Νεκρός είναι, δυστυχώς ο Αμερικανός πολιτικός ακτιβιστής και μεγάλη ελπίδα της Δεξιάς στην χώρα, Τσάρλι Κερκ
απο αριστερο θαυμαστη των τρανς ....δεν μπορω ακομη να συνελθω σημερα τον ακουγα
που ανεφερε τον θανατο της ουκρανης και αλλων λευκων γυναικων και μουρθε εκεινη την στιγμη
οτι θα τον σκοτωσουν ετσι που τα λεει .. τι διαισθηση ειναι και αυτη;
πριν λιγο καιρο εψαχνα το τηλεφωνο ενος παλιου φιλου μετα απο ενα μηνα μαθαινω οτι πεθανε
χτες παιρνω τηλεφωνο στο χωριο και λεω της ξαδελφης ποιος πεθανε και μου λεει ο γειτονας
απο το πατρικο που εχω
διαδοχε την ουδετεροτητα την εχουν εξηγησει οι αρχαιοι το τι συμβαινει σε μια χωρα
εγω παντα προσπαθουσα να ειμαι αντικειμενικος στην κριση μου σε οτιδηποτε θεμα
αλλα οπως καταλαβα προσφατα δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα ή ουδετεροτητα
τι συμβαινει σε μια κοινωνια οταν χανεται ο ορισμος μια λεξης;
θα εχουμε ασυνεννοησια ενω θα μιλαμε την ιδια γλωσσα ο ενας δεν θα καταλαβαινει τον αλλον
αν δεν εβγαινε ο τραμπ στα σχολεια σημερα θα διδασκοταν τα 62 φυλα
οποιοσδηποτε ανθρωπος που θα χαλουσε τα θεαθηναι της αριστερας θα χαρακτηριζοταν ναζι
και φασιστας ....η αριστερα ειναι αρρωστια και αναφερομαι στην σημερινη αριστερα
γιατι νομιζεις οτι σκοτωσανε τον κερκ ..γιατι πιστευαν οτι ηταν ναζι και φασιστας
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

νεωτερα νεα ..ο υποπτος που ειχαν συλλαβει αφεθηκε ελευθερος ο πυροβολισμος εγινε
με μεγαλο βεληνηκες οπλο ...και απο μακρινη αποσταση ..κατι που βλεποντας την σκηνη
το ειχα αντιληφθει ..δεν νομιζω να καταφερουν τον συλλαβουν ..νομιζω οτι προκειται για
επαγγελματια εκτελεστη ή πρωην στρατιωτικος διατεταγμενη δολοφονια δηλαδη
και οχι απο εναν αρρωστο τυπα
με μεγαλο βεληνηκες οπλο ...και απο μακρινη αποσταση ..κατι που βλεποντας την σκηνη
το ειχα αντιληφθει ..δεν νομιζω να καταφερουν τον συλλαβουν ..νομιζω οτι προκειται για
επαγγελματια εκτελεστη ή πρωην στρατιωτικος διατεταγμενη δολοφονια δηλαδη
και οχι απο εναν αρρωστο τυπα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η απόπειρα δολοφονίας του Τσάρλι Κερκ φέρεται να πραγματοποιήθηκε από τον Μάικλ Μάλινσον, μέλος του Δημοκρατικού Κόμματος, από τη Γιούτα.
..τον συνελαβαν σε εναν δρομο με το οπλο του ....δεν ειναι σιγουρο οτι αυτος πυροβολησε ομως
..τον συνελαβαν σε εναν δρομο με το οπλο του ....δεν ειναι σιγουρο οτι αυτος πυροβολησε ομως
0 .
-
nemo
- Supreme poster

το περιεργο της υποθεσης ειναι τα ατομα που συλαμβανουν επαιξαν τον ρολο
του ψευτικου σκοπευτη ....εχουν πιασει δυο τρια ατομα με οπλα αλλα δεν ειναι κανενας τους
ο εκτελεστης ...τωρα βγαινουν και αλλα στην φορα οτι ισως η σφαιρα ηρθε απο πισω
και επισης μιλανε για επαγγελματικο κτυπημα οργανωμενο απο καιρο
και εγινε σε δημοσιο χωρο σαν επιδεξη δυναμης ...οτι μου καθησε και εμενα χθες
η φαση ειναι οτι δεν περιμενα τοσους ελ να τον γνωριζουν ..υπαρχουν και μερικα αρρωστα
ατομα απο την συμπεριληπτικη αριστερα που πανηγυριζουν λες και πεθανε ο προσωπικος τους
εχθρος
και ολη η ανθρωπινη σαβουρα στις ηπα γιορταζει για τον θανατο του
ειμαι πολυ περιεργος στο πως θα αντιδρασει η αμερικη ...φυσικα θα εχει μεγαλο αντικτυπο και σε μας ..δεν ειναι ενας τυχαιος θανατος ηταν η ελπιδα της αμερικης
και η αντιδραση θα ειναι απο τα λαικα κομματια του πληθυσμου
ο θανατος του εχει την ιδια επιδραση με την δολοφονια του κεννεντι
του ψευτικου σκοπευτη ....εχουν πιασει δυο τρια ατομα με οπλα αλλα δεν ειναι κανενας τους
ο εκτελεστης ...τωρα βγαινουν και αλλα στην φορα οτι ισως η σφαιρα ηρθε απο πισω
και επισης μιλανε για επαγγελματικο κτυπημα οργανωμενο απο καιρο
και εγινε σε δημοσιο χωρο σαν επιδεξη δυναμης ...οτι μου καθησε και εμενα χθες
η φαση ειναι οτι δεν περιμενα τοσους ελ να τον γνωριζουν ..υπαρχουν και μερικα αρρωστα
ατομα απο την συμπεριληπτικη αριστερα που πανηγυριζουν λες και πεθανε ο προσωπικος τους
εχθρος
και ολη η ανθρωπινη σαβουρα στις ηπα γιορταζει για τον θανατο του
ειμαι πολυ περιεργος στο πως θα αντιδρασει η αμερικη ...φυσικα θα εχει μεγαλο αντικτυπο και σε μας ..δεν ειναι ενας τυχαιος θανατος ηταν η ελπιδα της αμερικης
και η αντιδραση θα ειναι απο τα λαικα κομματια του πληθυσμου
ο θανατος του εχει την ιδια επιδραση με την δολοφονια του κεννεντι
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:ο θανατος του εχει την ιδια επιδραση με την δολοφονια του κεννεντι
Υπερβολές, Αν μπείς στον κόπο να το δείς λίγο, υπάρχουν και δολοφονίες ατόμων της άλλης πλευράς. Δεν είναι φυσικά θέμα κάποιας ζυγαριάς εδώ, οι δολοφονίες πολιτικών αντιπάλων είναι καφριλίκι όπως και να χει.
Τον τσέκαρα χθες το βράδι τον μακαρίτη (είδα αρκετά βίντεο απο τα ντιπέητ του). Δεν αποκόμισα την εντύπωση ότι επρόκειτο για κάποιο νεοναζί τέρας.
Στα περισσότερα ντιπέητ έχει τραγικά ανίκανους αντιπάλους. Όπου είχε κάποιον φυσιολογικό άνθρωπο, ζοριζόταν.
Μετά απο κάποια φάση, το είχε κάνει βιομηχανία κέρδους, μαδούσε τα MAGA δρώμενα και έγινε πολυεκατομμυριούχος.
Ήταν λόγος αυτό για να τον σκοτώσουν; Όχι φυσικά. Στην πραγματικότητα στους αντιπάλους που τον ζόρισαν πραγματικά, έδινε πάντα το χέρι του και τα εύσημα.
Και φυσικά, αυτοί που τον μισούσαν, ήταν το ίδιο ή και χειρότεροι.
Στο δια ταύτα, μία ακόμη καθημερινή μέρα στις ΗΠΑ, σκοτώνεται κόσμος στην χώρα της ελευθερίας καθημερινά. Δεν πρόκειται για κάτι το αξιοπερίεργο, πάντα έτσι ήταν και είναι εκεί https://usa.liveuamap.com

Αξιοπερίεργο είναι διάφοροι ότι Ευρωπαίοι, πόσο δε μάλλον περιφερειακοί τσαρουχοφόροι, αλλά και λατίνοι, ασιάτες, ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΟΛΟΙ, προσπαθούν να ταυτιστούν με την κοινωνία των ΗΠΑ. Σε κάθε περίπτωση, το ότι οι ΗΠΑ της παρακμής
(πότε ήταν η ακμή και τι διαφορετικό έκαναν τότε ας πούμε
) σήμερα εξάγουν γουόκ-αντιγουόκ κυριολεκτικά σε κάθε γωνιά του πλανήτη, αποτελεί άλλη μια τρανταχτή απόδειξη της σφριγηλότητας και ανωτερότητας του πολιτισμού τους 
Για να μην μακρυγορώ, και επειδή σε συμπαθώ Νίμο, αν έχεις τίποτε λεφτά στην άκρη, άνοιξε λογαριασμό σε DEGIRO ή SAXO και ρίξτα όλα σε IE00B5BMR087 iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Acc). Άστα μέσα μιά 20-30ετία, να φάνε τα παιδάκια σου παντεσπανάκι να σε μνημονεύουν

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

στραβωθηκα αυτες τις ημερες σκυμμένος στις ειδησεις για να προλαβω πρωτος την συλληψη
εικοσι λεπτα ξεφυγα και την εχασα την πρωτια
διαβαζοντας τα σχολια των ελληνων και τα σχολια των αμερικανων με επιασε απελπισια
μεγαλη διαφορα ποιοτητας κλασης
στα δικα μας σχολια να γραφουν -πεθανε ενας φασιστας
και απο κατω να απαντανε- κοιτα τα μουτρα σου αριστερε φασιστα
αλλοι και αλλες να λενε παρακολουθησα λιγο τον κερκ και καταλαβα οτι ειναι φασιστας
οποτε πηρε αυτο που του αξιζε
οκ πως βγαινει αυτη η γνωμη; γιατι καποιος να θεωρει φασιστα τον κερκ;
και καποιοι αλλοι να τον θεωρουν νορμαλ;
ολες οι αποψεις του καθενος πηγαζουν απο τις αξιακες και ηθικες αξιες του καθενος
που τις πηραμε απο το σπιτι μας και απο το σχολειο και αναλογως την ευφυια μας
τις επεξεργαζομαστε και το αποτελεσμα το κραταμε γερα μεσα στον εγκεφαλο
ας παμε στον δραστη της δολοφονιας ενα νορμαλ παιδι κατα τα αλλα .(.ενα σκατουλακι για μενα)
κατορθωσε και σκοτωσε τον κερκ ....εδω θα πω οτι δεν ειναι ιδιο με καποιον μαθητη που αποφασιζει να παρει το οπλο και να καθαρισει οποιον δεν γουσταρει και οποιον τυχει στο σχολειο του -εδω εχουμε διαφορετικη προσεγγιση εχουμε εναν εκδικητη εναν σωτηρα εναν μεσσια
που θα σωσει τον κοσμο αμα σκοτωσει το τερας του φασισμου
και ερχομαστε στα δικα μας ....απο τι ακριβως μας προφυλαξε ο νεος;
δεν εχει σημασια ο συγκεκριμενος νεος ...ας παρουμε εναν δικο μας αντιφα εναν τρανς
απο τι ακριβως θα μας προφυλαξει;
ποιες ειναι οι δικες του αξιακες και ηθικες αξιες και ποιες του θυματος;
λαχου εσυ σαν πρωην κομμουνιστης και λιγο αναρχα τι λες;
εικοσι λεπτα ξεφυγα και την εχασα την πρωτια
διαβαζοντας τα σχολια των ελληνων και τα σχολια των αμερικανων με επιασε απελπισια
μεγαλη διαφορα ποιοτητας κλασης
στα δικα μας σχολια να γραφουν -πεθανε ενας φασιστας
και απο κατω να απαντανε- κοιτα τα μουτρα σου αριστερε φασιστα
αλλοι και αλλες να λενε παρακολουθησα λιγο τον κερκ και καταλαβα οτι ειναι φασιστας
οποτε πηρε αυτο που του αξιζε
οκ πως βγαινει αυτη η γνωμη; γιατι καποιος να θεωρει φασιστα τον κερκ;
και καποιοι αλλοι να τον θεωρουν νορμαλ;
ολες οι αποψεις του καθενος πηγαζουν απο τις αξιακες και ηθικες αξιες του καθενος
που τις πηραμε απο το σπιτι μας και απο το σχολειο και αναλογως την ευφυια μας
τις επεξεργαζομαστε και το αποτελεσμα το κραταμε γερα μεσα στον εγκεφαλο
ας παμε στον δραστη της δολοφονιας ενα νορμαλ παιδι κατα τα αλλα .(.ενα σκατουλακι για μενα)
κατορθωσε και σκοτωσε τον κερκ ....εδω θα πω οτι δεν ειναι ιδιο με καποιον μαθητη που αποφασιζει να παρει το οπλο και να καθαρισει οποιον δεν γουσταρει και οποιον τυχει στο σχολειο του -εδω εχουμε διαφορετικη προσεγγιση εχουμε εναν εκδικητη εναν σωτηρα εναν μεσσια
που θα σωσει τον κοσμο αμα σκοτωσει το τερας του φασισμου
και ερχομαστε στα δικα μας ....απο τι ακριβως μας προφυλαξε ο νεος;
δεν εχει σημασια ο συγκεκριμενος νεος ...ας παρουμε εναν δικο μας αντιφα εναν τρανς
απο τι ακριβως θα μας προφυλαξει;
ποιες ειναι οι δικες του αξιακες και ηθικες αξιες και ποιες του θυματος;
λαχου εσυ σαν πρωην κομμουνιστης και λιγο αναρχα τι λες;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:ο θανατος του εχει την ιδια επιδραση με την δολοφονια του κεννεντι
Για να μην μακρυγορώ, και επειδή σε συμπαθώ Νίμο, αν έχεις τίποτε λεφτά στην άκρη, άνοιξε λογαριασμό σε DEGIRO ή SAXO και ρίξτα όλα σε IE00B5BMR087 iShares Core S&P 500 UCITS ETF USD (Acc). Άστα μέσα μιά 20-30ετία, να φάνε τα παιδάκια σου παντεσπανάκι να σε μνημονεύουν
απο μικρο παιδι φτιαχνω ονειρα αλλα μετα απο διαφορες φαπες καταλαβα οτι αυτος που κανει σχεδια ειναι ο θεος και η τυχη που σου δινει ...οποτε πριν δυο τρια χρονια τα εκοψα
κανεις λαθος στα παραπανω αν κοιταξεις πως το καλλιεργει ο τραμπ θα καταλαβεις οτι θα εχουμε εξελιξεις ....ηδη απολυονται απο εταιριες και μμε μεχρι και απλοι σκατατζιδες
0 .
-
nemo
- Supreme poster

βλεπουμε πως η προπαγανδα δεκατιων διεστρεβλωνει και τα καλυτερα μυαλα
δεν θα ζηταγε συγνωμη αν δεν ειχε αλλαξει η πολιτικη στην αμερικη
τωρα χεστηκε !!
Στίβεν Κινγκ
@StephenKing
·
5 ώ
Ζητώ συγγνώμη που είπα ότι ο Τσάρλι Κερκ υποστήριζε τον λιθοβολισμό των ομοφυλόφιλων. Αυτό που στην πραγματικότητα απέδειξε ήταν πώς κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν βιβλικά αποσπάσματα.
δεν θα ζηταγε συγνωμη αν δεν ειχε αλλαξει η πολιτικη στην αμερικη
τωρα χεστηκε !!
Στίβεν Κινγκ
@StephenKing
·
5 ώ
Ζητώ συγγνώμη που είπα ότι ο Τσάρλι Κερκ υποστήριζε τον λιθοβολισμό των ομοφυλόφιλων. Αυτό που στην πραγματικότητα απέδειξε ήταν πώς κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν βιβλικά αποσπάσματα.
0 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:
απο μικρο παιδι φτιαχνω ονειρα αλλα μετα απο διαφορες φαπες καταλαβα οτι αυτος που κανει σχεδια ειναι ο θεος και η τυχη που σου δινει ...οποτε πριν δυο τρια χρονια τα εκοψα
κανεις λαθος στα παραπανω αν κοιταξεις πως το καλλιεργει ο τραμπ θα καταλαβεις οτι θα εχουμε εξελιξεις ....ηδη απολυονται απο εταιριες και μμε μεχρι και απλοι σκατατζιδες
Oι διάφοροι τίτλοι ειδήσεων δεν έχουν απαραίτητα το ίδιο αντίκτυπο στην οικονομία.Ο S&P500 σήμερα στο έτος είναι +9.53 και +0.14% στην ημέρα. Δεν κουνήθηκαν θα τα αχαμνά κανενός επειδή κάποιοι σπάμαραν κάτι στα μμδ, υπάρχουν πιο αντικειμενικοί μετρήσιμοι παράγοντες

Πιο πολύ ανησυχεί ο πλανήτης μήπως μιά μέρα ο Σι ή ο κάθε τριτοκοσμίας βγάλει διάταγμα και φέρει τα πάνω κάτω στην οικονομία του, παρά να γίνει εμφύλιος στις ΗΠΑ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:nemo έγραψε:απο μικρο παιδι φτιαχνω ονειρα αλλα μετα απο διαφορες φαπες καταλαβα οτι αυτος που κανει σχεδια ειναι ο θεος και η τυχη που σου δινει ...οποτε πριν δυο τρια χρονια τα εκοψα
Oι διάφοροι τίτλοι ειδήσεων δεν έχουν απαραίτητα το ίδιο αντίκτυπο στην οικονομία.Ο S&P500 σήμερα στο έτος είναι +9.53 και +0.14% στην ημέρα. Δεν κουνήθηκαν θα τα αχαμνά κανενός επειδή κάποιοι σπάμαραν κάτι στα μμδ, υπάρχουν πιο αντικειμενικοί μετρήσιμοι παράγοντες
Πιο πολύ ανησυχεί ο πλανήτης μήπως μιά μέρα ο Σι ή ο κάθε τριτοκοσμίας βγάλει διάταγμα και φέρει τα πάνω κάτω στην οικονομία του, παρά να γίνει εμφύλιος στις ΗΠΑ.
ουτε εγω πιστευω σε εμφυλιο αλλα θελω να πιστευω να ξαναγυρισει στις παλιες καλες εποχες
χωρις την αριστεριλα και την μαστιγα της διαφοροποιησεως
0 .