nemo έγραψε:εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται τιποτα με την σκεψη που εμεις οι παλιοι εχουμε καπου στο μυαλο μας την λεγομενη αραβικη ανοιξη αλλα δεν την προ βλεπω να ερχεται στην ελλαδα
μια απο τις αιτιες ειναι το διαδίκτυο και το κινητό τηλεφωνο αυτη η -να την πω ανεση? δημιουργησε κατι το νεο στον εγκεφαλο που δεν μπορουμε να το διακρίνουμε-αντιληφθούμε ακομη και απλως τιτιβίσουμε αερολογιες απο απλες διαπιστώσεις(μισω τον εαυτο μου οταν το κανω)
τα ελληνακια δεν θελουν να ματωσουν θα προτιμήσουν αλλον τροπο να αντεπεξελθουν το θεμα ειναι τι θα γινει αν τους αναγκάσουν θα βρουν τροπο αντιπετωπισης ή θα το βαλουν στα ποδια και θα χαθουν γονιδιακα ;
...θα μου πειτε τωρα χέστηκε η φοραδα στο αλωνι αλλά λέμε τώρα ..
Νομίζω ότι ο αριθμός των νέων που έχουν φύγει, δείχνει ότι τα ελληνάκια πατούν πιο γερά στα πόδια τους απ' ότι οι γονιοί τους. Οι υπόλοιποι δεν μπορούν να το βάλουν στα πόδια, γιατί αυτό δεν είναι λύση αν δεν έχουν που να πάνε. Οπότε, θα αναγκαστούν να δραστηριοποιηθούν ακόμη και σε τομείς που τους θεωρούσαν υποτιμητικούς πριν λίγα χρόνια και εκ των πραγμάτων, αυτό θα έχει επίπτωση και στους δικούς τους γόνους ω νοοτροπία.
Για τους υπόλοιπους, που διαμαρτύρονται ροκανίζοντας τη σύνταξη του πατέρα ή του παππού όσο τους παίρνει, δεν έχω κανένα πρόβλημα αν χαθούν γονιδιακά. Το θεωρώ μάλλον θετική εξέλιξη.

Ολντ