nemo έγραψε:ειδες τους κκεκεδες που δεν λενε τιποτα; και ξερεις τι θα γινει αμα το ξεφουρνισουν
Δεν λένε γιατί είναι ανόητη και κακοπροαίρετη η ερώτησή σου. Ασε μας κι εσύ τωρα... "τι θα γίνει"............ Πουρές με πατάτες θα γίνει!

nemo έγραψε:ειδες τους κκεκεδες που δεν λενε τιποτα; και ξερεις τι θα γινει αμα το ξεφουρνισουν

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το τι έχω ψηφίσει κάποτε δεν σημαίνει πολλά για το τι πιστεύω και τι είμαι μέσα μου. (όχι δεν είμαι "κομουνιστής" με την κλασική έννοια)

Λαχουρένιος έγραψε:Μια ειναι η εννοια του κομμουνιστη ρε Βακχε. Δεν υπαρχουν και πολλες. Ή εισαι ή δεν εισαι.

bizeli έγραψε:Τώρα πλάκα μας κάνεις κι εσύ έτσι;
Καταρχάς ελάχιστοι ξέρουν τι σημαίνει κομμουνισμός. Όσοι λένε είναι κομμουνιστές ο καθένας εννοεί τις 50 αποχρώσεις του γκρι.
Αλλά άντε πες ότι ξέρουν.
Τι σημαίνει σήμερα "είμαι κομμουνιστής";
Σε τι διαφέρει από τους υπόλοιπους πέρα από το ότι ψηφίζει ΚΚΕ;

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Το τι έχω ψηφίσει κάποτε δεν σημαίνει πολλά για το τι πιστεύω και τι είμαι μέσα μου. (όχι δεν είμαι "κομουνιστής" με την κλασική έννοια)
Μια ειναι η εννοια του κομμουνιστη ρε Βακχε. Δεν υπαρχουν και πολλες. Ή εισαι ή δεν εισαι.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Επειδή δεν συμφωνώ με αυτό το δόγμα ίσως δεν είμαι κομμουνιστής. Άσε που θες δεν θες δεν είναι τόσο μονοσήμαντα τα πράγματα. Δεν μπορεί να είναι. Επίσης το να συμφωνώ στην πολιτική μου σκέψη σε πολλά θέματα με τον κομμουνισμό ούτε με κάνει ούτε δεν με κάνει "κομουνιστή". Το πολιτικο γίγνεσθαι είναι κάτι βαθύτερο και σοβαρότερο για μένα.

Λαχουρένιος έγραψε:Αντιφαση εν τοις οροις. Αν εισαι οντως κομμουνιστης και οχι φασαιος τοτε ξερεις τι ειναι ο κομμουνισμος και ο μαρξισμος. Το ιδιο ισχυει με ολες τις ιδεολογιες. Δεν ειναι εξαιρεση ο μαρξισμος. Ειναι σαν να μου λες οτι ελαχιστοι ξερουν τι ειναι ο φιλελευθερισμος ή ο συντηρητισμος.
Το να ψηφιζει ΚΚΕ ειναι απαραιτητη αλλα οχι ικανη συνθηκη γιατι μπορει να μην ασπαζεται ολο το θεωρητικο πλαισιο του προγραμματος του ΚΚΕ.

Λαχουρένιος έγραψε:Ε αρα δεν εισαι κομμουνιστης, αυτο λεω.

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ε αρα δεν εισαι κομμουνιστης, αυτο λεω.
Ευχαριστώ αλλά με δικά μου κριτήρια μπορεί και να'μαι! Μπορώ να έχω δικαίωμα στον αυτοπροσδιορισμό παρακαλώ;; Ευχαριστώ!!

Λαχουρένιος έγραψε:Σιγουρα, απλα να ειμαστε ρεαλιστες. Και γω μπορω να αυτοπροσδιοριστω ως αντρικο τοπ μοντελ αλλα δεν σημαινει πως ειμαι