημάδια ότι γερνάω γίνονται όλο και πιο πολλά. Έχετε πετύχει κάτι αρθράκια στο ίντερνετ τύπου "10 σημάδια που δείχνουν το τάδε" ;
Ε εγώ νομίζω ότι φτιάχνω σιγά σιγά τη λίστα "10 σημάδια που δείχνουν ότι γερνάς"

Για παράδειγμα στην καθημερινή μου τσάντα τα φάρμακα που κουβαλάω είναι περισσότερα πλέον από τα υπόλοιπα είδη.
Από που να ξεκινήσω
Τ4, zovirax, ντεπόν, xeforapid, voltaren, algofren, καραμέλες για το λαιμό, οδοντικό νήμα, otrivin

Και όντως τα χρησιμοποιώ. Δεν τα έχω για περίπτωση ανάγκης από ανασφάλεια.

Kαι νόμιζα ότι μόνο εγώ είμαι ο περίεργος :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
mixaliss
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό mixaliss » 12 Μαρ 2022, 22:46

Το οδοντικό νήμα συνήθως δεν αρκεί.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 22:55

mixaliss έγραψε:Το οδοντικό νήμα συνήθως δεν αρκεί.

Εικόνα

Τώρα εσύ επεκτείνεσαι σε OCD περιπτώσεις.
:D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Μαρ 2022, 23:48

Για να καταλάβετε τώρα πώς δύο άνθρωποι αντιμετωπίζουν διαφορετικά το ίδιο πρόβλημα (true story)

I was like
Εικόνα

Ο άλλος
Εικόνα
(Βασικά είπε μια χειρότερη βρισιά αλλά ντρέπομαι να την βάλω)
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Μαρ 2022, 00:04

Εικόνα

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα
Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 13 Μαρ 2022, 02:18

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 13 Μαρ 2022, 17:12

Εικόνα
1 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Μαρ 2022, 19:19

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε: Ασπαστείτε ρε το μαρξισμό-λενινισμό και ταχθείτε ολόψυχα υπέρ των σταλινικών κομμουνιστικών ιδανικών και σας εγγυώμαι ότι θα δείτε τον περιβάλλοντα κόσμο με θετικότητα όταν πιάσετε το δικό σας μετερίζι στον αγώνα για την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση.

Ναι τώρα σωθήκαμε.

Kaι όμως, μόνο μέσα από την κατάργηση της ταξικής ανταγωνιστικής κοινωνίας η ανθρώπινη συνείδηση μπορεί να αισθανθεί ευτυχία ως αποτέλεσμα της αισθητηριακής-συγκινησιακής μορφής του ιδανικού που προσφέρει ο ολοκληρωμένος κομμουνισμός.
Ο μαρξισμός-λενινισμός απέδειξε επιστημονικά ότι η τάση του ανθρώπου προς την προσωπική αποκλειστικά ευτυχία είναι ουτοπία (τα ψυχολογικοπαθητικά αποτελέσματα της οποίας φαίνονται στο παρόν νήμα)
αποσπασμένη από τους σκοπούς και τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου που εκφυλίζεται σε εγωισμό και τραυματίζει ηθικά και ψυχολογικά την προσωπικότητα του συνανθρώπου που οδηγείται στο σαλτάρισμα από το μπαλκόνι.
Σύμφωνα με τη μεγαλοφυή σταλινική αντίληψη για μια υγιή ψυχικά κοινωνία η αναζήτηση της ευτυχίας δεν περιορίζεται στην κατάσταση που ήδη υπάρχει, αλλά αντίθετα τονίζεται ότι η διαρκής τάση για ένα καλύτερο μέλλον (και η υπερνίκηση των εμποδίων που φράζουν το δρόμο προς αυτό) δεν είναι η απόκτηση της προσωπικής μας ευτυχίας αλλά η ολοκληρωτική ανάπτυξη των ικανοτήτων μας και η χρησιμοποίηση τους στη συνειδητή δράση που αποσκοπεί στην επιτυχία των κοινών σκοπών της κοινωνίας.
Μόνο η συνειδητή επαναστατική πάλη για την κοινωνική αναδιάρθρωση και την πραγματοποίηση της δημιουργίας συνθηκών ανάπτυξης των κομμουνιστικών ιδανικών, για την ολόπλευρη ανάπτυξη της προσωπικότητας, σε συνάφεια με τον αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για όλη την ανθρωπότητα γεμίζουν τη ζωή του ανθρώπου με εκείνη τη βαθιά ικανοποίηση που του προκαλεί την αίσθηση της ευτυχίας, παραμερίζοντας ολοκληρωτικά την αστική καπιταλιστική-ατομικιστική και στρεσογόνα αντίληψη της ευτυχίας που προκύπτει από την προσωπική επιτυχία και μαθηματικά οδηγεί στην κατάθλιψη, στη σεξουαλική ανεπάρκεια και την ανοργασμικότητα εκατομμύρια ανθρώπους πολύ πριν σαρανταρίσουν.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”