Αυτό δεν είναι και πολύ σίγουρο. Το target group που απευθύνεται η χρυσαυγίτικη προπαγάνδα δεν είναι και τόσο εύστροφοι ωστε να απογυμνώνουν θέσεις. Μάλλον φανατίζονται με τέτοιες αναρτήσεις. Και είναι μια αναπόδεικτη ανάρτηση που καλλιεργεί το μίσος. Ειναι επίσης και γελοία γιατί ο κομμουνισμός πέθανε. Τουναντίον ο ναζισμός είναι ορατός κίνδυνος. Θεωρώ αυτην την ανάρτηση προπαγανδιστική. Άμα μαζευτούν πολλές και δεν ληφθουν μέτρα θα την κάνω κι εγώ. Ναί τον Αρη τον ξέρω κι εγώ. Είναι καθαρός προπαγανδιστής και τα έχει με το ΚΚΕ και τους μετανάστες.Kauldron έγραψε:Συνεπώς, δηλώνεις οτι δεν υπάρχουν αποδείξεις οτι έγινε αυτό που λέει πως έγινε. Άρα η θέση του ακυρώνεται, λόγω έλλειψης στοιχείων. Είδες πώς απογυμνώνεται μια θέση?
Με το να φίμωνα αυτόν που γράφει, θα έμεναν ανοιχτά ερωτήματα.
Edit: καλυμμενος από admin

Ποιος είσαι από το ..... (εγώ είχα πολλά ψευδώνυμα, τα πιο γνωστά μου ίσως είναι τα The και Senator22);
Βρε Τσακάλι, βλέπεις τι γράφω στην παράθεση που έκανες; Εκτός κι αν αυτοί οι μαντραχαλαδες άλλαξαν φύλο. Καλοί ειναι δε λέω, αλλά έχουμε καταντήσει «ανδρών». Βάζω στοιχημα οτι αν το ιντερνετ δεν μετέφερε μονο εικόνα και ήχο, αλλά και οσμές θα βρώμαγε το φόρουμ απο τις κλανιες σαν θάλαμος στο στρατό.