Η πιο όμορφη γυναίκα ★

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η πιο όμορφη γυναίκα ★

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιουν 2023, 04:01

ελα πλουτωνα ελευθερώσου...

πες μας για τον κρυφό και ανομολόγητο έρωτά σου
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Ιουν 2023, 09:05

vallon έγραψε:ελα πλουτωνα ελευθερώσου...

πες μας για τον κρυφό και ανομολόγητο έρωτά σου

Bρε μαράζι, εντάξει θα σου πω, η κρυφή μου φαντασίωση είναι να έχω σχέση με αυτή, αφού μου εξηγούσε τα διάφορα μετά θα κάναμε ανομολογητο έρωτα.

https://youtu.be/nllLK4sUQZU

https://fb.watch/l7Q-SUGV7Q/

Το ανέκδοτο με το μανούλι και το κουλούρι το ξέρεις;

Είμαστε στην παραλία κύριε εισαγγελευς της λέω:
Μανούλι θες κουλούρι;
Όχι
Μπαίνουμε στην βάρκα της λέω:
Μανούλι θες κουλούρι;
Όχι
Ξεκινάει η βάρκα και απομακρυνόμαστε, της λέω:
Μανούλι θες κουλούρι;
Όχι
Κάνω κουπί ίσα που φαίνεται η ακτή και μου λέει:
Θέλω κουλούρι.
Μα την πηδάς η δεν την πηδάς κύριε εισαγγελέα;

:D :D :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιουν 2023, 13:13

αρρώστια καταραμένη ο Νέαρχος
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2023, 11:56

Spark έγραψε:
pluton έγραψε:Και αυτές όμορφες είναι ... Φαντάζομαι...

Αυτές που παρουσιάζεις (εάν είναι γυναίκες) σου τις χαρίζω να τις βλέπεις και να γουστάρεις.

Για εμένα εκτός από την θεά ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ υπάρχει ακόμα μία όμορφη τραγουδίστρια αλλά εκείνη είναι αμερικάνα και δεν μπορεί να συγκριθεί η ομορφιά της με την ανώτερη ομορφιά της ελληνίδας, η ΦΩΤΕΙΝΗ είναι υπεράνω όλων των άλλων.

Για να είμαι σαφής μόνο με κάποια όμορφη τραγουδίστρια που έχει υπέροχη φωνή και σπουδαία καριέρα
μπορεί να συγκριθεί η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ, ακόμα και αυτές που είναι γνωστές ηθοποιοί και πάμπλουτες είναι κατώτερες διότι δεν έχουν τέτοια φωνάρα.

Έτσι μην βάζετε κοινές γυναίκες που δεν έχουν
1 κορμί μοντέλου
2 ωραίο πρόσωπο με ελληνικά χαρακτηριστικά
3 υπέροχη φωνή
4 σπουδαία καριέρα - άστρο

Οι γυναίκες που δεν έχουν τα παραπάνω προσόντα είναι ανεπιθύμητες
:yesyes:

Τώρα σε κατάλαβα δεν θες ξεκωλα, ούτε πολύ σεμνά... Σου αρέσει κάτι τέτοιο, αθώα πράγματα, να κρατάς την σέλα να μάθει ποδήλατο το κορίτσι.

FB_IMG_1686732749904.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 14 Ιουν 2023, 17:03

pluton έγραψε:Τώρα σε κατάλαβα δεν θες ξεκωλα, ούτε πολύ σεμνά...

Για να με καταλάβεις καλύτερα σου γράφω πως δεν με ενδιαφέρει να κάνω αντιπαράθεση ή συζήτηση καφενείου,
δεν με ενδιαφέρει η άποψη που έχουν οι άλλοι, δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν ή τι θα γράψουν.

Σκέφτηκα πως εάν ήθελα να επιλέξω μια γυναίκα από όλες τις άλλες αυτή θα ήταν η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ γιατί μου αρέσουν όλα που μπορώ να δω και να ακούσω από αυτήν.

Στο playlist μου έχω πολλές τραγουδίστριες που μου αρέσουν τα τραγούδια τους και η φωνή τους αλλά επέλεξα μία για να την προβάλλω σε αυτό το θέμα ως την πιο όμορφη γυναίκα.
Και πολύ σκασίλα μου γι αυτήν, άλλος κοιμάται μαζί της, εγώ να την ακούω και να την βλέπω στην οθόνη θέλω μόνο.

Λοιπόν είναι η τελευταία μου ανάρτηση σε αυτό το θέμα, και πολλά έγραψα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Ιουν 2023, 17:21

Spark έγραψε:
pluton έγραψε:Τώρα σε κατάλαβα δεν θες ξεκωλα, ούτε πολύ σεμνά...

Για να με καταλάβεις καλύτερα σου γράφω πως δεν με ενδιαφέρει να κάνω αντιπαράθεση ή συζήτηση καφενείου,
δεν με ενδιαφέρει η άποψη που έχουν οι άλλοι, δεν με ενδιαφέρει τι θα πουν ή τι θα γράψουν.

Σκέφτηκα πως εάν ήθελα να επιλέξω μια γυναίκα από όλες τις άλλες αυτή θα ήταν η ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ γιατί μου αρέσουν όλα που μπορώ να δω και να ακούσω από αυτήν.

Στο playlist μου έχω πολλές τραγουδίστριες που μου αρέσουν τα τραγούδια τους και η φωνή τους αλλά επέλεξα μία για να την προβάλλω σε αυτό το θέμα ως την πιο όμορφη γυναίκα.
Και πολύ σκασίλα μου γι αυτήν, άλλος κοιμάται μαζί της, εγώ να την ακούω και να την βλέπω στην οθόνη θέλω μόνο.

Λοιπόν είναι η τελευταία μου ανάρτηση σε αυτό το θέμα, και πολλά έγραψα.

Τι να σου κάνουμε η συγκεκριμένη δεν ευκαιρει, την έχει κλείσει άλλος, εκτός και αν τον καλέσεις σε μονομαχία.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Ιουν 2023, 09:56

τι αξίζει η ομορφιά; 100.000$ το μήνα

Αυτή η γυναίκα δεν είναι σταρ του κινηματογράφου, δεν είναι τραγουδίστρια, δεν είχε πλούσια οικογένεια, δεν είναι παράνομη, είναι έξυπνη και όμορφη, ξέρει πως πρέπει να μαζέψει λεφτά γιατί η ομορφιά είναι παροδική.
εάν οι κόρες σας δεν είναι όμορφες σαν αυτήν θα δουλεύουν για όλη τους την ζωή για λιγότερο ή περισσότερο 1000ε το μήνα.

http://www.e-daily.gr/post/242559/fetix-gia-kartoyn-ayti-i-gynaika-pairnei-100000-to-mina-gia-na-ntynetai-jessica-rabbit
Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”