Alien_ex_forums έγραψε:(Το ποστ έχει υποστεί επεξεργασία λόγω αυτολογοκρισίας)
Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:
Στα 16 μου χρόνια (εδώ μίλησα για τις σχέσεις που είχα κάνει στις διακοπές από 16-22 χρονών, αλλά τελικά πρόκειται για μια ιστορία που αδικείται με το να αναφερθεί περιληπτικά και αποφάσισα να τη διαγράψω. Οσοι προλάβατε και την είδατε, καλώς) Και στο πανεπιστήμιο γνώρισα μία ακόμη, με την οποία τα είχαμε για 7 ολόκληρα χρόνια, πηγαίναμε σοβαρά, τελικά με παράτησε χωρίς να καταλάβω γιατί κλπ.
Οταν βγήκα από την 7ετή σχέση, διαπίστωσα ότι ένιωσα αναγεννημένος και ανανεωμένος. Τότε, έβγαλα το συμπέρασμα ότι είμαι μοναχικός εκ φύσεως και ότι οι σχέσεις με κουράζουν και με καταπιέζουν. Αποφάσισα λοιπόν να μην παντρευτώ ποτέ.
Στην παρούσα φάση έχω μια σχέση εξ αποστάσεως με μια κοπέλα που μένει στη Δράμα, αλλά είναι ελεύθερη σχέση και τη φιλοξενώ μόνο στις γιορτές.
Γιατί τα λέω αυτά:
Διότι οι ΦΕΛΛΟΙ από δίπλα, οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ από δίπλα, λένε για μένα
- Οτι είμαι ίνσελ και mgtow
-Οτι είμαι μισογύνης
- Οτι είμαι αγάμητος
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν είμαι αγάμητος, ότι κάνω σεξ επί πληρωμή (διότι είχα ταχτεί υπερ του σεξ επί πληρωμή)
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν κάνω σεξ επί πληρωμή, ότι αυνανίζομαι με τσόντες (διότι τάσσομαι υπέρ της πορνογραφίας).
Και κάπως έτσι, γίνεται μια ωραία συκοφαντία στα πλαίσια του Ad Hominem.
νομίζω ότι αυτό το ποστ είναι αξιόλογο και χρήζει συζήτησης.
Γενικώς φίλε Αλεξ σε έχω κόψει ότι είσαι αρκετά ενδιαφέρον τύπος, δεν ξέρω την ηλικία σου πάντως εκφράζεις πάντα σοβαρό λόγο
Το αν έχεις κάνεις πολλές ή λίγες σχέσεις δεν έχει σημασία, οι από δίπλα ...είναι γενικώς πολύ μαλάκες και δεν χρειάζεται να δίνεις σημασία, εντάξει δεν γενικεύω ,αλλά είναι κουραστικοί, υπάρχουν και εξαιρέσεις.
Αρα μην έχεις δεύτερες σκέψεις, το τι είσαι και το πως διαμορφώνεις την σεξουαλική σου ζωή είναι καθαρά δικός σου λογαριασμός και δεν οφείλεις σε κανένα εξηγήσεις.
Ετσι καταθέτω ψήφο στήριξης σε εσένα