Freisinniger έγραψε:Δεν κατάγομαι από Βλαχοχώρια και γνωρίζω τους βλάχους ήταν μεταγενέστεροι, υπάρχουν αρκετοί Βορειοευρωπαίοι στην περιοχή μας, σε κάποια σημεία από τα οποία κατάγομαι. Σε εκείνη την περιοχή δεν υπάρχαν τόσο ξανθοί Σλάβοι. Γενικότερα όμως είμαι Ελ, δεν ψάχνω να βρω από που κατάγομαι και επίσης όπως φαίνεται μου αρέσει πολύ η ιδέα των ΗΠΑ, ένα τουρλουμπούκι λαών. Επίσης δεν πάσχω από σλαβουστερία.

Ναι, ενώ η Αμερικανοϋστερία (από κάποιον που δεν έχει σχέση κιόλας με ΗΠΑ) είναι ό,τι πιο υγιές.
Πιο εύκολο να βρεις Ινδιάνο πάρα "Βορειοευρωπαιο" Έλληνα που να μην έχει καταγωγή από σλάβικες χώρες. Εσύ τώρα πίστευε ότι είσαι Σουηδός ξέρω γω.
Για να στο εξηγήσω απλά, μετά από κάποιες -λίγες- γενιές χάνεται το dna, εκτός αν μιλάμε για συμπαγείς και αρκετά μεγάλους πληθυσμούς.
Εξ όσων γνωρίζω, δεν υπάρχουν στοιχεία για τέτοιους πληθυσμούς που να εγκαταστάθηκαν μόνιμα στην Ελλάδα. Οι Γότθοι έκαναν επιδρομές και έφυγαν, δεν έμειναν εδώ. Οι λιγοστοί που έμειναν αφομοιώθηκαν. Και γιαυτό δεν βρίσκεις σκανδιναβικά γονίδια εδώ, παρά μόνο σε πολύ μικρά ποσοστά ίσως.