Μπαμπινιωτισμος Αντουανετανισμος ..Εθνικισμός....
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Μπαμπινιωτισμος Αντουανετανισμος ..Εθνικισμός....
Oταν υποθετεις εσυ πρωτη οτι ολοι οι συνομιλητες σου ανεξαιρετως ειναι συριζαιοι και τρωγεσαι με ολους γιατι παιρνεις προσωπικα σχολια που απευθυνονται εναντιον της ΝΔ (και της ντεξιας γενικα), ενω προσωπικα δεν σε εχει πειραξει κανεις, δεν μπορω παρα να υποθεσω οτι εχω να κανω με μια πορωμενη νεοδημοκρατισσα.
0 .
-
Στύγιος
Θα ελαφρώσω λίγο το κλίμα "πετώντας την μπάλα " αλλού ...
ALERT, φέτος στο β' τετράμηνο έρχεται στο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου γυνή μαθηματικός, 30 ετών ,ευειδής τη όψει
Μετά από τα τυπικά, την δεύτερη βδομάδα , αισθάνομαι ένα διακριτικά αυξανόμενο "πέσιμο" που εντείνεται διαρκώς ,φτάσαμε στο δίμηνο και μόνο "χέρι' που δε μου βαλε
( τριψίματα ,γλυκόλογα , αγκαλιάσματα κ.λπ) ...δυστυχώς είμαι παντρεμένος , με 2 παιδιά , διευθυντής και ...48 πλέον

Πως το εξηγείτε ρε σεις, όταν δεν γουστάρουμε τότε έρχονται οι κφάλες;
ALERT, φέτος στο β' τετράμηνο έρχεται στο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου γυνή μαθηματικός, 30 ετών ,ευειδής τη όψει
Μετά από τα τυπικά, την δεύτερη βδομάδα , αισθάνομαι ένα διακριτικά αυξανόμενο "πέσιμο" που εντείνεται διαρκώς ,φτάσαμε στο δίμηνο και μόνο "χέρι' που δε μου βαλε
( τριψίματα ,γλυκόλογα , αγκαλιάσματα κ.λπ) ...δυστυχώς είμαι παντρεμένος , με 2 παιδιά , διευθυντής και ...48 πλέον

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Θα ελαφρώσω λίγο το κλίμα "πετώντας την μπάλα " αλλού ...![]()
ALERT, φέτος στο β' τετράμηνο έρχεται στο σχολείο για συμπλήρωση ωραρίου γυνή μαθηματικός, 30 ετών ,ευειδής τη όψει![]()
( τριψίματα ,γλυκόλογα , αγκαλιάσματα κ.λπ) ...δυστυχώς είμαι παντρεμένος , με 2 παιδιά , διευθυντής και ...48 πλέον![]()
![]()
Εισαι πιο χαλαρος επειδη εχεις ηδη γυναικα, και οι αλλες θεωρουν οτι εχεις αξια για να σαι παντρεμενος. Αυτα τις καυλωνουν.
0 .
-
Στύγιος
Που να ξέρω απ' αυτά ο χριστιανός , μονογαμικός ήμουν πριν στις σχέσεις μου και με τη γυναίκα μου 15 χρόνια είμαστε ευτυχισμένοι μαζί 

0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Στύγιος έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου την πέφτει για να έχει κάποια αβάντα;
Το φτύσιμο πάντως γενικά τις τρελαίνει.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Στύγιος
Admin έγραψε:Στύγιος έγραψε:
Είσαι σίγουρος ότι δεν σου την πέφτει για να έχει κάποια αβάντα;
Το φτύσιμο πάντως γενικά τις τρελαίνει.
Εδώ και χρόνια τα ΠΥΣΔΕ (συμβούλια) κανονίζουν τα πάντα ,από τοποθετήσεις μέχρι ωράρια ,δεν εμπλεκόμαστε..
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Στύγιος έγραψε:Που να ξέρω απ' αυτά ο χριστιανός , μονογαμικός ήμουν πριν στις σχέσεις μου και με τη γυναίκα μου 15 χρόνια είμαστε ευτυχισμένοι μαζί
Αστα αυτα, ειστε γαμικοι εκει στην Λαρ'σα
Στύγιος έγραψε:Εδώ και χρόνια τα ΠΥΣΔΕ (συμβούλια) κανονίζουν τα πάντα ,από τοποθετήσεις μέχρι ωράρια ,δεν εμπλεκόμαστε..
Aυτη ομως το ξερει?

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Στύγιος έγραψε:Που να ξέρω απ' αυτά ο χριστιανός , μονογαμικός ήμουν πριν στις σχέσεις μου και με τη γυναίκα μου 15 χρόνια είμαστε ευτυχισμένοι μαζί
Αστα αυτα, ειστε γαμικοι εκει στην Λαρ'σα
Στύγιος έγραψε:Εδώ και χρόνια τα ΠΥΣΔΕ (συμβούλια) κανονίζουν τα πάντα ,από τοποθετήσεις μέχρι ωράρια ,δεν εμπλεκόμαστε..
Aυτη ομως το ξερει?
Προχτές όταν της είπα ότι μάλλον δεν υπάρχουν ώρες μαθηματικών για του χρόνου ( λόγω ενός λιγότερου τμήματος) με αποτελείωσε: " ε κάποιος τρόπος θα βρεθεί να είμαστε του χρόνου μαζί"
, μαλάκα μήπως απέκτησα stalker; 
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πηγαινε την καμια βολτα με τον χαρο
Ετσι θα στε

Ετσι θα στε

0 .
-
Στύγιος
Λαχουρένιος έγραψε:Πηγαινε την καμια βολτα με τον χαρο![]()
Ετσι θα στε
![]()
Εγκρίνω και κάνω καλύτερο ντριφτ

0 .